Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Into the Badlands (2015– ) serija  (Pročitano 3844 puta)
17. Jul 2015, 19:35:44
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 39.0

Into the Badlands (2015– ) 

>> IMDb <<

Opis Filma:

Radnja serije prati ratnika i mladog momka u zemlju okrutnih feudalnih gospodara.Veliki deo priče se oslanja na kineski klasik, Put na Zapad, iz 16. veka.

Žanr : Action, Adventure

Creators: Alfred Gough, Miles Millar

Glavne uloge:  Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady

Izvor teksta

filmopis

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Into the Badlands - Nova uzbudljiva serija o borilačkim veštinama premijerno na AMC kanalu

Nova serija “Into the Badlands” biće ekskluzivno prikazana na AMC kanalu u ponedeljak, 16. novembra u 4:00h po ponoći. Premijerno prikazivanje prve epizode gledaoci će imati priliku da prate na AMC Global kanalima širom sveta, istovremeno sa premijerom u SAD, ali i u repriznom terminu istog dana od 22h.

Smeštena u razoreni svet iz budućnosti, na teritoriji kojom vlada sedam moćnih barona, serija “Into the Badlands”, nas uvodi u priču o surovim ratnicima i mladiću koji se upušta u opasnu pustolovinu. Vekovima daleko od sadašnjosti, nakon niza prirodnih katastrofa i ljudskog nemara, nastaje nov društveni poredak na čijem čelu su najjači i najbrutalniji. Badlands, kako se ova teritorija naziva, podeljena je između sedam rivalskih barona, koji kontrolišu resurse neophodne za život, održavajući svoju vlast uz pomoć lojalne vojske poznatije kao Kliperi. Kliperi uživaju status i pogodnosti o kojima šira populacija može samo da sanja, i spremni su da žrtvuju svoje živote služeći baronima. Samo nekolicina Klipera doživi 30-tu godinu, ali Sani (Danijel Vu) nije običan Kliper. Pokazujući smrtonosnu stručnost u borilačkim veštinama, Sani brzo napreduje i postaje glavni Kliper i savetnik od najvećeg poverenja svog barona, Kvina (Marton Cokas).

“Ovo je serija o očevima i sinovima. O duhovnom i emotivnom buđenju, svih likova. To je odnos između oni koji su na vlasti i naroda, jer su Baroni ti koji kontrolišu sve. Statistički odnose da se stvari promene su 1% na prema 99%. Baroni imaju svu moć i sistem koji su uveli je funkcionisao preko 100 godina, ali sada stvari počinju da se menjau i taj sistem počinje da puca. Sve to kreće od Udovice, koja je po meni jedan od najinteresantnijih likova u seriji” – komentariše Alfred Gouf, jedan od izvršnih producenata serije.

Decenijama je Kvin bez konkurencije bio najmoćniji Baron Badlands-a, ali najnoviji baron, Udovica (Emili Bečam), počinje sa drskim napadima na Kvinova transportna vozila i testira njegov apetit za borbu. Jedan od ovih napada odvode Sanija do M.K. (Aramis Najt), tinejdžera koji uspeva da preživi smrtonosnu zasedu. Sani ubrzo shvata da tinejdžer čuva mračnu tajnu. Kako Udovica nastavlja sa svojim napadima na Kvina, sudbine stoičkog ubice i snalažljivog dečaka počeće da se prepliću. U odnosu učitelja i učenika koji se između njih razvija, svaki će otkriti svoju istinsku svrhu: zajedno, oni će krenuti na putovanje koje bi moglo da promeni živote stanovnika Badlands-a.

“Verujem da će pubika osebno uživati u svetu koji smo kreirali, a za čije nastajanje smo pronašli inspiraciju u srednjevekovnom Japanu, koji je takođe bio podeljen na više teritorija. Svakom teritorijom je vladao Shogun, dok mi imamo barone, a svaki vladar je imao soptvenu vojsku samuraja ubica, dok naši imaju Kliperse. Inzvanredna glumačka ekipa je još jedan momenat koji doprinosti kvalitetu serije. Nadam se da će publika uživati prateći avanture junaka iz epizode u epizodu, koliko i mi dok smo je pravili” – dodaje Majls Miler, jedan od izvršnih producenata serije.

Zvezde serije “Into the Badlands” su Daniel Vu (Tai Chi Zero) kao Sani; Marton Cokas (The Lord of the Rings: The Return of the King) kao Kvin; Aramis Najt (The Dark Knight Rises) kao M.K.; Oliver Stark (“Luther”) kao Rajder; Emili Bečam (28 Weeks Later) kao Udovica; Orla Brejdi (“Dr. Who,” “Fringe”) kao Lidija; Sara Bolger (“Once Upon a Time,” “The Tudors”) kao Žade; Ali Joanides (“Parenthood”) kao Tilda; i Medlin Mentok (Edge of Tomorrow) kao Veil.

