Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 386782 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Apple Iphone 4s
katastrofa, mislim da sam spreman za prodaju
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Mozilla Firefox 23.0
« Poslednja izmena: 22. Sep 2013, 00:49:24 od brat_meda »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Nexus 5
Super, ja sam jedini kome se svidja iOS 7 na ovoj temi. Volim da se razlikujem.

Volim i ja da se razlikujem od drugih ali ne po cenu da iOS 7 bude napravljen za ciljnu grupu: srednjoskolke u japanu. Smile Samo jos fale animacije pokemona po ekranu.

Svidjaju mi se neke novine ali sam izgled i dizajn su totalno cudni. Na iphone 4s su se duplo smanjile perfomanse u skoro svemu, telefon baguje, ultra je spor, nista nije smooth, itd. Sta bi tek bilo da su mu ubacili i airdrop?

iPad 2, slicna situacija. Jednostavno, ne radi kako treba. Aplikacije koje imam su zanemarljive, odradjen kompletan factory reset, instaliran d3go, sonic dash, skype, evernote i to je sve. Na oba uredjaja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 9537.53
mob
Apple iPhone 7 Plus
Crowz, ja mislim da problem sa performansama nije nista neocekivano ako se u obzir uzmu neke okolnosti pod kojima je radjen iOS 7. Scott Forstall koji je bio glavni zaduzen za razvoj iOS-a je relativno kasno dobio nogu pa je i samim tim razvoj sedmice kasnio i o tome se spekulisalo pre oko pola godine. Potpuno je jasno da je 7 za sada optimizovan za 5C (a samim tim i iP5) i za 5S. Na iP 5 je po meni baceno najvise paznje u pocetku jer su na njemu radjeni demoi iOS 7 na WWDC i to se najbolje videlo sa izlaskom prvih beta. Svi ostali uredjaji su u zaostatku ukljucujuci i iPad 4. Performanse na njemu su kod mene generalno dobre, ali nisu konstantne i to ce se lako ispeglati. Petica mi za to vreme radi savrseno glatko (iz ranije navedenog razloga). iPad 2, 3, 4 i mini i iP4S ce sigurno raditi kako treba nakon par updatea, jer je po meni iOS za njih jos uvek u beta fazi. Kod iP4 se postavlja veliko pitanje sta moze da se popravi, ali verujem da ce i njega da ispeglaju koliko toliko. Ipak je to 3 godine star hardware i ako na njemu 7 bude radio kao 6 na 3GS-u bice odlicno.

Apple je recimo mogao da sada u sredu izbaci 7 samo za 5, 5C i 5S a da verzije za ostale uredjaje odlozi. Ali to ne bi bilo u skladu sa njihovom politikom. Da potpuno odloze 7 nisu mogli jer bi morali da odlazu 5C i 5S. Ovako ce bar imati odlican feedback od ljudi posto ih je mnogo vec preslo na 7, a juce negde procitah da samo 14 % nije zadovoljno sto je odlicno ako se uzmu u obzir sve okolnosti. Jednostavno, prekasno je odjuceno da se napravi veci zaokret nego sto je planirano i to je glavni problem.

Sto se dizajna tice, meni licno ne smeta posto se lako i brzo se prilagodjavam promenama. Tako sam se lako prilagodio i na Vistu kada je izasla ili sada na Windows 8.
Ali mi vec od juna gledamo ovaj novi dizajn i potpuno je bilo jasno jos tada da je to to. Korisnici su trazili redizajn i dobili su ga.

« Poslednja izmena: 22. Sep 2013, 09:23:15 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Nexus 5
Ja sam i ocekivao da ce mozda uredjaji biti nesto sporiji ali nisam uopste ocekivao da ce to biti duplo sporije. Sto se tice procenta nezadovoljnih korisnika, nisam citao ali kod mene u firmi, od oko 50 ljudi, samo se dvema devojkama svidja ios7 ali dobro, one ga osim modnog detalja i ne koriste za bilo sta drugo. To mu dodje 96% nezadovoljnih. Smile

Dosta odredjenih aplikacija ne rade ili rade lose, primera radi, ne funkcionise d3go aplikacija, koja je do sada savrseno radila na svim prethodnim verzijama iosa, evernote povremeno baguje, nekad kad mi treba i zaglavi, tacno bih pojeo telefon.

