Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:20:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 365011 puta)
Svakodnevni prolaznik

Ili jesi ili nisi....

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 207
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia n70
Nabavio sam karticu Visa Electronic Podgoricke Banke
http://www.pgbanka.com/mn/?part=309
da li sa njom mogu da obavljam internet kladjenje i da li moze na gamebookers jer citam da je najpouzdaniji...
Hvala unaprijed  Smile
IP sačuvana
social share
Синови смо твога града,само теби одани,пјесма наша,игра ваша идемо ка титули.....Варвари Подгорица.........

Ф.К.Будућност Подгорица         �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 5228
Hajde da i ja dam svoj mali doprinos ovde, kao neko ko je eksperimentisao sa većinom online kladionica (rekreativno klađenje)......

Moj izbor je trenutno - Unibet, Gamebookers i Bet 365.

Svaka ima neke svoje prednosti - Unibet igru Supertoto koja je veoma slična nekadašnjoj sportskoj prognozi i solidne kvote, Gamebookers zaista veliki izbor interesantnih igara, a Bet365 čini mi se najbolje kvote....

Mada, to varira od tiketa do tiketa, pa za to imate sajt http://www.oddsportal.com/ gde vidite na kom sajtu imate najbolju kvotu za vaš tiket pošto prethodno unesete sve utakmice sa tiketa.....

Izdvojio bih i SportingBet kao kladionicu sa ne baš najjačim kvotama, ali sa velikim izborom igara, naročito na golove, i veoma pouzdanu što se tiče isplata.

Za izbegavanje, po meni:

1. EXPEKT ukrali su mi prvi bonus od 10€, tako da se ne povedete za reklamom o poklonu od 10€, kad su uzeli rekoše da to ne važi za Srbe, i uputiše me na jako dobro sakrivena pravila u kojima zaista to piše. Sem toga, imaju slabe kvote i slab izbor igara...

2. MeridianBet - ne postoji mogućnost uplate niti na jedan drugi način sem preko Moneybookersa.

BWIN - kladionica sa najslabijim kvotama, ali sa najvećim izborom igara, liga i sportova. npr jedino kod njih možete igrati na Grbalj iz Radanovića i Geylang United iz Singapura. Ali su zato što se tiče LIVE klađenja među boljima.

Čini mi se da je i WilliamHill dobra kladionica, ali koliko sam razumeo, ne primaju kartice izvan Velike Britanije za uplatu.

Eto toliko, možda nekome i pomognem pri izboru....

U suštini, sve su manje-više ok, izuzev pomenutog EXPEKT-a............

Smile Smile Smile

Nabavio sam karticu Visa Electronic Podgoricke Banke
http://www.pgbanka.com/mn/?part=309
da li sa njom mogu da obavljam internet kladjenje i da li moze na gamebookers jer citam da je najpouzdaniji...
Hvala unaprijed  Smile

Ukoliko je prijavljena za plaćanja preko interneta - da.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2010, 18:53:36 od zdravko77 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.342.9
Jel moze neko da napise kakva su iskustva sa Bet 365 isplatom, znaci posle onog kad me nazovu i kad im procitam detalje iz pasosa i te gluposti?
Juce sam odradio isplatu i bilo mi je ono isplata na odobravanju i da mogu da odradim cancel isplate jedno sat vremena , kasnije nisam ni gledao, danas pogledam nema cancel isplate ne pise isplata na odobravanju.
Ja reko super odem da pogledam netbanking - moj racun kad tamo isti iznos stoji, nije nista uplacivano!
Sad nista ne kontam googao sam i vidim da treba da dobijem i neki Postal Verification Code kuci na adresu pa se neki zale da ga nikad nisu ni dobili!
Jel prosao neko kroz sve to, koliko se ceka i te fore ako moze da napise!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Moderator mozes obrisati ovo gore isplatili su mi posle dva dana!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Nek stoji, sta smeta. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S4
Da li se ikako moze otkriti identitet osobe preko Moneybookersa ukoliko imate samo mail na koji ste poslali?
Prijatelj mi je prevaren, pa nas zanima moze li se kako otkriti kome je poslao ili prijaviti ili da ovi sa Moneybookersa provjere i to regulisu? Nije bas mala svota pa zato.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Da li se ikako moze otkriti identitet osobe preko Moneybookersa ukoliko imate samo mail na koji ste poslali?
Prijatelj mi je prevaren, pa nas zanima moze li se kako otkriti kome je poslao ili prijaviti ili da ovi sa Moneybookersa provjere i to regulisu? Nije bas mala svota pa zato.
mislim da nije moguce. Ovi iz mb ti nece dati taj podatak osim ako ne trazi policija, bar je to moje misljenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Kao sto ti rekoh vec, nikako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S4
Kao sto ti rekoh vec, nikako...

A kontaktiranje supporta uz objasnjenje sta je? Neki dokaz i slicno?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mozda je moguce da otkrijes kome je poslao lovu? (ako je poslao na drugi mb profil)... nisam siguran ali neka jos neko odgovori
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 04:20:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.