Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 21:53:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IQ test :)  (Pročitano 11779 puta)
28. Sep 2004, 09:25:22
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
http://www.iqtest.dk

Ajmo sad jedan po jedan Smiley

Ja imam 115, resavao sam ga nekih 15 minuta... i ne treba mi vise  Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
Moram da kazem veoma ponosan da mi je supruga pre neki dan zbog nekih organizatorskih promena na poslu i nekim novim metodama katarizacije srca bila prinudjena da napravi jedan IQ test.

Rezultat je bio 136 poena tako da ja sa mojih 121 mogu da se sakrijem i da me vise nikada nebude...

Ponekad se pitam sta je bolje: Imati suprugu sa 136 ili nekom sa sobnom temperaturom, ali u svakom slucaju ponosan sam i drago mi je da je moja zena uspela "toliko da dogura"  
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
Na ovom testu si imao 121 ili nekom drugom?

btw. i ja sam radio IQ test pre 2-3 godine zbog nekog takmicenja, ali nije bilo 'bodova' vec samo granice kao prosecan, iznad proseka i ekstra... tako nesto Smiley bilo nas je sestorica ako se ne varam i iskreno nisam nista posebno ocekivao ali prosao sam kao ekstra kao i jos jedan drug iz odeljenja... e a kad je trebalo da se sprema to takmicenje ja sam lezao u bolnici i oporavljao se od operacije slepog creva, tako da sam na to takmicenje isao cisto radi reda i rekreacije koja je trejala ako se ne varam 3-4 dana Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
121 je bilo predprosle godine na zvanicnom takmicenju koje je organizovala nemacka televiziska stanica RTL tada sam ucetvovao kao predstavnik navijaca Minhenskog kluba 1860. Pored toga sto sam studirao nesto iz drustvenih nauka ( na silu i po necijoj zelji ) najbolji rezultati bili su iz prirodno-matematicke oblasti...
Sto se tice iq testova koji je jako popularan u nemackoj, gde na svakom koraku ima da se kupi literatura za spremanje pa kojekakvim metodama, te vrlo cesto se odrzavaju javna takmicenja, a kao sto rekoh najveci bum je napravio poznati voditelj Diter Jauk sa njegomovom emisijom koju se gledala preko 12 miliona gledaoca... Interesantno je da su u studiju bili samo Nemci jer neverujem da bi preboleli da im titulu odnese neki turcin ili yugos, dok su ostali svrstani u raznoraznim kategorijama, na primer policajci, plavuse, celavci, navijaci svih klubova Bundes lige i tako to, bili nabijeni po raznoraznim manjim studijima.
Davno je to bilo, sada sam zatupavio, pre neki dan mi je trebalo pola sata da se setim Federika Felinija....
Inace kao sto rekoh IQ test je dosta popularan u Nemackoj tako da se vrlo cesto primnjuje ili delovi iz njega vezani za pojedine oblasti kod pojedinih prijemnih ispita za UNI ili sto je jos gore kod zaposlenja, i kao sto gore napisah sto je po meni najgore je to sto se promeni struktura u firmi te dodje neko novo rukovodsvo te kao kod moje zene rekose da radnici moraju da polazu iq te oni najbolji ostaju a ostali mogu da kupe kofere....
Inace kod pravih iq testova mora da se popune dosta stvari vezanih za privatan zivot, obrazovanje, godine starosti tako da samo nakon utvrdjivanja potrebnih koeficijenata za izracunavanje dolazi se do pravih rezultata.... Ali najvaznija je kao i kod svakih ispita sreca jer zavisi kakva ce pitanja da padnu, sto naravno tih 121 nisu merilo neke prave intelegencije jer bih mozda na nekom drugom skupio mozda samo 99 ili 69 poena...  
Wink More kao sto rece nas narod mnogo je bolöje biti malo lud nego malo pametan.
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
mrzi me da radim uradicu veceras,sad sam samo iskliktao iz zajebancije i dobio 79
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ei Jehovan poika ansaitse kunniaa!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33
ja sam pre par godina radio pravi IQ test sa psihologom i imao sam 135
IP sačuvana
social share
Kad je teško - Rosoner!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 328
101  :anger:  Nista to ne valja.

Doduse do 18 sam se trudio. Smile
IP sačuvana
social share
"Nije mozak za svakoga"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
112 Smile:D:D Ja nisam citala uvodnu rec,nisam imala pojma sta treba da se radi    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
118 poslednih deset sam i nalupao svasta...

Morao sam da zurim na posao... :anger:
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Proud to be Serb!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1403
mob
SonyEricsson T630
Решавао сам 24 минута...
Покушаћу ових дана поново...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

iq.jpg
(60.11 KB, 717x538)
IP sačuvana
social share

Срби за Србе, хуманитарна организација за помоћ породицама са пуно дечице

Свака битка најпре добија и губи у срцу
Живојин Мишић
Да се осети велико добро, треба најпре познавати мала зла.
Жан Жак Русо
Чудно је, како је мало потребно да будемо срећни и како нам често, баш то мало недостаје
Иво Андрић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 21:53:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.