Sto se tice samog dizajna, takodje veoma brzo se prilagodim ali mi je ovo jednostavno prilicno neukusno. Primera radi, 6 meseci niko u kancelariji nije hteo da uzme na koriscenje potpuno nov, neotpakovan HTC 8x, samo iz razloga jer je to sugavi windows phone. Prodam jedan iphone pre jedno 20 dana i ajd, dok ne kupim drugi telefon, uzmem bas taj. Sem sto je brz i sto zvuci potpuno neverovatno, upeglali su osmicu savrseno. Osim pedersko plavo-ljubicaste boje telefona, sve ostalo mu je za desetku.

Sa druge strane, iphone 4s mi je jedan od najboljih telefona koje sam imao, nisam mogao da mu nadjem manu jer su mi stvari za koje mi koristi, funkcionisao savrseno. (sa prethodnim iosom)

Sad sam se smorio ko budala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ja sam i ocekivao da ce mozda uredjaji biti nesto sporiji ali nisam uopste ocekivao da ce to biti duplo sporije. Sto se tice procenta nezadovoljnih korisnika, nisam citao ali kod mene u firmi, od oko 50 ljudi, samo se dvema devojkama svidja ios7 ali dobro, one ga osim modnog detalja i ne koriste za bilo sta drugo. To mu dodje 96% nezadovoljnih. Smile
Jbt kod mene je sve suprotno. Ja izgleda zivim u paralelnom univerzumu. Zenske osobe koje su se updateovale, u mom okruzenju nisu impresionirane dizajnom Smile

Dosta odredjenih aplikacija ne rade ili rade lose, primera radi, ne funkcionise d3go aplikacija, koja je do sada savrseno radila na svim prethodnim verzijama iosa, evernote povremeno baguje, nekad kad mi treba i zaglavi, tacno bih pojeo telefon.
Definitivno mnogim aplikacijama treba update. Evernote ce ti sigurno ubrzo proraditi kako treba sa sledecim updateom, a sto se D3Go tice mislim da treba da pocnes da se molis bogu  Smile

iphone 4s mi je jedan od najboljih telefona koje sam imao, nisam mogao da mu nadjem manu jer su mi stvari za koje mi koristi, funkcionisao savrseno. (sa prethodnim iosom)

Sad sam se smorio ko budala.
Bice bolje. Patience  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.37
mob
Apple iPhone 6S
@crowz

Ovde sam pisao o tome sta sve mozes iskljuciti na iOS7, kako bi ti duze trajala baterija. Izmedju ostalog to su i parallax efekti, dinamic wallpapers i tako dalje. Pokusaj da poiskljucujes te neke stvari, koje sigurno opterecuju cpu (po meni potpuno bespotrebno), pa vidi da li ce bolje raditi. Ako nista baterija ce ti sigurno duze drzati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iPhone 6
Vise nije moguc povratak na 6.1.3/6.1.4 jer je Apple prestao da potpisuje iOS 6.
Moglo je tako kako je prikazano u video klipu dok je iOS 7 bio u beta fazi, ali sada ko je zaglavio sa apdejtovanim telefonom, moze jedino da se pomiri sa sudbinom...

Ja sam u petak uspio da uhvatim zadnji voz i vratim 6.1.3. Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

image.jpg
(238.14 KB, 640x960)
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.37
mob
Apple iPhone 6S
Bolji je mnogo iOS 7. Ne znam koliko dugo koristite iOS. Ja ga koristim skoro od pocetka i mogu da kazem da su napravili veliki pomak sa njim. Mozda ovako na prvi pogled ne izgleda, ali ima mnogo sitnica koje ga cine mnogo boljim od prethodnika. Pritom iako sam mislio da je zajebancija kada sam ga prvi put video i mislio da nista ruznije nisam u zivotu video, kada sam ga ubacio na telefon, poceo je sve vise da mi se svidja i moram da kazem da mi je sada cak i lepsi od prethodnog. Sve u svemu, jako sam zadovoljan sa iOS7. Plus, ovo je prvi put od kada koristim iPhone, a koristim ga kao sto rekoh od 3G modela pa do danas, da mi jailbreak (skoro) uopste ne nedostaje i po prvi put cu razmisliti da li uopste da ga ubacim kada izadje.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2013, 14:06:10 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Pretraga pesam je bolja...tu nema sta da se kaze... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.