Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 12:10:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Invisible IP map - menjanje IP  (Pročitano 3122 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Naravno, kad imas ADSL.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
kod mene ja kablovski ali isto fercera samo disconect modem i download  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
To ces morati da mi posaljes na pvt, posto ne znam kako. Al' sutra, posto sad odoh na pa-pa.

zzzZZZZzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 6230i
pa nije mi trebao taj program za skidanje... trebao mi je kao sto rekoh da bi imao IP adresu kao da sam iz amerike ili australije... a ja sa mojim provajderom i modemom ne mogu da promenim ip adresu kad ga restartujem nego se menja sama posle nekoliko dana... i naskidao sam svega i svacega pa i nisam vise za to... tako da mi najvise neki takav program treba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ja se nisam nikad sluzio softwerima ovog tipa ali ako neko hoce da mi objasni sustinu rada sa konkretno ovim programom rado bi "saslusao"...  Smile

Znaci pokrenem softwer , kliknem na opciju "get more IP locations" i kada odaberem jednu od ponudjenih lokacija-tackica , klikom na nju , meni se automatski promeni IP? jel tako?  Smile

uzgred mene je ovaj softwer locirao u Sarajevu?!  Smile Smile
...a odabranu lokaciju sa svojim IP-om koja je navodno u Vijetnamu na jednoj od internet stranica za IP lociranje takodje vidi kao Sarajevo?! 
...sto znaci da mi IP nije promenjen sem ako ja nesto nisam odradio kako treba  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1 (Small).jpg
(42.93 KB, 640x426)
2 (Small).jpg
(46.14 KB, 640x426)
3 (Small).jpg
(43.76 KB, 640x426)
4 (Small).jpg
(48.5 KB, 640x517)
« Poslednja izmena: 18. Maj 2008, 00:44:32 od petarns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007.1)
Koliko vidim program sluzi za prikrivanje tvoj prave ip adres.
Samo se treba ispravno konfigurisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 6230i
ja se nisam nikad sluzio softwerima ovog tipa ali ako neko hoce da mi objasni sustinu rada sa konkretno ovim programom rado bi "saslusao"...  Smile

Znaci pokrenem softwer , kliknem na opciju "get more IP locations" i kada odaberem jednu od ponudjenih lokacija-tackica , klikom na nju , meni se automatski promeni IP? jel tako?  Smile

uzgred mene je ovaj softwer locirao u Sarajevu?!  Smile Smile
...a odabranu lokaciju sa svojim IP-om koja je navodno u Vijetnamu na jednoj od internet stranica za IP lociranje takodje vidi kao Sarajevo?! 
...sto znaci da mi IP nije promenjen sem ako ja nesto nisam odradio kako treba  Smile

pa meni sluzi da bi mogao da uradim neke survey-e koji su samo za americko, australijsko i britansko podrucje. Koristio mi je malo dok je radio a sad kad je istekao vise i ne... A da bi ti radilo, tj da bi ti se promenila IP adresa mora da se instalira plugin, sa instalacijom dobijes pitanje da instaliras add-on u firefox i onda sve super radi...
No, probao sam i progam HideIP NG (new generation) i mnogo je bolji! Mnogo je brzi, sve instantno radi, i nema sporog ucitavanja kao sto je bilo sa IP map-om(zavisi od IP adrese i zemlje). Mnogo vise sam zavrsio sa njim i mnogo bolje radi, ali opet problem sto nije registrovan pa ni njega vise ne mogu da koristim!

Jedino resenje koje sam nasao za sad je Easy-Hide-IP koji sam registrovao ali mi se na njemu ne svidja sto on sam na svakih 1-5 min menja IP adrese svuda po svetu! U svakom slucaju prave IP adrese nema, moze da koristi za neke stvari ali po meni je najbolji HideIP NG samo kad bi mogla da bude full verzija(nema nigde cr ili pat za njega Smiley )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 12:10:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.407 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.