Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:44:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 365477 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Svakako Visa Internet i svakako Bet365. Nema greske. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time next year we'll be millionaires!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 299
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Svakako Visa Internet i svakako Bet365. Nema greske. Smile

Hvala! Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia e51
Mislim da bet365 i bwin imaju najvise live streamova...

Samo, iz iskustva mogu da ti kazem da, sto je veca ponuda, vise se navuces da igras, a samim tim i izgubis.

Zato sam ja zadovoljan smrdljivim Meridianom.  Smile

Na bwin mislim da ne mogu da se registrujem jer sam pre pola godine otvorio nalog mom drugu sa mog kompa, verovatno bi me zezali zbog toga. Smile
A za live kladjenje znam - kolko sam samo puko na neke glupe lige kad nema sta da se odigra, pa uplacujem sledeci gol i tako to. Smile

Po svemu sto sam video/ probao/ cuo, ubedljivo najbolja je Bet365. Dobre kvote, fenomenalna ponuda, dosta utakmica za uzivo kladjenje, cesti bonusi i slicno. Smile

Jos nisam skidao lovu sa bet365 (cekam da se nakupi neka dobra lova Smile, mozda i ne docekam Smile ) ali mi se zali jedan prijatelj da je hteo da podigne lovu i trazili mu skeniran pasos. On to poslao i opet zatrazio withdraw a oni nisu hteli da posalju jer moraju da verifikuju postanski kod i kao treba da posalju nesto na njegovu adresu pa da ih on kontaktira kad mu to stigne. On se toliko iznervirao da je sve ulozio na neke konje i puko. Smile

Ako neko zna neku dobru kladionicu koja isplacuje brzo preko MoneyBookersa (sa brzim isplatama i bez 1000 verifikacija, kao StanJames na primer) - preporucite. Wink
« Poslednja izmena: 24. Nov 2009, 18:11:54 od mixu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Citat
Jos nisam skidao lovu sa bet365 (cekam da se nakupi neka dobra lova , mozda i ne docekam  ) ali mi se zali jedan prijatelj da je hteo da podigne lovu i trazili mu skeniran pasos. On to poslao i opet zatrazio withdraw a oni nisu hteli da posalju jer moraju da verifikuju postanski kod i kao treba da posalju nesto na njegovu adresu pa da ih on kontaktira kad mu to stigne. On se toliko iznervirao da je sve ulozio na neke konje i puko.
Da, treba da se verifikuje nalog. Posaljes sken pasosa ili L.K. i nema problema. Isplaceno vise puta. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 299
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Moze mala pomoc?

Uclanio sam se u bet365 ali nisam mogao da uplatim depozit( imam karticu od banke itese 'internet karticu') i kada sam trazio pomoc oni su mi odgovorili: ''Upon investigation into your query, I have noticed nothing that should be causing problems depositing to your bet365 account. It is often the case that a customer's bank or card issuer may be the cause of them being unable to deposit funds, so I would suggest contacting your card issuer to see if they are blocking deposits in any way'', ali i u banci su mi rekli da je sve uredu? Sta bi mogla biti greska?

I need somebody!   Smile Smile

P.S. Pokusao sam da izmenim proslu poruku ali nisam mogao, pojavljivala se greska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Moze mala pomoc? Hocu da se uclanim na bet365 ali me malo buni ova opcija koju zahtevaju pri uclanjenju, sta da stavim?

Deposit Limits
This facility enables customers to limit their deposits on a 24 hour and/or a 168 hour (7 day) basis. These amounts can be revised downwards at anytime but any increase will take 24 hours to update. Please note that when you set a limit it will encompass deposits from the previous 24 hour and or 168 hour (7 day) period.

1)  24 hour limit
2)  168 hour (7 day) limit   
3)  No limits  ( tu imam vise opcija: 50, 100, 150, 250 ...)

I need somebody!
Stavi No limits. To je da te ogranicava, da ne prokockas sve. Smiley

Ovo drugo stvarno ne znam... Probaj ponovo kasnije, ili cimaj opet banku i podrsku na Bet365. To mi se jos nije desilo, ista kartica u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 299
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Cimam ja ali nista  Smile Ma ako me ne puste odo ja na Expect ili bat-at-home a njima sve najlepse!

Hvala Filipe!
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 22:37:47 od Gerard89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Nemoj betathome majke ti.... Smiley

I ovaj Pinnacle je ocajan, a prica se da su vrhunski, visoki limiti i slicno... Ocajna ponuda, osrednji limiti ( daleko od visokih, kao i Bet365), izuzetno mala ponuda igara za ponudjene parove, nezgodan meni... Sve u svemu jad i beda, preskacite...

Bwin mi deluje jako zanimljivo, jel igra neko kod njih?
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 22:44:03 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Bwin mi deluje jako zanimljivo, jel igra neko kod njih?

Ja igrao do prosle sezone kod njih... imaju svega i svacega u ponudi, cak i novozelandsku trecu ligu  Smile

Samo sto sam ih cekao 15 dana za prvu isplatu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:44:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.