Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 386150 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple iPhone 4
@ matrix777
imam simfree iPhone4 , pa cu videti da odradim sa shift+restore u iTunes , nego od drugara njegov iPhone4 ima vec 4.3.2 sta snjim da radim jel nema potrebe za ponovnim ubacivanjem 4.3.2 (on je oderadio sve preko iTunsa pre par dana ali ga nije jb)

Ja upravo cekam da mi se napuni baterija i da ubacim 4.3.2, a ti kod drugara mozes direktno da uradis JB ne moras ponovo da fleshujes telefon.
Ja sam ti preporucio shift+restore jer koliko sam procitao to je bolje, i najbolje bi bilo ako mozes bar ponekad da uradis "set as new" i da ti rucno ubacis programe i podesavanja posle restore, mozes da gubis samo poruke ako ih nisi sacuvao rucno, a kontakte, calendar, notes... uradi sync sa outlook-om.

@matrix777 hvala sto si nam otvorio oci...iPad je stvarno zver za Motorolin XOOM...
 Samo postoji jedna caka, pogledaj malo bolje rezolucije na kojima je radjen test, tako da...onaj koji je radio test i ti koji si gledao isti, da se malo vise razumete u materiju, ne biste pisali gluposti.
 najveca razlika izmedju iPad2 i XOOM, nadolazecih Galaxy tabova je to sto Androidi rade na vecoj rezoluciji i imaju duplo vise rama a i procesori su vec sada jaci. Mobilni telefoni sada imaju vise rama od iPad2. (Galaxy S II ima DC CPU 1.2GHz i 1024MB rama) O cemu onda vise da pricamo...

Dok tvoj iPhone 5 izadje, ostali telefoni ce imati dvojezgrane procesore na 2GHz, ili Tegra 3, sa 4 jezgra po 1.5GHz, to ce Apple implementirati za 5 god.

p.s. mozes ti biti Apple manijak ali se ni u tvog ljubimca ne razumes. Bolje idi i uci malo pa onda dodji da prosipas znanje i vestinu...  Smile

Pa pogledaj  i ti jos jednom, koliko ima jacu rezoluciju ta motorola, recimo 10% a u rezultatima iPad ga dere i sa 500% Smiley

A ti se tesi da imas milion procesora u telefon sa isto milion mhz, a ja cu se samo smejati kako tvoj telefon ne moze ni 5% od onog sto moze iPhone sa njegovom grafikom.
A o ruznom androidu sa svim tim improvizacijama i portovanim programima sa iOS koji rade losije od onih na iOS, necu ni da pricam, dok OS update cekate ko zeblo sunce, pa samo za taj samsung ne znam koliko meseci je trebalo da dobije update da se ne bi gasio nasumicno iz cistog mira, a sve vreme "iskreni" ljudi ga hvalili. Smiley
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 15:30:37 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Apple iPhone
Kakve veze ima sto se ceka OS update dugo? Smile
Koliko se ceka unlock za IP4?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 15:33:11 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ma dok je on koristio WM update je imao svakih 3 meseca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Sinak, kada budes razumeo kako funkcionise testiranje i kad naucis matematiku a ne da se frljas sa ciframa onda se javi.
O kakvoj bre grafici ti pricas? Jesi li uporedjivao igrice na razlicitim uredjajima pa da mozes tako pricati, 3 reci: ne lozi se!
nama pricas o update-u, ti moras da juris toolove za otkljucavanje iOS-a, mi mozemo Android da menjamo kako nam je volja, niko nas ne sprecava niti nam brani. Cekamo duze, jeste, ali ni to ne znas zasto je tako a ovamo se glupiras kao nesto znas.
Da, da...sve aplikacije za Android se portuju sa iOS-a, al kad bi se samo salili. Ako proizvodjac applikacije napravi applikaciju za sve platforme, to nije portovanje a ako se portuje, to radi neki obicni programer koji hoce da istu applikaciju ima i na Androidu tako da nemoj to vise spominjati.

