Posto sam uzeo novi domain i novi server rekoh da probam kako radi ovaj forum.Medjutim pojavljuje mi gresku korisnicima pri registraciji.Ja sam uspeo da se registrujem bez problema ,medjutim posto postoje "Custom fields" dodaci ja dodao jedno polje za vrstu mobilnog.Sad sam ga obrisao i nemam pojma da li radi kod drugih. Evo linka www.herros.com/forum molio bih vas da ne brisete ....jer ovo nije reklama za moj forum ,ja ga vec imam na drugom mestu nego ovo je proba ,a isti ovaj cu postaviti na drugi server kad budem naucio da baratam u njemu.Ne znam SF posto si ti upucen u te stvari mogao bih da ti dam administratorski pristup da mi samo kazes u cemu je problem , naravno ako imas vremena i volje.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!