Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 10:00:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 364646 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
Nemam nameru da zbog tebe sada preturam opet po inernetu, uostalom pogledaj i sam o tom zakonu Republike Srbije, a spominje se na vecini foruma...

Evo ti jos jedan mnogo bolji sajt o internet kladionicama http://www.betting-portal.info/kladionicarskiportal/ samo odaberes kladionicu sa desne strane. Prevrnuo sam boga trazeci te informacije...

Naravno da sam u bwin poslao skerniranu licnu kartu, prihvatili su to, ali mi je isplata izvrsena samo u visini depozita... a sve ostalo su bile muke, ne zbog banke, vec je kladionica pocela da tupi kurac o raznim glupostima u vezi isplata.

Naravno da je Moneybookers sve zastupljeniji, ali zbog obaveza nemam vremana da se setam stalno u banku, vec hocu kuci kada dodjem sa posla da lepo odigram, i kada (ako) dobijem lepo kazem da mi isplate na karticu. Sve mi je to dobro poznato sto si rekao...naravno nemam nameru da svoju kreditnu karticu stavljam u promet, i zato sam otvorio debitnu u drugoj banci

Poseti ovaj sajt i videces da pruza dosta informacija, mnogo boljih od ostalih. i naravno treba voditi racuna da'l je sajt, forum, blog na hrvatskom ili srpskom, jer su puno bolji uslovi za korisnike iz Hrvatske...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Opet mi uopste nisi jasan.Dao si mi link na kome ti crno na belo] pise sve sto sam ti vec rekao,a ti i dalje teras po svom.Pa jesi procitao sta ti pise tamo?

WWW.BWIN.COM
Uplata/Isplata:
     Kladionica prima kreditne i debitne kartice sa naših prostora. Moguće je korišćenje Visa Virtuon kartice Raiffeisen banke, kao i Master kartice banke Intesa. Osim uplate sredstava platnim karticama, novac je na nalog Bwina moguće uplatiti i pomoću Moneybookersa, Netellera(nema kod nas), bankovnim transferom (to se ne odnosi na korisnike iz Srbije, igrači iz Srbije novac mogu uplatiti samo pomoću platnih kartica i Moneybookersa!). Za kartice provizija iznosi 2%. Za ostale uplate provizije nema. Minimalna uplata je 10 eur.
     Isplatu možete izvršiti preko kreditnih kartica, Moneybookersa, bankovnim transferom (igrači iz Srbije novac mogu isplatiti samo preko bankovnog računa i Moneybookersa!). Minimalna isplata je 30 eur.

Za bank transfer ti treba poseban devizni racun koji nije vezan za debitnu karticu,znaci nov poseban racun koji opet moras da verifikujes.Uglavnom bez MB si paralisan ako ne kod ove onda kod vecine drugih boljih kladionica.

http://www.elitesecurity.org/t390915-Isplata-BWIN-preko-racuna-pomoc

Evo i ovde se neki lik umorio ko dabar u gvozdjari od objasnjavanja neubedjenima.U sustini svi su brzo zakljucili ovo sto ti sad pricam,procitaj ako oces ja nemam nameru da ti interpretiram vise nista.Bank trasfer zna da bude jaaako dosadan i komplikovan i bezumno je to raditi pored MB.Prakticno me ubedjujes da je biciklom lakse brze i udobnije stici u Kinu nego avionom.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2011, 22:02:51 od vvvbbb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Daj batalite te klinacke prepirke na ovom mestu kada udarate u klinc....
Nego jel dobio neko mail od betfaira.posle 2 meseca zajebancije koju su nam priredili sada mi traze sve moguce podatke kojih su se setili kao zbog moje zastite,jedino su izgleda zaboravili da me pitaju da li me je i uciteljica u 2-gom razredu nekad preko guze....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Da li ima neka prepaid kartica koja moze da se kupi u srbiji i koristi za online placanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Visa Virtuon i Visa Internet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Mislim vise na vaucere, kao sto su q-vaucher paysafecard itd...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Jel moze neko da mi kaze da li ja na bet at home kladionici moguca isplata direktno preko kartice,kao sto je slucaj sa recimo bet365? Unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
@DonDoshe: Nisam siguran stvarno, q-vaucher ne prima ni jedna kladionica, al mozes da otvoris MoneyBookers nalog pa uplatis preko banke pare, mada ne vidim sto je problem da izvadis karticu, za Visu Internet ti ne treba niti depozit, niti imas bilo kakve troskove...

@kikiriki przeni: Hm, trebalo bi da moze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Koja je kladionica sto se tice problema oko isplata i drugih stvari najbolja za online kladjenje? I da li je moguce sa obicnim platnim karticama igrati?
Vidim da je bet-at-home sa Malte, znaci 100% legitimna firma, placa se porez, ne peru se pare. Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 13:24:24 od mpmilos »
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Bas te mrzi da pogledas malo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 10:00:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.