Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:00:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 364950 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Kasno... Vec sam uplatio. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
NIkad nije kasno,samo ti pogodi,bices zadovoljan koliko god da dobijes.Mada ces imati priliku i prilikom sledece uplate da to uradis.Srecno
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kako stoje stvari sa betfairsports kladionicom...imaju dobre ponude za 1 goals or more,e sad:da li se mogu kombinovati jos sa par utakmica ili je ipak samo single varijata>
I jos pitanje da li je to jedina opklada ili ima jos neka caka,buni me back/lay opcija i neka "ogranicenja"kao kladjenje protiv drugih igraca i slicno!!!!

primer:
1 goals or more                                Back/Lay
                    1.02/€35553   1.03/€52180     1.04/€12816  1.05/€12155   1.07/€45

« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 20:23:13 od veseli75 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Repost... otisao post greskom:

U principu u exchange kladjenju ti se sve svodi na singlove,ali nije bas tako jednostavno za objasniti.Ukoliko ti je to jedino mesto gde igras nemas potrebe da se opterecujes,jer kad sve saberes i oduzmes kvota ce ti biti ista kao da si igrao normalnu kladionicu.Do sada sam uspeo da nadjem samo dve prednosti ovakvog tipa kladjenja( u stvari tri ako u prednost racunas sto je manje vise novina,pa je u pocetku zanimljivo).Prva je ako igras na autsajdere jer si na bet exchange-u ti kladionica,i mozes da odaberes kvotu na favorita i ponudis je.A ako si siguran da favorit nece dobiti ti onda das vecu kvotu nego ostali,onda dosta ljudi pokrije tu tvoju ponudu,i jedina ""sitnica" koja ti preostaje je da pogodis koji favorit neece pobediti.Dakle nista od toga.
Druga fora je da To sto sam sad napisao,tjto sto si uspeo sebi da napravis situaciju da dobijes dobru kvotu na autsajdera iskoristis u nekoj drugoj kladionici gde je najveca kvota na tog favorita,tako da probas matematicki da dodjes do dobitka(takozvana Sure bet ).To nije mit i zaista je moguce ali ti realno treba otvoren nalog u skoro svim kladionicama koje mozes da nadjes(da bi uplatio tamo gde je najveca kvota),puno racunanja,i naravno para,jer jer i kad nadjes opkladu gde si dobar u svakom slucaju,taj matematicki dobitak je veoma mali(obicno manji od 1%0.Sto znaci da moras da spremis pa somica,brz net i digitron,ulozis dosta truda u usavrsavanje tog sistema,i dobitak nece izostat(ne sanjaj o milionima).
Nadam se da sam bar malo pomogao.poz

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora Anea (Vreme: 16. Jan 2010, 20:31:45)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Repost... otisao post greskom:

U principu u exchange kladjenju ti se sve svodi na singlove,ali nije bas tako jednostavno za objasniti.Ukoliko ti je to jedino mesto gde igras nemas potrebe da se opterecujes,jer kad sve saberes i oduzmes kvota ce ti biti ista kao da si igrao normalnu kladionicu.Do sada sam uspeo da nadjem samo dve prednosti ovakvog tipa kladjenja( u stvari tri ako u prednost racunas sto je manje vise novina,pa je u pocetku zanimljivo).Prva je ako igras na autsajdere jer si na bet exchange-u ti kladionica,i mozes da odaberes kvotu na favorita i ponudis je.A ako si siguran da favorit nece dobiti ti onda das vecu kvotu nego ostali,onda dosta ljudi pokrije tu tvoju ponudu,i jedina ""sitnica" koja ti preostaje je da pogodis koji favorit neece pobediti.Dakle nista od toga.
Druga fora je da To sto sam sad napisao,tjto sto si uspeo sebi da napravis situaciju da dobijes dobru kvotu na autsajdera iskoristis u nekoj drugoj kladionici gde je najveca kvota na tog favorita,tako da probas matematicki da dodjes do dobitka(takozvana Sure bet ).To nije mit i zaista je moguce ali ti realno treba otvoren nalog u skoro svim kladionicama koje mozes da nadjes(da bi uplatio tamo gde je najveca kvota),puno racunanja,i naravno para,jer jer i kad nadjes opkladu gde si dobar u svakom slucaju,taj matematicki dobitak je veoma mali(obicno manji od 1%0.Sto znaci da moras da spremis pa somica,brz net i digitron,ulozis dosta truda u usavrsavanje tog sistema,i dobitak nece izostat(ne sanjaj o milionima).
Nadam se da sam bar malo pomogao.poz