Rekoh ti vec, sedi i nauci osnove neke pa onda dodji i udji u raspravu, ne ide ti ovako...nemas potporu znanja. Mlatis nekim informacijama koje si cuo/procitao ko zna gde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple iPhone 4
Kakve veze ima sto se ceka OS update dugo? Smile
Pa ima veze jer ne moras za svaki update da kupis nov telefon, a to sa update-om je smesno jer android ti dozvoljava da instaliras svo djubre sto pronadjes a u isto vreme ti ne nudi nikakve sigurnosne zakrpe jer OS update je misaona imenica Smiley

Koliko se ceka unlock za IP4?
Pa jel za taj unlock apple zaduzen?
Operateri traze zakljucan telefon i apple im to daje, a ako mozes skupis malo vise para pa kupis lepo fabricki otkljucan telefon i nemas sta da cekas.

Sinak, kada budes razumeo kako funkcionise testiranje i kad naucis matematiku a ne da se frljas sa ciframa onda se javi.
 O kakvoj bre grafici ti pricas? Jesi li uporedjivao igrice na razlicitim uredjajima pa da mozes tako pricati, 3 reci: ne lozi se!

Sinak u pravu si, nisam uporedjivao te igrice o kojima ti pricam sa jakom grafikom i rezolucijom, kao sto su Infinity Blade, jer one na androidu ni ne postoje, Smiley jedino sto mogu da vidim kako one rade na rezoluciji koju fura iP4 (i koju samsung ce imati tek za nekoliko godina) .  Smiley

P.S. Sada cao!
Moram da idem da obavim ono sto je na androidu nemoguca misija a to se zove UPDATE Smiley
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 15:53:38 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Apple iPhone
Koji si ti car Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Samo jedno zapažanje za kraj (bar moj), neko ko čita tvoje postove bi pomilsio da imaš 12 godina i da po ceo božiji dan igraš igrice na telefonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Opet se sprdas... a ne razumes se u problematiku...
 Mnogo, citaj, mnogo uredjaja radi na Anroidu a za svaki posebno se mora raditi update, dok skromni Apple ima samo 2 uredjaja, citaj, samo 2 uredjaja za koje treba uraditi update.
+ Google izbacuje, hvala bogu, na svakih 6 meseci novu verziju sto i to treba ispratiti.
 Znam ja sve vreme da mislis na Infinity Blade, a jedna lasta ne cini prolece, to je isto kao i sa konzolama, exluziva samo za odredjenu konzolu a ti si otkrio rupu na saksiji, jel da?

Jedno pitanje, jel znas ko proizvodi graficki cip za iPhone/iPad?

Zanimljivo, kratko stivo za matrix-a, za pocetak :

Šta Android može, a iPhone ne
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 16:23:52 od Bazuka Jo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iP5
Obrisao sam postove koji sadrže uvrede i zamolio bih učesnike ove rasprave da se uzdrže od davanja ocena u vezi toga ko je psihički bolestan, a ko nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple iPhone 4
@Bazuka Jo
Sta mene briga kao korisnika koliko oni telefona imaju da apdejtuju?
Cinjenica je da ako kupis android telefon bolje da zaboravis na OS update jer ima da ga cekas ko zeblo sunce.
Sto se grafike tice, nije jedna lasta Infinity Blade, jer recimo samo ja sam probao jos par igrica koje imaju jaku grafiku i rade lepo na iPhone kao sto su Dead Space, ili Rage HD...

Sada za kraj citat iz tvog štiva Smile
Citat
Autor, inače korisnik Androida i slobodnog softera na svom računaru, postavlja pitanje, zašto bi, pored ovih i mnogih drugih prednosti iko kupio iPhone? I daje odgovor - zato što je to najbolje dizajnirani smartfon koji postoji, i ima više i bolje aplikacija od svih Android telefona.

« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 16:58:52 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.