Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:34:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet rat Slovenaca i Hrvata  (Pročitano 22264 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson G 502
Veca je sansa da Hrvati pocnu da ubedjuju Slovence da su Srbi...  Smile

Slovenci obožavaju ratovati protiv Hrvata to je sigurno,naravno preferiraju internet rat,jer u ovom pravom nemaju previše iskustva..Al' najjači im je psiho.rat,čitavu jesen,zimu i proljeće njihova vlada apelira na bojkot "Hrvaške obale",i onda ovo ljeto u Hrvtaskoj  28% Slovenaca više na ljetovanju nego prošlog ljeta... Smile :mrgreen:I dok Janša vrišti na Hrvate 8 od njegovih 17 ministara ovo ljeto je provodilo godišnji u Hrvatskoj.. Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Stvarno ste uh zeznuli sa tim svetionikom, kroz onbo mora što im je ostalo ni kombiondžija ne bi uspeo da prođe u međunarodne vode. Imate li bre strategiju šta da radite kad vas Slovenci pšočnu da optužuju da ste svi vi u stvari Srbi i da su oni jedini pravi Hrvati?
Veca je sansa da Hrvati pocnu da ubedjuju Slovence da su Srbi...  Smile
prepisat cemo vasu strategiju koja se vec godinama razraduje i doraduje sa novim idejama
sta da se mucimo prepisat cemo od vas kao vuk od nas

Pa zar mi ti ne objasni već kako smo uvek gubitnici? Daj biraj novu strategiju, da opet od nekog nešto prepišemo.  Smile
ocito nista ne shvati
nemogu vise
ka da san kopa cili dan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Afrika, mi te volimo CMOK! Ne ljuti se!

Slovenci obožavaju ratovati protiv Hrvata to je sigurno,naravno preferiraju internet rat,jer u ovom pravom nemaju previše iskustva..Al' najjači im je psiho.rat,čitavu jesen,zimu i proljeće njihova vlada apelira na bojkot "Hrvaške obale",i onda ovo ljeto u Hrvtaskoj  28% Slovenaca više na ljetovanju nego prošlog ljeta... Smile :mrgreen:I dok Janša vrišti na Hrvate 8 od njegovih 17 ministara ovo ljeto je provodilo godišnji u Hrvatskoj.. Smile

Ne moj tako, Slovenački specijalci su za samo 7 dana ubili više od 100 nenaoružanih dečaka iz Srbije koji su bili na redovnom mirnodopskom odsluženju vojnog roka. Oni su opaka pobednička armada pod komandom janše.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2007, 13:21:57 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Nexus 5

Slovenci obožavaju ratovati protiv Hrvata to je sigurno,naravno preferiraju internet rat,jer u ovom pravom nemaju previše iskustva..Al' najjači im je psiho.rat,čitavu jesen,zimu i proljeće njihova vlada apelira na bojkot "Hrvaške obale",i onda ovo ljeto u Hrvtaskoj  28% Slovenaca više na ljetovanju nego prošlog ljeta... Smile :mrgreen:I dok Janša vrišti na Hrvate 8 od njegovih 17 ministara ovo ljeto je provodilo godišnji u Hrvatskoj.. Smile

Svi vole protiv vas odjednom?  Vi samo jednom danke deutchland odradite i niko vam nista ne sme.

Nije mi samo jasno sto ste poceli slovence da zovete "alpski Srbi"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson G 502
Ne draga, imaju Slovenci rodoslove. Oni su bili 3. reich. Echte Deutschland.

Ah... znaci.. sve ono sto generacijama Hrvati pokusavaju da postanu, ali im nikako ne ide... Smiley
BTW. Kakav to Hrvat nosi prezime Peer... Smiley

A kakvo to prezime nosi najveći Srpski nacionalista trenutačno u Hagu!!!! :mrgreen:Pravo Srpsko.. Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Ne draga, imaju Slovenci rodoslove. Oni su bili 3. reich. Echte Deutschland.

Ah... znaci.. sve ono sto generacijama Hrvati pokusavaju da postanu, ali im nikako ne ide... Smiley
BTW. Kakav to Hrvat nosi prezime Peer... Smiley

A kakvo to prezime nosi najveći Srpski nacionalista trenutačno u Hagu!!!! :mrgreen:Pravo Srpsko.. Smile

A jel ti znaš šta znači šešeljav? I na kom jeziku to ima neko značenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ma bar se ja ne ljutim
mi smo ti dalmatinci flegme(neznam kako bi preveja nesto kao nije me volja u tom stilu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Svi se oni smatraju "najvecima"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson G 502
Veca je sansa da Hrvati pocnu da ubedjuju Slovence da su Srbi...  Smile

Slovenci obožavaju ratovati protiv Hrvata to je sigurno,naravno preferiraju internet rat,jer u ovom pravom nemaju previše iskustva..Al' najjači im je psiho.rat,čitavu jesen,zimu i proljeće njihova vlada apelira na bojkot "Hrvaške obale",i onda ovo ljeto u Hrvtaskoj  28% Slovenaca više na ljetovanju nego prošlog ljeta... Smile :mrgreen:I dok Janša vrišti na Hrvate 8 od njegovih 17 ministara ovo ljeto je provodilo godišnji u Hrvatskoj.. Smile

Svi vole protiv vas odjednom?  Vi samo jednom danke deutchland odradite i niko vam nista ne sme.

Nije mi samo jasno sto ste poceli slovence da zovete "alpski Srbi"?
Pa kako bi ti nazvao gradonačelnika Ljubljane..Nemožeš ga zvati "D :-Dalmatinskim Srbinom"!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
ma bar se ja ne ljutim
mi smo ti dalmatinci flegme(neznam kako bi preveja nesto kao nije me volja u tom stilu)

A što da prevodiš? Već smo apsolvirali da smo svi Srbi, da svi govorimo istim jezikom i da su Hrvati najstariji narod na svetu jer su Srbi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:34:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.