Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 23:57:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 386575 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
a  ejl mogu da se kladim online preko moneybookersa da ne uzimam karticu u banci, samo da otvorim devizni racun?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
a  ejl mogu da se kladim online preko moneybookersa da ne uzimam karticu u banci, samo da otvorim devizni racun?

Mozes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citao sam komentare i meni najvise odgovara bet-at-home.com! Bio sam i na ostalim sajtovima i uvek sam imao neki problem, ovi su bar ok i korektni, oni koji hoce moje pare onda moraju da se potrude. Ovi iz BAH imaju podrsku na spskom jeziku i meni je to mnogo vazno. Kad imam neko pitanje najvise cekam jedan dan a dok sam kod Expecta moram da posaljem uvek 3,4 maila da bi dobio odgovor naravno necu da se vracam na jezik. NESASO necu da te prozivam ili tako nesto ali ne znam koliko si bas neutralan u ponudu tj u proceni ko je bas dobar a ko ne a uz to nudis prijavu tj link na EXP a imas tu svoj affiliet program (partnerski program, i ima zaradu na svakom ko izgubi) Smile     !!!!! Izvini. moj savet obidjite sve programe tj sve virtualne kladionice i vidite sta Vam najvise odgovara a na netu mozete naci ocene o njima!!! I da ovi iz BAH daju bar bonuse i dele vaucare i mislim da je to lepo, neka se muce za moje pare hahahahahaa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Bet-at-home je stvarno dobar posebno za pocetnike, ima odlicnu ponudu ali ima jednu veliku manu i meni to strasno smeta a to su kvote koje su sigurno u grupi najmanjih na netu.
A sto se tice aff linkova koji se ovde postavljaju, ne znam uopste da li je to dozvoljeno pravilima. Ako jeste meni ne smeta mada mislim da nije dozvoljeno. pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Mozes!
a jel mozes malo da mi pojasnis molim te, posto su mi rekli neki shto se klade online da ne moze ,a ovaj shto radi u banci da moze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
99,9% moze ali neka ostane i onaj 0,1% da ne moze jer nisam licno isprobao posto mi to uopste nije potrebno iz vise razloga da ih sada ne navodim. Ti sigurno imas razloge zasto bas tako zelis da uplatis novac pa cu probati da ti pomognem.

Kao sto vidis na slici imas opciju da verifikujes svoj bank racun i to ti se nalazi na strani kad se ulogujes na svoj moneybookers racun. Pre svega toga uzmi sve podatke vezane za tvoj racun u banci. Ne bi trebalo da bude problema, ako ih bude javi se pa cemo probati da ih resimo.
Moj savet je uvek koriscenje Vise ali ako bas ne moze probacemo ovako. pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
viza kartice?
mislio sam samo ako moze da otvorim devizni racun(npr u komercijalonj banci) i da preko moneybookers uplacuje pate na online kladionicu, da ne uzimam karticu?
jel moze tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
viza kartice?
mislio sam samo ako moze da otvorim devizni racun(npr u komercijalonj banci) i da preko moneybookers uplacuje pate na online kladionicu, da ne uzimam karticu?
jel moze tako

Moze ali je ipak mnogo bolje uzeti karticu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
ovaj u banci mi je rekao da mi je mnogo bolje preko moneybookers, da na karticu moze da upadne trece lice ako se ne vodi racuna!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
ovaj u banci mi je rekao da mi je mnogo bolje preko moneybookers, da na karticu moze da upadne trece lice ako se ne vodi racuna!!!!!

Moze ali isto tako moze i na moneybookers mada sanse za to da bas tebi upadnu su 0,0001 %. A da ne govorim o tome da ti te pare neces drzati na racunu vec u kladionicama i da ces karticu koristiti samo za povlacenje u ulaganje novca ali dobro. Ovi u bankama daju dobre savete u poslednje vreme, svaka im cast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 23:57:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.