Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:09:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 364966 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Ovako, kao neko ko se nikada u zivotu (iz principa) niej kladio, bilo online ili offline Smile, treba mi vasa pomoc. Dakle iziritiran neverovatnom kolicinom pro***a po nasoj reprezentaciji odlucio sam da stavim neke pare na pobedu protiv Nemaca, mozda cak ako je moguce i vezano na pobedu i protiv Nemaca i protiv Australijanaca. Stavio bih jednu povecu sumu, ali ne znam kako.

Citajuci forum, zakljucio sam da mi je neophodan prvo monebookers. Pokusao sam da otvorim nalog, medjutim zapelo je kod verifikacije kartice. Procitao sam da moram da vidim tacan iznos koji su mi skinuli sa racuna prilikom dodavanja kartice, sto sam i uradio i upisao u odgovarajuce polje. Medjutim, dobio sam obavestenje da to nije pravi iznos i sada mi ne daju u narednih 24h da ponovo pokusam, a ni da se obratim njihovoj podrsci. Ne razumem zasto je to tako, posto sam vise puta proveravao stanje na kartici i video da je to bas suma koju su mi skinuli. Obe sume su u evrima, tako da ni tu ne bi smelo da bude problema. Da li znate zasto se ovo desilo?

Drugo, interesuje me koja je najbezbednija, najbolja kladionica za mene kao pocetnika? Nesto se plasim koliko je sve to pouzdano, bezbedno. Vidim da hvalite ovaj gamebookers, pa sam mislio da pokusam sa njima. Sta kazete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Ako ces da igras jednu utakmicu, odigraj u lokalu. Nema svrhe otvarati za jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Poceo sam vec celu proceduru pa bih voleo i da je zavrsim. Inace danas sam opet probao posle 24h da unesem vrednost kako bih verifikaovao karticu i opet dobio info da je pogresna vrednost i da ne mogu da pokusam opet za 24h. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy
jebes moneybookers... cisto smaranje.

visa internet kartica banca intese ili virtuon rajfajzen banke funkcionisu besprekorno i kroz uplatu i kroz isplatu.

ali ok razumem sad je kasno da juris karticu jer nasi igraju sutra a kartica se ceka 15-ak dana.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ja sam danas odigrao onlajn u Meridian banci i dobio. E sad, jos mi nije dobitak legao na racun. Kad obracunavaju tikete? Jel ce biti posle ponoci ili tek sutra ujutru?
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
Da li mozda neko zna u vezi bwin insade bodova,posto sam imao nesto malo bodova pa sam uzeo bzvz neki vaucer za nagr. igru,da li mi on sada stize na kucnu adresu i da li ja placam postarinu,ili mi daju broj vaucera na mail?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Занима ме ако играм неке игре на нету, и сад не знам да ли су то бесплатне игре, да ли они могу мени наплатити, ако се ја нити региструјем, нити они имају било какав податак о мени, сем ИП адресе ?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
mob
Nokia 6120
Ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Pozdrav!

Potrebna mi je pomoć oko uplate novca na moneybookers.    Danas sam bio na banci i otvorio devizni račun.    Kad sam došao kući registrovao sam se na jednoj od kladionica i na moneybookersu, kada sam hteo da prebacim novac sa računa na taj moneybookers zapeo sam.   Listajući net, skapirao sam da treba da odem u banku i odatle da im prebacim pare (ako sam dobro skapirao).    E sad mene muči kako da im to uplatim.    Jel preko uplatnice? Ako jeste šta treba da napišem na njoj?
Još da na pomenem da sam totalni laik kada je reč o bankam i transveru novca, tako da je svaka pomoć dobro došla.    :)
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 15:42:41 od krelle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6120
Treba ti odgovarajuca kartica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:09:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.