Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IP televizija u Srbiji ~ Novosti ~ Iskustva ~ Problemi  (Pročitano 260410 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
Da li je neko uspeo da podesi IPTV u Srbiji da se gleda na racunaru.  Ja sam stigao donekle ali ne znam koji port Telekom koristi i koja je IP adresa STB-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Da li je neko uspeo da podesi IPTV u Srbiji da se gleda na racunaru.  Ja sam stigao donekle ali ne znam koji port Telekom koristi i koja je IP adresa STB-a?
Pogledaj temu od pocetka, vec je bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
Vec sam pogledao, ali ne znam koji je Telekomov port i a i ne mogu da ga nadjem bas u uredjaju.  Ono podesavanje je valjda za drugog provajdera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
HTC Sensation
Ono su podesavanja za drugog provajdera ciji je port na udp protokolu 5000
Evo adrese za
RTS1
udp://@232.0.4.21:1064

RTS2
udp://@232.0.4.25:1072
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Da li je neko uspeo da podesi IPTV u Srbiji da se gleda na racunaru.  Ja sam stigao donekle ali ne znam koji port Telekom koristi i koja je IP adresa STB-a?
Mislim da nije niko uspeo. Telekom za svaki kanal ima drugaciji IP, a povrh svega, kanali su kriptovani. Pokusavao sam, gledao tudja iskustva, ... i digao ruke.
IP adresa STB-a je 192.168.1.3 za IP TV.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
Da, to sam primetio. Isto vidim da se stalno menjaju i portovi, ali mislim da na ES imaju nesto povodom toga, menjaju se stalno za neki broj. A to za IP nisam znao da je isti kao od racunara, bas cu probati sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
HTC Sensation
Nije ista kao kod racunara,zadnji broj je veci za jedan.
U Sloveniju su uspeli to da naprave port je 5000,a uz pomoc ProgDVB-a skeniras listu kanala i gledas preko VLC player-a.To upustvo postoji u ovoj temi
Interesantno je da u Telekomu kazu da je moguce gledati IPTV na racunaru nezavisno od televizora i TV kartice, na pitanje kako,rekli su da oni pruzaju usluge samo za televizor i da to nije njihova nadleznost,kaoi da postoje ,,firme,, koje se bave time.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 16:41:11 od majklscofild »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N86 8MP
iamju oni neki programcic koji im pusta IPTV na kompjuteru ja sam video ovde uZR telekomu kada su nesto podešavali ali nsiam video koji je tačno player u pitanju,ali cu pokusati da se raspitam oko programceta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
iamju oni neki programcic koji im pusta IPTV na kompjuteru ja sam video ovde uZR telekomu kada su nesto podešavali ali nsiam video koji je tačno player u pitanju,ali cu pokusati da se raspitam oko programceta
http://portableapps.com/apps/music_video/vlc_portable
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
Evo nasao sam neki link na Microsoft-u, samo sam malo bacio pogled ali mozda ima necega.         Naime, moguce je gledati "IPTV" i u WMP, ima cak i opcija tamo i za automatsko detektovanje proksija.         Nisam jos cackao.        

"Tools - Options - Network"

EDIT: www.  google.  com/search?hl=en&q=Delivering_IPTV&sourceid=navclient-ff&rlz=1B5GGGL_enRS311RS311&ie=UTF-8

Prvi na listi.

Nece nesto da napravi dobar link ovde ili ja ne znam.      :D
« Poslednja izmena: 12. Maj 2009, 00:54:37 od MarkoCrni1986 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.