Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:46:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 364958 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 6120
Sistemi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To su ti bets kombinacije, po pola evra je uplata po kombinaciji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dobih mail od Betfaira na Srpskom. hahaha prevod im je fenomenalan  Smile  Smile

Драги *****,
Нам се свесни да, нажалост, неке од наших клијената имат проблема са нашим главним сајт, што је резултирало в проблема да се пријавите на betfair.com.
Извињавамо се због непријатности и се надамо да решим проблем што је пре могуће.
Наши стручњаци раде што је брже могуће и надамо се да ћемо решити проблем 3. јануара, 2011 године. У међувремену, молимо Вас да користите: http://www.lite.betfair.com док се проблем не исправља.
Срдачан поздрав,
Betfair Тим

Молимо вас да се коцкате одговорно. Посетите www.gambleaware.co.uk.
Betfair [Malta] Ltd | Triq il-Kappillan Mifsud | St. Venera - SVR 1851 Регистрована на Малти под бројем предузећа C-40083
BETFAIR® и BETFAIR логосу регистроване робне марке Sporting Exchange Ltd.
© Sporting Exchange Ltd. Сва права задржана.

Политика приватности
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Svaka im cast Smile

A i   tebi ako si razumeo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 5228
Ala me odradila sinoć Unikaha u zadnjih 5 minuta...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled.jpg
(56.43 KB, 607x325)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 5228
Kvote su im katastrofa, a i isplata nije nesto preterano brza Smile

Ali to je izgleda kod svih, ta isplata spora  Smile

Ima i izuzetaka: Bet365, SBObet, Expekt isplaćuju veoma brzo...

Moram da napomenem još jednu odličnu kladionicu sa izuzetno jakim kvotama i ponudom - Victor Chandler.

U poslednje vreme najviše tiketa igram kod njih jer mi OddsPortal govori da su kvote najjače... Vredi probati...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Jel dobio jos neko onaj smehotresni mail od betfair-a da ce nam resiti problem  sa logovanjem 3.01. tj.danas jer isti ne radi jos od 8.12.?
I drugo"kolege" koje se klade preko beta jel uplacuju novac karticom ili sa moneybooker-a?
Ovo pitam jer logovanje radi preko mobilnog(potvrdio mi kolega sa bureka) ali kada ponudi podizanje novca iz kladionice ima samo opcija na karticu dok sa logovanjem preko sajta(nekad bilo) ima i drugih izbora(MB...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Sta se desilo sa onim silnim ljudima sa kojima sam pricao i dopisivao se u vezi problema "betfair logovanje"?
Jel ste ljudi resili problem,povukli novac,odustali od kladionice ili sta vec?
Ovo se zove forum valjda da bi pomogali jedni drugima,razmenjivali ideje,savete ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Betfair i dalje ne radi. Vidim na ostalim forumima da moze da se povuce novac. Zahtjev za povlacenje se salje preko maila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@al1contact daj linkove za te forume ja nista nisam nasao?

Znaci Betfair je stvarno postao ruglo.   Moj problem je sto sam svu kintu povukao pre ovog debakla tako da nisam mogao da depozitujem nista.   Mejlova 300 slao,kumio molio cak sam ih prvog dana i zvao telefonom jer sam mislio da mi je blokiran nalog,jer mi je iskocio pop-up da sam 6 puta zaredom ukucao pogresan pass pa mora da zovem helpdesk da reaktiviram nalog,sto se ispostavilo kao netacno.    Smile Sad sam ih pitao kako da uradim depozit oni opet kazu mora da se zove telefonom pa speluj sve redom,pa diktiraj brojeve kartica i sve ko kod uciteljice Neko ovde rece da je izdejstvovao da oni tebe cimnu,kako to?Za sve betferovce-ne nadajte se dobru,ovo se skoro nece zavrsiti,da smo na Veneri pa bi bar znali u cemu je problem,kad je prosla prva nedelja znao sam da ce da ode sve u k****.   .   .   .   .   100% je problem sa onim nasim njuskama iz Srbije,Betfair radi za procenat i njih iskreno zabole odakle si jer oni na svima zaradjuju i verovatno im je muka sto ih zatrpavamo mejlovima svaki dan,ali se kosi s cinjenicom da ove 2011 konacno treba da dodje i Paypal kod nas.   .   .   .   .   .    :?Ko bude radio deposit i withdrawal neka prenese ovde iskustva.   Pozdrav  

sinoc su satro "updejtovali" na forumu ,a u stvari samo copy paste  :P

Unfortunately, login problems to the main site for Serbian customers are still ongoing.   Our technical team continue to work on the resolution.  

Betfair lite and the API are still available for access and can be used to place bets during this time.  

Betfair would like to again apologise for this major inconvenience to our Serbian customers.  
« Poslednja izmena: 08. Jan 2011, 21:02:27 od betNEfair »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:46:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.