iPhone 2G 8GB prodajem Star oko godinu dana (toliko je kod mene). Prednja strana bez tragova,zadnja strana u perfektnom stanju bez ijedne ogrebotinice (prefarbana je u sivu boju) znaci kao nov fon.
Oprema
Originalna kutija USB kabl Slusalice Punjac krpica za ekran apple nalepnice Finger Tips (upuststvo) i jos jedna knjizica plus zastitna kozna futrola (case) za ceo telefon (uvek je nosen u toj futroli). Futrola je iznutra plasticna i stiti odlicno telefon,a spolja je koza. Sva oprema je original (nije nista kinesko) i sve je dobijeno u original pakovanju.
Telefon je na 3.1.2 FW otkljucan i jailbrakeovan (besplatne aplikacije). Sve radi super osim kamere koja ima manji problem. Kamera radi ali pokazuje neke sitne tragove crvene boje.Nije nista ozbiljno,ne izgleda na slikama toliko lose. Nisam hteo da ga otvaram i diram jer je to dosta osetljiva stvar,ali pitao sam coveka u servisu. Verovatno je konektor kamere malo otkacen (otvori se i zakaci ponovo) ili je kamera pokvarena (malo verovatno).U tom slucaju se moze kupiti nova kamera na ebay za nekih 10 do 15$ i mozete je sami zameniti jer nije uopste tesko,otvorite fon,otkacite kameru i zakacite novu i ustedecete dosta novca. Meni licno kamera nije bila ni potrebna (na ovom modelu je kamera 2 mpx sto je za danasnji standard dosta malo).
Cena je 200 eura (fixno) za full pakovanje Cena samo za telefon i usb je 180 eura (fixno) bez dodatne opreme,kutije i futrole. Licno preuzimanje ili slanje putem kurirske sluzbe po zelji kupca. Radna garancija po dogovoru. Kontakt pp (bez pitanja u temi jer necu odgovarati) Slike po potrebi saljem zainteresovanima.