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora Anea (Vreme: 16. Jan 2010, 20:31:45)

zloupotreba polozaja  Smile

salim se...

valjda mozes ovde uplatiti koliko ti ponude. Sad je bila neka prica po netu da je neki lik na betfairu valjda u 78.min igrao na live kladjenju za tekm Angola-Mali na kvotu 1.01 uplatio 7 000 eura, pri rezultatu 4-0. U 79. minutu 4-1 a na kraju 4-4. to se zove baksuz  Smile

u vezi sure beta, pricao sam sa jednim covekom koji je poceo to da igra i kaze da se moze naci cesto, problem su limiti (jer procenat je recimo 5% pa da bi imao neku solidnu zaradu moras dosta uplatiti), nesigurne neke kladionice a i mozda mogu blokirati racun... sve u svemu, mozes gledati kvote na betfairu i ako nadjes u lokalu da je kvota veca igrati na slepo (naravno ako igras za ulog sa kojim neces tu imati neke probleme) i bices u plusu na duze staze....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Panasonic G3
pozz svima. imam 1 pitanje, da li moze u bilo kojoj kladzi na netu da se uplati (makar samo 1) putem Maestro kartice ? ako je to moguce (u sta jako sumnjam, ali zato i pitam), molio bih da mi neko objasni ukratko, ili ovde ili na pm. samo me to zanima, znam za Visa Master i ostale kartice, ali mene zanima Maestro. hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ne moze provereno,jer njom moze da se placa na internetu,ali je blokiranja za kladonicarske sajtove,cak i da se registrujes na Moneybooker,moras da obelezis opciju da ces je koristiti za kladjenje i to ti je kraj.Iz koje banke je kartica?

Tj sad sam se setio da moze na Bet365 ali samo pod uslovom da ti u banci nije blokirana kartica za kladjenje.
Evo link pa probaj,oni je primaju sigurno ostalo je do tvoje banke.www.bet365.com
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 19:50:33 od goran5103 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Panasonic G3
hvala ti, ostalo me ne zanima, znaci samo me zanimalo da, kad mi legne plata na Maestro, da direktno prebacujem na Bet365 (gde imam nalog, ali juce dobih odgovor da primaju samo Visu i Master Non UK issued (?)) i kladim se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kada na tiketu pored kvote vidite tarabu (npr. 1.75#) to znači da je kvota na tu utakmicu pala. Zašto i kakve to veze ima? Kvota može padati iz raznoraznih razloga. Najčešći razlog za pad kvote je velika uplata na taj meč(ili neka druga značajna okolnost). Time kladionica balansira, kako ona ne bi pukla ako svi dobiju na toj utakmici(smanjuju kvotu kako bi ona ponovo odražavala realnu verovatnoću ishoda). Često se desi da kvota toliko padne da postane bezvredno igrati taj meč ili čak bude blokiran. Kada je kvota velika (npr. 4-5 i više) , pa padne (npr. na 3-4) obično se ne radi o ničemu značajnom, odnosno obično se radi o korekciji kvota. Ponekad kladionice malo pogreše pa prevelike kvote za neku utakmicu, pa kasnije vrše korekciju. Pad kvota ponekad može da posluži da bi namamio igrače da igraju baš tu utakmicu i baš taj znak tako da se toga treba paziti. Ako ne znate ništa o utakmici sem da je kvota pala to vam ne znači ništa i takve utakmice ne treba igrati. Dešava se da se na dan utakmice sazna da za domaću ekipu igra druga postava za koju se očekuje da će izgubiti. Ovo je slučaj kada kladionice reaguju i spuštaju kvotu. Ovakvi padovi kvota u kombinaciji sa informacijama koje ste saznali o toj utakmici mogu biti izuzetno korisni i takve utakmice treba igrati
IP sačuvana
social share
ko zna zasto je to dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
da li neko zna ili moze da pomogne, vidim da je slicno pitanje vec neko postavio pre par strana

dakle Internet kartica Banca Intesa i bet365, dakle idem direktno bez Moneybookers

radi se o tome da mi je u pocetku svaki depozit prolazio bez problema medjutim u zadnje vreme prijavljuje error

evo sada nece a bet365 kaze da je do banke koja odbija, ja sam njih zvao oni kazu sve je u redu i proverio sam stanje takodje sve u redu

tako je bilo i pre par nedelja pa je onda odjednon proradilo a evo sad opet nece
« Poslednja izmena: 14. Apr 2010, 11:51:00 od DzoniD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:00:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.361 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.