Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 387452 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Kako vreme odmice od momenta kada se ovaj koncept prvi put pojavio svaki dan mi se sve vise svidja, i sve sam vise siguran da ce ovo biti fenomenalan telefon.
Meni je krajnje vreme za upgrade i mislim da ce ovo biti dobar trenutak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Tesis se. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ne tesim se uopste. Znao sam od pocetka da moram da kupim novi i u prvi mah nisam verovao da ce biti nesto specijalno. A sada jedva da mogu da sedim na stolici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
I meni je bio u prvi mah mnogo ruzan, ali kada su pocele da izlaze te neke kvalitetnije fotke, sa kvalitetnijim materijalima, kvalitetnom zavrsnom obradom, poceo je polako da mi se svidja. Ne znam jos da li cu menjati 4S za njega. To ce zavisiti od toga kakav ce hardver imati i sta ce novo biti u njemu, ali ako ga hardverski unaprede, moguce da cu preci na njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple iPhone
ali ako ga hardverski unaprede

Hoce. Ali minimalno Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Videcemo, za sada su misteriozni po tom pitanju. Fora je sto je recimo 4S u odnosu na 4 prakticno hardverski skoro potpuno nov telefon i doziveo je ogroman upgrade. Medjutim velika vecina govori kako je to isti telefon, samo zato sto je isti vizuelno. A dobio je novi cpu, dvojezgarni, pa duplo vise rama, pa bolji senzor i optiku za kameru, novo resenje za antenu, dakle prakticno sve je skoro novo u njemu i dosta bolje, ali vecina apple fanova tvrdi da je to isti telefon, samo zato sto je ivzuelno isti. Videcemo sada kako ce i da li ce unaprediti hardverski peticu. Kad bi upgrade bio kao sa 4 na 4S to bi bio pun pogodak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Biće neki dual core (valjda su sada A15 u modi, vidim da qualcom s4 radi odlično), 1GB rama, možda 4 inča ekran, kamera će možda ići na 12Mpix (ne verujem više), i to bi bilo to od hardvera.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 16:24:35 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 5
Kamera je vec na 8mpx.
U svakom slucaju ce biti suptilniji od sgs3,kao sto rekoh i ip4s je dosta brzi od sgs3 u mnogo istih aplikacija tako da ce petica verovatno biti pun pogodak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Da zabunio sam se, ispravio sam. Inače što se tiče paljenja aplikacija, ovo može biti jedna od stavki koja pomaže poprilično

Ever wondered why apps seem to load so damn quickly on the iPhone 4S? A quick tap and boom, the app flashes up onto the screen. The thing is, that’s actually a lie, your app hasn’t loaded yet. And your iPhone tells that porky each time you fire up an app.

Apparently what the iPhone does is show you a static, non-functional picture of the app the moment you tap the home screen icon. The app then loads in the background, normally pretty quickly on the iPhone 4S at least, but it’s by no means as instant as it appears. A new picture is generated every time you close an app — the image that shrinks away when you exit to the home screen — which is then used each time you hit that app icon.

Let’s face it, It’s not really a big deal in day-to-day usage. But, if you’ve ever used an older iPhone and wondered why the program is just so unresponsive on launch, it’s because you’re actually stabbing at a static image with your pudgy fingers, rather than the real deal. Sneaky Apple, real sneaky.
http://www.cracked.com/quick-fixes/the-sneaky-lie-your-apple-devices-are-telling-you/
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 16:42:16 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Po meni kameru ce samo unistiti ako krenu da nabijaju bespotrebno mpix. Nadam se da se nece polakomiti besmislenim brojkama. Jednsotavno velicina piskela odredjuje kvalitet slike (nivo suma - osetljivost). Sto je on krupniji, slika je kvalitetnija. Zato su najkvalitetniji senzori full frame 35 mm, jer su fizicki najveci i omogucavaju krupne piksele. Senzor na mobilnim telefonima generalno ne moze ni da se poredi po velicini sa full frame senzorom od 35 mm, tako da je tu bitno da bude sto manje piksela, da bi slika mogla da bude sto kvalitetnija. Kad kazem sto manje, ne mislim naravno da buse 100 piskela, ali neka razumna granica mora da postoji. Po menis ve preko 5 mpix je marketing i izivljavanje, koje samo u krajnoj meri dovodi do toga da je slika losija i da ima vise suma.

Sto se velicine tice, evo jedne slike koja bi trebalo da pomogne da se stekne neki utisak o velicini telefona.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.