Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IP televizija u Srbiji ~ Novosti ~ Iskustva ~ Problemi  (Pročitano 260121 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 300
hvala za ovo,izgleda kako korisna stvarcica. e sad ako mogu da vas zamolim za neko uputstvo oko podesavanja ip chargera i cryptloada. MeXoRiuS_92 ,glupo mi je da tebe sada opterecujem ali ako bi mogao da me uputis na neki link za podesavanja ove dve stvarcice. moj modem je hauwei hg 520 s. hvala i pozdrav.

nasao sam nesto ovde-http://forum.burek.com/index.php/topic,311819.0.html. da li je to sve sto bih trebao da znam ili...
« Poslednja izmena: 10. Feb 2009, 19:09:44 od kondoric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sony xperia
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 00:50:51 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
jel postoji sada mogucnost uvodjenja IPTV-a bez internet obaveze kod lelekoma? nesto mi je mrsko da ostavim dragi mi beotel na cedilu
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sony xperia
Bilo je da se veze za adsl, sada vise ne. Moze i bez toga.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
weeeeeeeeeee  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Bilo je da se veze za adsl, sada vise ne. Moze i bez toga.

Ako sam te dobro shvatio..., korisnik IPTV, nije uslovljem korišćenjem ADSL-a  Smile

Vidoh po prethodnim ti porukama, da si medju prvima korisnik IPTV, pa rekoh verovatno znaš, ono što me zanima..
Dakle...da li je moguće i ukoliko jeste, na koji način, memorisati postojeće kanale, po redosledu, koji korisnik odredi?  Smile
Npr. prvi kanal RTS-a, da bude pod rednim brojem jedan, drugi, pod brojem dva..itd ?!  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sony xperia
Citat
Ako sam te dobro shvatio..., korisnik IPTV, nije uslovljem korišćenjem ADSL-a
Da, nije.

Citat
Dakle...da li je moguće i ukoliko jeste, na koji način, memorisati postojeće kanale, po redosledu, koji korisnik odredi?
Udjes u Meni / Settings / Preferences / Favorite Channels.  Oznacis kanal koji hoces, pa na ok na daljincu. Na ekranu ce ti zatraziti potvrdu, opet ok, i bacice kanal i na desnu stranu. U gornjem desnom uglu ces videti pod kojim je brojem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Citat
Ako sam te dobro shvatio..., korisnik IPTV, nije uslovljem korišćenjem ADSL-a
Da, nije.

Citat
Dakle...da li je moguće i ukoliko jeste, na koji način, memorisati postojeće kanale, po redosledu, koji korisnik odredi?
Udjes u Meni / Settings / Preferences / Favorite Channels.  Oznacis kanal koji hoces, pa na ok na daljincu. Na ekranu ce ti zatraziti potvrdu, opet ok, i bacice kanal i na desnu stranu. U gornjem desnom uglu ces videti pod kojim je brojem.

Hvala !
Zaista si jedan od retkih likova, koji zaslužuje sve pohvale za svoj "angažman", na forumu!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC 
Ja sam se razmisljao da uvedem Iptv medjutim nesto nisam zadovoljan kvalitetom slike, ocekivao sam vise. Na flat televizorima se ne primecuje, mislim slika je dobra, medjutim na lcd ili plazma televizorima to je nesto sasvim drugo. Imao sam prilike da gledam na nekoliko lcd-a kod projatelja i ni oni nisu zadovoljni, slika je pomalo mutna, nema onu jasnocu i bistrinu koja se ocekuje. Primera radi ne moze da pridje kvalitetu recimo DVD-a. Drugo sto mi se ne svidja je da si prakticno ogranicen samo na jedan televizor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Ja sam se razmisljao da uvedem Iptv medjutim nesto nisam zadovoljan kvalitetom slike, ocekivao sam vise. Na flat televizorima se ne primecuje, mislim slika je dobra, medjutim na lcd ili plazma televizorima to je nesto sasvim drugo. Imao sam prilike da gledam na nekoliko lcd-a kod projatelja i ni oni nisu zadovoljni, slika je pomalo mutna, nema onu jasnocu i bistrinu koja se ocekuje. Primera radi ne moze da pridje kvalitetu recimo DVD-a. Drugo sto mi se ne svidja je da si prakticno ogranicen samo na jedan televizor.

Zanimljivo zapažanje  Smile
Mogu ti reći, da se imeni čini, da je slika.."nedovoljno bistra" ..
Možda i grešim, ali kada vidoh i tvoj komentar .. Smile
U svakom slučaju ću zadržati IPTV i nakon promotivnog perioda. Ali, voleo bih da vidim impresije i drugih, koji imaju IPTV   Smile

P.S.

Zna li neko, čemu služi, onaj mali plastični dodatak, koji se nalazi u kutijici ?!
Oni koji imaju IPTV, verujem da znaju na koji  "dodatak" mislim.... Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.