Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je pracenje dozvoljeno-Georgiev oduzeo kameru paparacu i navukao bes Pinka  (Pročitano 5828 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Brate Alchajmera ako neko ima taj se ne seca ni sta je telefon a kamoli da okrece brojeve i ucestvuje u kvizu.

Ovo zovu oni isti sto okrecu Milana Tarota, mozda neki procenat vise malo normalnijih. U Nemackoj je imala citava televizija sa tim sranjem, 9live, 24 cuke kvizovi a ljudi zovu samo puca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Tjaoj... Dobro profesore Vanyo,izvinite molim Vas što sam naveo pogrešnu bolest. Da,slažem se,Alchajmeri teško da će da zovu.

Ali opet ostajem pri stavu da polovinu učesnika čine stari ljudi koji više nisu skroz pri sebi. Jer se sećam jednog slučaja iz šire porodice (žena od 90 godina),samo sa lažnim inspektorima.I nemoći sina žrtve da joj objasni da ne otvara nikome i ne zove nikoga i ništa. Al ti misli šta oćeš.

I da,znam da toga ima i u Nemačkoj,i znam da i u Americi ima kanala koji prodaju onaj jeftini nakit. Samo sam rekao da ja te stare ljude koji nisu skroz svoji  ne smatram ovcama ako rade ovakve stvari jer oni više nisu u stanju da rezonuju kako treba. Ovce su mi oni koji su svesni,funkcionalni,a pecaju se na to umesto da upotrebe mozak. Ali ne i babe i dede koje jede demencija i starost. Eto to je to. Nadam se da neću morati i da crtam...
« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 13:18:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Pa nemoj da lupas necu ni da te ispravljam. Ti kao da imas neke pundravce u dupetu, nedao bog neko nesto suprotno da protumaci u odnosu na tvoje misljenje odma histerija i panika. Koji ti je kurac jbt, je l moguce da si toliko sujetan?

Ostajes pri stavu, bravo e, je l si pratio svaki dan pa da znas profil ljudi i godiste koje se prijavljuje za te zajebancije?

Sta bre imas ti meni da crtas kojepickematerine, uzmi sebi pa crtaj Smile
Zalepi izvrnute reci sa foruma na zid pa udri glavom do ujutru.........

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Vazda li se tema usere razmiricama  Smile

Nego, nisam znala da je Marko Kon glas iz Paparaca, mislila sam da je onaj Ignjatović. Sad mi je Kon još gadniji, komentari su mu što bi narod rekao pi***paćenički  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
A vidi ovo, jogurt od 900 grama Smile

Je l imas merac pritiska u blizini? Smile

Vazda li se tema usere razmiricama  Smile

Nego, nisam znala da je Marko Kon glas iz Paparaca, mislila sam da je onaj Ignjatović. Sad mi je Kon još gadniji, komentari su mu što bi narod rekao pi***paćenički  Smile

Ma hrkljus je malo nedojeban pa eto, a realno i tema je sranje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Hah,drago mi je da si još uvek raspoložen za te dečačke fore.  Smile

I neka hvala,ne treba, meni pritisak ok. Nisam još tolko mator i raspadnut.  Smile

P.S. To je pakovanje od 1 litar,bre.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 14:03:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
kod vlade je svirao i vini kolajuta da se ne lazemo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pih, Marko Kon, bedak. Jos strasnije je sto taj neukus ima inteligentno vodstvo.

-

A inace, kad smo kod demografije pozivaca, drug iz srednje nam je jednom rekao (dok je studirao Megatrash) "Ajmo da nazovemo ovaj kviz, pokupimo pare, boli nas tuki" Smile njegov cimer facepalm.  Smile

P.S.
Sad ne kazem da omladina ili pak stariji cine glavne pozivace, posto je rizicno upustati se ovde u procjene ciljne publike  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.