Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 20:00:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 385673 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dear Aleksandar,

Thank you for your e-mail!

No, we do not accept virtuon cards. You find the different cards we accept at expekt.com

Should you have any other questions, please, do not hesitate to contact us.

expekt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Nisi ih dobro pitao.Kao prvo trebao si da ih pitas da li podrzavaju Visu a ne Virtuon.A kao drugo imas support na hrvatskom jeziku,bolje kontaktiraj njih,lakse ces se snaci.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
E moj alexandre Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

moki_licno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6110 navigator
samo jedna stvar gde mogu da proverim neke parove, inace kladim se dosda preko  bwin.com   i onako posalju ti poruku imao si dobar ljuh, ili gluposti popud vise srece sledeci put a nigde nemogu da nadjem informacije o rezultatina , recimo kladio sam se nekada na nekim arapskim klubovima, ili ko ce dati poslednji kos ili sta ce se desiti prvo i 2 poluvremenu , samo dobijes info a stvarno neznam gde mogu da proverim jer ceto nemaju rezultate parova na koje se kladis nema ih bas nigde ni kod njih, recimo zadnji tiket a nije bas mala lova uplacena nemam pojma gde da nadjem rezultate

Sudan - Burundi (Neutral Venue)   19.12.2007 9:00   1 X 2   Sudan   -   1.65   
   Sutjeska - Mladost Podgorica   19.12.2007 13:00   1 X 2   Sutjeska   -   1.40   
   El Ismaily - Arab Contractors   19.12.2007 16:00   1 X 2   El Ismaily   -   1.65   

ako ima neko dobar website gde moze da se ovo proveri hvala unapred.
IP sačuvana
social share
moki_licno
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
samo jedna stvar gde mogu da proverim neke parove, inace kladim se dosda preko  bwin.com   i onako posalju ti poruku imao si dobar ljuh, ili gluposti popud vise srece sledeci put a nigde nemogu da nadjem informacije o rezultatina , recimo kladio sam se nekada na nekim arapskim klubovima, ili ko ce dati poslednji kos ili sta ce se desiti prvo i 2 poluvremenu , samo dobijes info a stvarno neznam gde mogu da proverim jer ceto nemaju rezultate parova na koje se kladis nema ih bas nigde ni kod njih, recimo zadnji tiket a nije bas mala lova uplacena nemam pojma gde da nadjem rezultate

Sudan - Burundi (Neutral Venue)   19.12.2007 9:00   1 X 2   Sudan   -   1.65   
    Sutjeska - Mladost Podgorica   19.12.2007 13:00   1 X 2   Sutjeska   -   1.40   
    El Ismaily - Arab Contractors   19.12.2007 16:00   1 X 2   El Ismaily   -   1.65   

ako ima neko dobar website gde moze da se ovo proveri hvala unapred.

Probaj da nadjes odgovor ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

moki_licno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6110 navigator
nikad vise ne nevijam za nijedan tim juce sam imao tiket za 4100 e. na www.bwin.com   cekao samo barsu 1, mada mi se jedna utakmica odlozila belgijska  VC Westerlo - Club Brugge  ja mislim pre 2 dana 1,72 kvota. i padnem poludeo sam ,ali to nije sve danas mi posalju sms sa web sita u kome pise tip1 na toj utakmici a ja je imao2 mada a we straici pise odlozeno, pa se pitam dali bi mi racunali kojeficijenat 1.. ili bi izgubio tiket.pozdrav ali stvarno vise neverujem ovim web kladionicama a zivim u skandinaviji gde nema bas dobar izbor a inace sam strastveni kladionicar.[img][/img]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
tiket.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
moki_licno
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja koliko znam ta utakmica je odlozena, morao bi samo da sacekas kraj ovog kola i u slucaju da se ta utakmica ne odigra racunali bi kvotu 1.Zao mi je zbog tiketa ali ipak je to El-klasiko, nikad se ne zna ko moze da pobedi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

moki_licno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6110 navigator
hvala na odgovoru nego mi nije bilo jasno u pravilima pise malo nejasno.ja sam godinu dana u inostranstvo a nisam mnogo koristio web kladionice, ranije sam igrao na stari dobri nacin. nego nije mi bilo jasno poslali mi poruku kao  VC Westerlo - Club Brugge 2 to sam igrao pa u produzetki tip1.a ne kvota jedan tako uvek salju kada promasis utakmicu, a u specijalnim pravilim pise ako se protivnik ne pojavi u roku od 72sata i ne odigra utakmica gubis opkladu, a meni su poslali poruku posle 72sata.pa mi to nije bilo jasno. puko sam ove nedelje 2000. to me je vadilo ali nije vazno nego da sam pogodio barsu i da su me ovako zajebali poludeo bi a jos nisam hteo ni da branim tiket.ma nije vazno.pozdrav
IP sačuvana
social share
moki_licno
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
jel ima i domacih sajtova za kladjenje? jel preporucujete preko njih ili preko? mrzelo me da citam celu temu tako da nemojte mi zameriti. Nisam se ni kladio jako dugo, pa ako bi nasao neko ko odlicno prognozira utakmice mozda bi se opet i bacio malo na kocku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Domace ne preporucujem. Imas nekoliko stranih koji podrzavaju srpski i hrvatski jezik ako ti je problem engleski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 20:00:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.