Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: iOS vesti i ćaskanje  (Pročitano 386265 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Cime se vi bavite ..... Smile

Uh dobro je. Vec sam poceo da mislim da sa mnom nesto nije u redu, posto i mene ovo fascinira vec danima.

Citat
Ja taj Samsung ne bi koristio nikad.... Smile

Uopste ne razumem ljude koji kupuju Samsung.... Smile Smile

Ajde sada da ne idemo u off, ali ja ne razumem ljude koji ne razumeju ljude koji mogu da menjaju brendove, ili os-ove. Smile Pa nije to nacionalna pripadnost, polno opredeljenje ili ne znam sta vec, nego obican brend, logo iza koga se kriju ljudi koji na toj prici o "ratu brendova" zgrcu (sa obe strane) milijarde. Mi se kao gadimo samsunga, a samusng jedan od glavnih proizvodjaca komponenti za Apple. Tek sada su kao odlucili (ne znam i dalje da li je to zvanicno) da obustave saradnju sa njima, a kao u "ratu" su vec godinama.

Inace koristio sam i android i samsung i ziv sam i dalje i cak sta vise nikakve ozbiljnije mane mu nisam nasao, a u nekim stvarima je i bio dosta bolji od iPhone-a. Naravno vazi i obrnuto.

Mene licno zabole za sve to i mnogo mi je smesno kada se odrasli ljudi primaju na te price na koje mogu da se prime samo glupi Ameri. Koristio sam godinama iPhone (koristim ga i dalje), koristio sam android, sada bih probao wm, a probao bih i bilo sta drugo ako se pojavi i ako me privuce. I tako cu razmisljati sve dok mi neko od tih proizvodjaca ne bude davao platu, ili ne budem imao akcije u nekoj od tih kompanija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Mene licno zabole za sve to i mnogo mi je smesno kada se odrasli ljudi primaju na te price na koje mogu da se prime samo glupi Ameri. Koristio sam godinama iPhone (koristim ga i dalje), koristio sam android, sada bih probao wm, a probao bih i bilo sta drugo ako se pojavi i ako me privuce. I tako cu razmisljati sve dok mi neko od tih proizvodjaca ne bude davao platu, ili ne budem imao akcije u nekoj od tih kompanija.
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iP5
iPad Mini vs. Nexus 7

The iPad Mini and Nexus 7 are competing in the smaller tablet space. People really like tablets of this size because they can be held with one hand, they can fit into a pocket (usually), and they're great for reading and web browsing.

The iPad Mini is the more expensive of the two, starting at $329 for the 16GB WiFi model. At higher price points, more storage and LTE connectivity is available. It has an A5 dual-core chip with 512MB of RAM. The display is 7.9" and 1024x768 resolution and 162ppi.

The Nexus 7 is just $199 for 16GB. You can double the storage for $249, then add HSPA+ data (coming soon) for another $50. It has a quad-core Tegra 3 CPU with 1GB of RAM. The display is 7.0" and 1280x800 resolution with a 215ppi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone
Mozda ce nekom biti zanimljivo da ovo procita - http://www.edmundconway.com/2012/10/dear-apple-im-leaving-you/

Znam da bi neki ovog coveka "spalili na lomaci", zbog ovoga sto je napisao, ali nisam ovo postavio da bih sad pokrenuo neku raspravu, nego eto, da procitate razmisljanje jednog bivseg korisnika Apple uredjaja.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Otvorio dušu čovek  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone
Totalno.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Ovde se vise prica o svemu drugom nego o temi....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Otvorio dušu čovek  Smile

To je samo misljenje jednog coveka u moru drugih. Necu da ulazim u ovo sto je pricao za OS X i Macove jer to nije predmet ove teme, ali eto za mene je npr. iOS 5 bio najgori koji sam imao prilike da koristim na ajfonu i iPad-u tako da sam jedva docekao da apdejtujem na iOS 6 cim je prva ili druga beta verzija izasla i od tada se uopste nisam vracao nazad Smiley

Apple mape su prva verzija i normalno da ce biti puno propusta, bice bolje za godinu ili dve.

Ko hoce Google mape, moze i u iOS 6 slobodno da ih koristi kada u Safariju poseti adresu maps.google.com. Ta stranica se postavi na Home screen i onda se koristi kao web aplikacija (vidi sliku), bas kao sto ja koristim i YouTube web aplikaciju koja mi je prakticnija od zvanicne Google app koja je dostupna na App Store-u.

Jos nesto u vezi clanka koji je Mikele linkovao - autor prica da napusta Apple, a na kraju kaze da ce ipak zadrzati iPad i MacBook Air, koje gluposti Smile

« Poslednja izmena: 04. Nov 2012, 17:43:02 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Generalno je opsti utisak da se ocekivalo vise...kod svih...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.