Za AMC Studios, ovu šestoepizodnu seriju potpisuju izvršni producenti/organizatori snimanja/pisci Alfred Gough i Majls Miler (Shanghai Noon, “Smallville”), i izvršna produkcija Stejsi Šer i Majkl Šamberg producenta nominovanih za Oskar (Pulp Fiction, Contagion), režiser Dejvid Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Nights), režiser za borbe Stiven Fang (Tai Chi Zero, House of Fury) i Danijel Vu (Tai Chi Zero).

Promo video serije možete pogledati putem linka:

http://www.amctvce.com/videos/into-the-badlands-a-look-at-the-series

prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2556.0
mob
Motorola 
  Prva epizoda u "radnjama".

Na premotavanju videh pristojnu tabačinu,sa par novih poteza.Za ostatak nisam tako siguran.Ima mnogo krckanja slomljenih kostiju,ali ovo nije 18+ serija kao TWD (ugao kamere koji sakriva tačku ubadanja hladnim oružjem to pokazuje).

http://www.amc.com/shows/into-the-badlands   

AMC-ovan strip :

http://www.amc.com/shows/into-the-badlands/exclusives/digital-comic

( https://www.youtube.com/watch?v=8Qt3EZ19s_Y )

( https://www.youtube.com/watch?v=yTwiWoTBzZY )

( https://www.youtube.com/watch?v=b0uhQzzJcjc )

« Poslednja izmena: 16. Nov 2015, 18:04:41 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Pogledao prvu. Ne manjka akcije, ali generalno nije ostavila neki naročit utisak.

IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Sto se mene tice pilot pokido.
Svidja mi se atmosfera i prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2670.0
mob
Motorola 
  Obnovljeno (danas) za 2. sezonu ,na moju veliku žalost.Mislio sam da ovoliko otezanja sa odlukom znači da se bord direktora premišlja i premišlja,kad ono - "...The show delivered the third highest-rated first season in U.S. cable TV history..."With its deep dive into authentic martial arts, the visually stunning ‘Into the Badlands’ proved to be unlike anything else on television,” said Charlie Collier, president of AMC, SundanceTV and AMC Studios..."

« Poslednja izmena: 09. Mar 2016, 00:28:40 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
  Osim tabačine na čije je snimanje uložen veliki trud ne videh ništa posebno u ovoj sezoni. Mogu samo da žalim što su holivuđani zaslepljeni rasizmom odbacili istinsku ondašnju živu legendu i tako propustili šansu da film učine boljim. Mislim na B.Lija koji je iako rođeni amerikanac spakovao svoje kofere kad je uvideo da će ukoliko bude uporan dobiti ulogu statiste u holivudskog filmu. Video je da seriji Kung Fu  (1972) nema mesta za njega, vratio se odakle je došao i posle tog njegovog povratka ništa nije ostalo isto. Danijel Vu ima za sada istu sudbinu. I on je morao da se odseli u H.Kong gde je postao azijska zvezda akcionih filmova iako je znao da izgovori nekoliko reči na kineskom. Da li će ga ova serija preporučiti rasističkom holivudu koji stalno traži svežu krv ostaje da se vidi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

Serija o borilačkim veštinama Into the Badlands od 20. marta ekskluzivno na AMC kanalu

AMC je najavio povratak popularne serije o borilačkim veštinama Into the Badlands, u kojoj glavnu ulogu ima Daniel Wu (Warcraft: The Beginning). Ekskluzivna premijera biće prikazana u ponedeljak, 20. marta u 3.00h ujutru i repriziran u 22.00h iste večeri. Dugoočekivani nastavak serije koju potpisuje AMC studio, emitovaće se u deset jednočasovnih epizoda.

Druga sezona serije Into the Badlands zatiče Sunnyja (Daniel Wu) i M.K. (Aramis Knight) razdvojene i razbacane na vetru, obojcu zatočene u neprijateljskom okruženju. Dok se M.K. bori da kontroliše svoje moći, Sunny je odlučan da se izbori za povratak u Badlands i pronađe svoju porodicu ili umre pokušavajući. Clipper i Colt u svojoj misiji, imaju pomoć misterioznih, novih saveznika čiji su motivi sve osim pozitivnog. U međuvremenu, The Widow (Emily Beecham) nastavlja da učvršćuje svoju vlast nad ostalim baronima, dok mračna i tajanstvena pretnja počinje da se nadvija nad svima. Novi savezi se sklapaju, prijatelji izdaju jedni druge i do kraja sezone, Sunnyjev i život M.K. će zauvek biti promenjeni razornim posledicama.

https://www.youtube.com/watch?v=JqAItVDrEGg

izvor prolog
« Poslednja izmena: 18. Mar 2017, 05:12:20 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.