Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 386187 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone4
Bilo bi glupo da sve prođe kako treba.
Javlja mi 3194 gresku, sta treba da prepravim da odradi shift + restore sa 4.2.1 na 4.3.2
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
@matrix777 nisi odgovorio na moje pitanje...

Update koji se radi na iOS-u su samo zakrpe, za rupe koje naravno svaki OS ima...malo stvari se dodaje i poboljsava dok svaki novi Android OS donosi mnostvo unapredjenja...
To sto si ti izvukao iz stiva i pocrveneo, to je subjektivno misljenje samog autora i stvar ukusa. Ti spomenu da galaxy S je cigla, a realno, jedini telefon koji zaista ima oblik cigle je iPhone4, zagledaj se malo bolje. Mada, ti isto tvrdis da Samsung kopira Apple, jos jednom iPhone je cigla... sorry...
Za sada iOS ima vise aplikavija ali ne zadugo i ako se racunaju sve aplikacije koje imaju jednu te istu funkciju ali su od razlicitih autora, onda da...
Bolje? To je tesko oceniti i presuditi...jos jedno subjektivno misljenje.
Iole relevantni korisnici su oni koji svakodnevno koriste obe platforme za istu namenu...sto ti naravno nisi.

Jos nesto, ja ne posedujem niti iOS niti Android uredjaj, kao sto se vidi u mom profilu ali se jako dobro razumem u njihov softwer kao i hardwer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
- ljudi, ovako možete do 2014te god !!! Nikud ne vodi ovakav vid rasprave, već se samo razvodnjava tema...
   Nije nam u obavezi da "ratujemo" po nekoliko stranica u temi... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
- ljudi, ovako možete do 2014te god !!! Nikud ne vodi ovakav vid rasprave, već se samo razvodnjava tema...
   Nije nam u obavezi da "ratujemo" po nekoliko stranica u temi... Smile
E jesi party breaker  Smile

p.s. ovo je iPhone imitacija, ne Galaxy serija

Dobri stari Kinezi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple iPhone 4
Bilo bi glupo da sve prođe kako treba.
Javlja mi 3194 gresku, sta treba da prepravim da odradi shift + restore sa 4.2.1 na 4.3.2
hvala

To ti se javlja zbog toga sto je neki program (najverovatnije Tiny Umbrella) dodala jedan red u host fajlu.
Sve sto trebas da uradis je da editujes u notepad
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

i da obrises sledeci red:
74.208.10.249 gs.apple.com

Ja stalno to obrisem pre update i sada evo opet je sve proslo bez greske

@Bazuka Jo
Pod "ciglom" mislim na dimenzije uredjaja koji ce ti smetati po ceo dan kada ga budes nosio sa sobom, a sto se tice dizajna, na leto ili jesen kada izadje iP5 odmah cemo saznati kakav ce dizajn imati Galaxy III Smiley

Bolje? To je tesko oceniti i presuditi...jos jedno subjektivno misljenje.
Iole relevantni korisnici su oni koji svakodnevno koriste obe platforme za istu namenu...sto ti naravno nisi.

Pa eno ti relevantan covek iz tvog stiva sto si mi nudio, sta on kaze? Smiley A kraju krajeva po tvojoj logici ti si najmanje relvantan ovde jer nemas nijedan od tih uredjaja pa zato svaka rasprava sa tobom gubi smisao Smiley
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 18:21:57 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone4
Hvala matrix777 odradio i proslo kako treba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Cigla je zbog dimenzija...pa ako nisi znao, iPhone4 ima 3.7 a Galaxy S 4 inca ekran. normalno da ima vece dimenzije...
A to sto ja nemam ni jedan od uredjaja nista ne menja niti remeti moje skromno znanje. Ja nemam mau i tatu koji mogu da mi kupuju nepotrebno skupe uredjaje za igranje igrica. Cinjenica je da 80% korisnika smart telefona koristi samo 20% njegovihfunkcija...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N900
Pa ima veze jer ne moras za svaki update da kupis nov telefon, a to sa update-om je smesno jer android ti dozvoljava da instaliras svo djubre sto pronadjes a u isto vreme ti ne nudi nikakve sigurnosne zakrpe jer OS update je misaona imenica Smiley

Moram da prokomentarisem deo ove izjave. Zapravo je dobra stvar to sto ti operativni sistem dozvoljava da instaliras sta god zelis. Lose je kad neko ogranicava slobodu koriscenja uredjaja koji si slupo platio. Razumem da odredjena grupa ljudi  voli da neko drugi razmislja za njih i na taj nacin oseca (laznu) sigurnost. Moje misljenje je da ovakav nacin razmisljanja proizilazi iz  ne zainteresovanosti, manjka znanja ili lenjosti da se nesto o konkretnom OS-u nauci. Nemam iPhone4 ali imao sam prilike da ga koristim 2meseca i jedina stvar koja mi je smetala do besvesti je upravo to ogranicavanje slobode. Ostalo ne bih komentarisao jer je pitanje licnih afiniteta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple iPhone 4
Uradis JB i nemas ogranicenja, instaliras sta god hoces, ali u isto vreme i dalje ces imati redovan update koji na androidu nemas... i na kraju krajeva koristite sta god hocete bas me briga. Smiley

@Ardzuna
Da li si primetio neke promene oko baterije, kazu da duze traje na 4.3.2?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 20:18:32 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N900
Znam za JB ali ne bi trebao da radis ti to, vec da ti proizvodjac to dozvoli. Ne koristim Android vec Maemo koji je extra otvoren al je bez veze to sto ga je nokia napustila  Smile . U svakom slucaju, sve je stvar zelje i potreba. Poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.