Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 11:46:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 386509 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

opet ja!!! druze sta ti je bilo potrebno u banci da bi otvorio acount na expetu? jesi li uzimao karticu ili.......

Banka je banka, tamo ideš da bi otvorio račun i dobio karticu - uđeš u banku i pitaš za debitnu karticu! Posle toga ubaciš lovu na račun kako bi posle toga mogao da plaćaš preko interneta....

Znači, idi u banku i pitaj za debitnu karticu - tamo će ti sve objasniti. To ti je prvi korak.
mene zanima ,to sam vec pitao, da li mogu bez kartice, znaci da otvorim samo racun u banci , pa da otvorim account na moneybookersu i tako da se kladim

Idi do banke i otvori devizni racun! To ti je potrebno za pocetak.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 10:46:42 od Gamebookers1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam VISA Electron karticu, sa koje savrseno radi placanje na expect i povlacenje novca sa expect-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
Nekad davno 10bet imao neku akciju da su za registraciju dali 2EUR-a bez depozita pa sam se registrovao,dobio bonus i igrao do sada, ali je doslo vreme da izvadim neke pare. Oni mi nude da salju na karticu ili da transferisu pare na racun a cek ne dolazi u obzir. Imam nekoliko pitanja u vezi toga:
1. Na kakvu karticu moze oni poslati novac?
2. Ako trazim bank transfer onda to ide na obican dev.racun (npr. imam kod VOBAN-a) pa trazim IBAN i to ukucam na sajtu 10bat-a sa ostalim podacima (swift, bank adress, itd)
3. Bilo kako mi stizu pare da li mi moze neko praviti probleme sto mi stizu pare iz kladionice? (pricamo o sumi od 1500EUR)
3a. Ako je odgovor na 3. da cu imati probleme - da li pomaze ako trazim pare u manjim iznosima?
« Poslednja izmena: 13. Jun 2008, 01:30:52 od zrk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
@ zrk

1. npr. Visa Virtuon
2. da
3. ne bi trebalo da imas bilo kakvih problema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da li je moguce sa visa banca intesa internet karticom uplacivati na on line kladionice. Ukoliko je moguce koje je kladionice podrazavaju???Najvise me interesuje da li prolazi na Expect?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Da li je moguce sa visa banca intesa internet karticom uplacivati na on line kladionice. Ukoliko je moguce koje je kladionice podrazavaju???Najvise me interesuje da li prolazi na Expect?

1. da
2. da
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Danas sam po prvi put podigao pare sa expecta... Nije da nisam čekao, tražio sam da mi prebace pare pre više od 10 dana - tek danas su me zvali iz banke da me obaveste da imam priliv!!!

Ovo pišem jer sam negde u ovoj temi pročitao da se na isplatu preko deviznog računa u banci čeka 2-3 dana. Nije da je 10 dana previše, ali je više od 2-3 dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Danas sam po prvi put podigao pare sa expecta... Nije da nisam čekao, tražio sam da mi prebace pare pre više od 10 dana - tek danas su me zvali iz banke da me obaveste da imam priliv!!!

Ovo pišem jer sam negde u ovoj temi pročitao da se na isplatu preko deviznog računa u banci čeka 2-3 dana. Nije da je 10 dana previše, ali je više od 2-3 dana...

3 dana je na karticu i to sam ja rekao i stojim iza toga. A to si ti verovatno povukao direktno na racun i zato je to trajalo 10 dana. Bas iz tog razloga uvek savetujem koriscenje kartice. pozzz

P.S. Ostavi samo poruku ovde sta si koristio, karticu ili bank transfer?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Prilikom uplate VISA Electron, prilikom isplate devizni račun u istoj banci odakle je kartica. Još su me zvali iz banke i rekli da ako ne odem tamo u roku od tri dana da će mi uplaćeni novac prebaciti na karticu.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zavisi o kojoj se banci radi, u principu ja sam cekao u raiffeisen i u banca intesa  najduze 5 dana,znaci kad isplatis u roku 2 dana stize u banku a posle to banka obradjuje 2 do 5 dana sve zavisi od banke.najbolja banka po meni je banca intesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 11:46:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.