Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:39:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 364679 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6120
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson HGPORI
al ste loodaci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Jel moze neko da mi objasni kakav je uslov za podizanje para ? Neko mi kaze da mora 3 put da se obrne ceo iznos po najmanjoj kvoti 1.50... Npr , ulozim 5 dobijem 10,sledeci put 10 ulozim i tako .. Al svi govore razlicito,pa ako neko moze detaljnije da mi objasni.

Hvala puno ! Smiley

Ovo takodje i mene zanima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
tih, tek juce saznam za ovu akciju bet-at-home... da li neko ima neki vaucer da mu nije potreban, ili da li znate mozda da li ce ponovo biti neka ovakva akcija da dele te vaucere?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Imam jednu primedbu na poslovanje bet-at-home koju bi da podelim sa Vama.  Evo sta se meni deilo,dobijam ja u "Blic"-u vaucer od 5 evra,odem i uclanim se,upisem kod,dobijem 5 evra,saznam da je uslov de se tih 5 evra uplati 3 puta ili sve ukupno 15(zvanicno na sajtu bet-at-home tako pise u delu FAQ),ja to odradim i zaradim nekih 50-tak evra,odem na isplatu preko moneybookersa kad tamo pise da bih verifikovali Vas manybookers racun morate prvo izvrsiti uplatu preko moneybookersa(ne citiram sa sajta nego pisem ukratko),otvorim ja moneybookers nalog,odradim uplatu od 10 evra krenem opet da izvrsim isplatu,naredim 15 eura cisto za probu,kad ono stize mi mail u kome pise:"Poštovani , isplata Vam nije odobrena jer morate najprije odigrati makar trećinu zadnje uplate, prije nego budete mogli zatražiti isplatu.   Srdačan pozdrav,",ja da bih proverio da li je to 3.  33 evra(posto sam sa moneybookersa) uplatio 10 eura dobijem potvrdan odgovor.  Odem ja na kladionicu uplatim singl 3.  35e(kad je bal nek je maskembal :)),dobijem i naredim opet isplatu,kad posle jedno tri sata dobijem mail u kome bezmalo trebam da posaljem i vencani list mame i tate da bi potvrdio svoj identitiet,sto nigde na njihovom sajtu ne pise da je potrebno,a da ne govorim o tome da su ta Gospoda verovatno uz trljanje ruku i bez ikakvih podataka prihvatili moju uplatu od 10e.  Zanima me Vase misljenje o ovome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
kod svake internet kladionice je standardno da saljes dokumenta kako bi verifikovao identitet. Nista novo, klasicna prica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 647
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Uplatio danas avans u mocartu i prc nista stoji mi nula na racunu pa ne mogu nista da odigram Smile Smile Smile
A oni kazu to je do servera mamu im maminu  Smile Smile Smile
Taj avans je tesko sranje  sad sam ga uplatio i nikad vise  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Evo ima na ovom linkuhttp://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus 5 evra bonus ko se registruje kod njih.Nemacki je sajt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia 6120
Ministarstvo finansija je trazilo blokadu 70 inostranih sajtova koji organizuju igre na srecu. Uskoro bi trebalo da oni budu i blokirani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.26
mob
Samsung 
Ministarstvo finansija je trazilo blokadu 70 inostranih sajtova koji organizuju igre na srecu. Uskoro bi trebalo da oni budu i blokirani.

Ај одговори на пп оно што сам те питао Smile

Или је то разлог зашто ниси одговорио ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:39:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.