Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 11:46:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 386511 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile imam jedno pitanje!! Forum je uvek bio da se prenose novosti i neke zanimljive stvari, medjutim kako napisati nesto da i drugi imaju korist a da ne bude "Svaki vid sirenja mreznog marketinga, bilo u internet, bilo u real-life formi strogo je zabranjen "????????????
Juce sam nasao gde dele 5€ kao promociju jedan kladionica i jedna web stranica iz Srbije, 5€ se dobija bez uplate bei icega i posle ispunjenih uslova mozes da podignes kintu. Jel mogu i kako da napisem gde je to a da to ne bude neki vid marketinga?? Licno meni je ovo pravilo koliko dobro toliko i glupo jer ja onda ne mogu da dobijem ni jedan direktan savet na moj problem jer bi to bio neki vid marketinga. Molim za pomoc!! Naravno pod uslovom da nekog zanima da dobije 5€ za DZ!!!! i samo molim moderatora kad bude odgovarao da ne napise privatne poruke!!! Forum je super ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Smile imam jedno pitanje!! Forum je uvek bio da se prenose novosti i neke zanimljive stvari, medjutim kako napisati nesto da i drugi imaju korist a da ne bude "Svaki vid sirenja mreznog marketinga, bilo u internet, bilo u real-life formi strogo je zabranjen "????????????
Juce sam nasao gde dele 5€ kao promociju jedan kladionica i jedna web stranica iz Srbije, 5€ se dobija bez uplate bei icega i posle ispunjenih uslova mozes da podignes kintu. Jel mogu i kako da napisem gde je to a da to ne bude neki vid marketinga?? Licno meni je ovo pravilo koliko dobro toliko i glupo jer ja onda ne mogu da dobijem ni jedan direktan savet na moj problem jer bi to bio neki vid marketinga. Molim za pomoc!! Naravno pod uslovom da nekog zanima da dobije 5€ za DZ!!!! i samo molim moderatora kad bude odgovarao da ne napise privatne poruke!!! Forum je super ali...

Koliko ja znam Sportska centrala je izvor foruma tako da je dozvoljeno postavljanje uz napomenu izvora, naravno ako uopste mislis na tu promociju. To bi trebalo da izgleda ovako:

Poklon od 5.00 eur za Euro 2008

Sportska centrala i naš partner bet-at-home.com poklanjaju svim našim čitaocima po 5.00 eur za klađenje na utakmice Euro 2008.

Igrajte se, a možda i zaradite uz besplatan poklon od 5.00 eur na kladionici bet-at-home.com. Poklon je apsolutno besplatan i sve što treba da uradite je da se prijavite.

Registrujte svoju e-mail adresu do petka, 6. juna kada ćemo svima koji su se prijavili poslati poseban e-mail sa linkom za login koji sadrži i poklon od 5.00 eur. Novcem možete slobodno da raspolažete na kladionici bet-at-home.com i da se kladite na utakmice Euro 2008.

Puno sreće žele vam Sportska centrala i bet-at-home.com !!

Nije vam potrebna kreditna kartica niti bilo koje drugo sredstvo plaćanja.

Napomena: E-mail adrese biće korišćene isključivo za online prijavu za poklon od 5.00 eur i neće biti dalje distribuirane, niti zloupotrebljavane. Garantujemo maksimalnu sigurnost!

Izvor: Sportska centrala

Sta treba uraditi?

Samo posaljite mail na eur5@sportskacentrala.com a u polje subject upisite : Poklon 5.00 eur online prijava i to bi bilo sve. pozz svima

Bet-at-home

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za ovaj bonus ili za jos neke koji su trenutno aktuelni kontaktirajte me na pm.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 23:15:44 od Gamebookers1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile nisam znao da mogu tako da napisem, jer nisam hteo da prekrsim pravila  Smile
hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Otvorio sam account kod expekta jer je margina mala, međutim fali ponuda u tenisu. Izgleda da ne daju ništa osim Gran Slamova. Može li neko da mi kaže koje su kladionice sa najboljom ponudom u tenisu a da pored toga budu sigurne kladionice? Kakva su vaša iskustva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima tenis ja sam danas igrao,samo nemaju trenutno ponudu bice sjutra ujutru.meni je expect skroz ok.

Otvorio sam account kod expekta jer je margina mala, međutim fali ponuda u tenisu. Izgleda da ne daju ništa osim Gran Slamova. Može li neko da mi kaže koje su kladionice sa najboljom ponudom u tenisu a da pored toga budu sigurne kladionice? Kakva su vaša iskustva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima tenis ja sam danas igrao,samo nemaju trenutno ponudu bice sjutra ujutru.meni je expect skroz ok.

Da, primetio sam. Ja sam skoro otvorio account tamo, kvote su odlične, margiina je mala (npr. Celtics-Lakers je bilo 1,95-1,95) samo što malo kasne sa objavom kvota. Ipak, da bi se pokupile najbolje kvote, treba imati accounte na više kladionica. Ja sam ubacio 100e kod expekta na Celtics šampion NBA - bilo je 2,57. Međutim posle sam video da je kod Bet365 za to isto kvota 2,70!!!

Kakva su tvoja iskustva sa isplatom kod expekta? Ja takva iskustva još uvek nisam imao....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Da, primetio sam. Ja sam skoro otvorio account tamo, kvote su odlične, margiina je mala (npr. Celtics-Lakers je bilo 1,95-1,95) samo što malo kasne sa objavom kvota. Ipak, da bi se pokupile najbolje kvote, treba imati accounte na više kladionica. Ja sam ubacio 100e kod expekta na Celtics šampion NBA - bilo je 2,57. Međutim posle sam video da je kod Bet365 za to isto kvota 2,70!!!

Kakva su tvoja iskustva sa isplatom kod expekta? Ja takva iskustva još uvek nisam imao....
opet ja!!! druze sta ti je bilo potrebno u banci da bi otvorio acount na expetu? jesi li uzimao karticu ili.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Expekt je proverena i veoma pouzdana kladionica sa visokim rejtingom B, sto je svrstava u jednu od najboljih, posebno za evropske igrace. Sto se tice isplate takodje nema nikakvih problema, na moneybookers najduze 24h a na Visu 3 radna dana. Sve preporuke!

Citat
opet ja!!! druze sta ti je bilo potrebno u banci da bi otvorio acount na expetu? jesi li uzimao karticu ili.......

Expekt podrzava isplatu na moneybookers, karticu i na bankovni racun. Za prva  dva se zna sta je potrebno a za treci nacin je potrebno ovo:

Pozz svima i puno srece!
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 12:14:14 od Gamebookers1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Banka je banka, tamo ideš da bi otvorio račun i dobio karticu - uđeš u banku i pitaš za debitnu karticu! Posle toga ubaciš lovu na račun kako bi posle toga mogao da plaćaš preko interneta....

Znači, idi u banku i pitaj za debitnu karticu - tamo će ti sve objasniti. To ti je prvi korak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Banka je banka, tamo ideš da bi otvorio račun i dobio karticu - uđeš u banku i pitaš za debitnu karticu! Posle toga ubaciš lovu na račun kako bi posle toga mogao da plaćaš preko interneta....

Znači, idi u banku i pitaj za debitnu karticu - tamo će ti sve objasniti. To ti je prvi korak.
mene zanima ,to sam vec pitao, da li mogu bez kartice, znaci da otvorim samo racun u banci , pa da otvorim account na moneybookersu i tako da se kladim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 11:46:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.