Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 17:17:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 366889 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@obojica

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
postoji razlika izmedju visa virtuon racuna i deviznog racuna,ako se isplacuje na devizni a meni su rekli u rajfajzen da moram na taj a ne moram placa se 300 din inace se placa 1% od sume koja se prenosi.tako da sam presao u banca intesa gde sve dobijam za dzabe cak i transfer do 100e bez ikakvih uslova i ogranicenja

Ovde su izrecene takve gluposti da je to strasno. Kao prvo ne postoji Visa Virtuon racun. Visa Virtuon je kartica koja se vezuje za devizni racun ali posto su tebi tako rekli onda je to sigurno tako.... Smile

a ti gemebookers jesi to opsednut sa tom kladionicom cim ti takav nik,ta kladionica nije nista posebno a tvoje znanje ocigledno nisko ali sta ces ima nas svakakvih Smile

Nije gemebookers vec Gamebookers i naravno da nisam opsednut tom kladionicom vec mi je to palo na pamet a nick je bio slobodan. Kladionica ima rejting B sto spada u dobre kladionice. Ni ja ne kazem da je najbolja ali je solidna. A sto se tice znanja naravno da ne mozemo ti i ja da se poredimo. Ti znas mnogo vise od mene sto svi oni koji posecuju ovu temu i znaju ko sam ja zapravo, mogu i da potvrde!!!  Smile
Sa ovom porukom bi zavrsio bilo kakvu raspravu. Pozz svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
naravno da postoji visa virtuon devizni racun koji je vezan za nju ,takodje postoji devizni racun ne vezan za visa vurtuon jer ja imam oba otvarena a imam i dinarski kod njih,takodje hocu da kazem da su mi ostali duzni 10 e i da se prave ludi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Vrlo je moguce da su se pokazali kao losi i da imas razloga da ih menjas. Ja nemam takva iskustva sa njima pa zbog toga pricam ovako. Kao sto si rekao i Intesa nudi dobre uslove kao i OTP  banka za koju sam cuo da ne treba nikakv depozit ali nisam stigao da proverim.
A to sto ti imas dva devizna racuna to je licna stvar. Svako od nas moze otvoriti 10 racuna, to nije problem ali za funkcionisanje Visa Virtuon kartice je potreban samo jedan na koji se ona veze. Ako su ti rekli drugacije, dobro je sto si ih menjao... Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Be the change you want to see in the world."

Zodijak
Pol Žena
Poruke 237
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
jel se ko kladi u william hill? Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

Ne mogu nista da ti kazem iz svog iskustva jer nisam igrao u njoj ali po njenom rejtingu, koji spada u najvise moguce (A), mogu reci da je dobra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Razgledao sam po internetu, ali nisam nasao bas ono sto trazim. . .  A trazim neki sajt gdje ima free tipova a da je prolaznost solidna. . .  Ima li ko ovakvih sajtova za preporuciti ili nekih slicnih, bitno je da imaju arhivu tipova da vidimo sta znaju i da postavljaju tipove redovno. . .  

I ako neko zna nesto o dojavama, gdje se to moze naci i na koji nacin. . .  Ja sam imao iskustva da su neki likovi imali dojave sa kvotama od 10 (na singl) pa cak i preko 30 (na prelaz) koje su prolazile. . .  Vecina ovih tipova sto se moze kupiti je sa najvise kvotom 4-5 i to sa slabom prolaznoscu i na kvotu od 1. 9.  Ako neko zna nesto o ovome molio bih da to podjeli sa nama ili bar posalje na pp. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"Be the change you want to see in the world."

Zodijak
Pol Žena
Poruke 237
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

Ne mogu nista da ti kazem iz svog iskustva jer nisam igrao u njoj ali po njenom rejtingu, koji spada u najvise moguce (A), mogu reci da je dobra.
ma znam ja to,nego mi je trebalo nesto drugo.. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta ima nove igre da igramo u kladjunicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jel ima neko racun na bwin.com  i da li moze iz srbije da se registruje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 17:17:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.