Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:02:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Internet kladjenje  (Pročitano 364622 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
pa ajde onda da obrukam malo kladionicu Bet365 .....
sinoc sam imao dobitak 17 evra ...
taj bet je bio unsettled, sve dok im nisam jebo sve po spisku na Live chat programu ....

e sad, mene zanima koja online kladionica ima najbrzhu isplatu ...
pa evo da pitam kolegu Gamebookers-a - da nije mozhda Pinnacle ?

Sto se tice kladionice Pinnacle ne mogu ti odovoriti jer nisam jos stigao do tog nivoa da igram tamo ali za neke druge mogu kao na primer Gamebookers,Expekt,Stan James...Pre svega brzina isplate zavisi od nacina isplate i veoma su male razlike kada su u pitanju kladionice sa visokim rejtingom.Ako koristis Visa karticu u principu potrebno je 2-3 radna dana a ako koristis moneybookers isplata je veoma brza,nekoliko desetina minuta a najvise 1 dan.Ako ti je sporo ovo sa Visom ti pocni da koristis moneybookers i resen problem.Pozdrav!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 6600
Jebes ti sve ovo, ja vise volim da odem s drugarica u kladzu, odigram par tiketa, razmenimo misljenje, odgledamo neku utakmicu, popijemo neki sok i ako dobijem dobijem to je zivot... Smile
IP sačuvana
social share
Muahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
dobra tema  Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 04:47:33 od azer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
E ljudi ovako. Zelim da podignem novac koji sam dobio igrajuci u kladionici bet-at-home . Ali taj novac sam dobio uz pomoc bonus vaucera tako da nemam nikakve devizne racune ili kartice ali nije problem da otvorim devizni racun. Tako da bih vas zamolio da fino predlozite najbrzi i najisplatljiviji nacin da dodjem do tog osvojenog novca.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2007, 20:08:18 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Najbrzi nacin je ovaj:otvori moneybookers racun i nadji nekoga da ti prebaci 10-15 eura,ulozi u bet-at-home i onda sve povuci,vrati novac,a ukoliko taj ima i Visa virtuon karticu prebaci sve i neka on podigne.Samo proveri koji je minimalni depozit u kladionici posto nisam siguran,mislim da je 10eura ali bolje proveri.Ovo je jedini naci ukoliko ne zelis da otvaras karticu i devizni racun.Znaci treba ti neko sa moneybookers racunom i Visa virtuon karticom.

P.S. Ali ako zelis da otvori racun najbolje resenje je ovo ovde   Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 19:22:50 od Gamebookers »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pozz svima.
Ajde da ja nesto kazem jer mislim da imam najvece iskustvo sto se tice online kladionice, igram ih mozda preko 4 godine!!! Sve sam obisao i mogu za sve jednu da kazem koja je kakva ako Vam interesuje pitajte slobodno, mogu Vam na maltene sva pitanja odgovoriti.  Od svih mogu da kazem da mi se najvise svidja bet-at-home. com!!! Ima mali milion pogodnosti, i sto moram da kazem imaju podrsku na srpskom!!!! Znaci ne na hvatskom nego na srpskom!!! Nemam nista protiv hrvatskog jezika ali ako neko zeli moje pare onda mora da se potrudi i da mi bar odgovor i telefonske pozive ponusi na srpskom jeziku!!! Zar ne?? Kod njih sam vec godinu dana, isplata im je uvek korektna, ne uzimaju proviziju na uplatu ili isplatu!!! Kao prvo vidim da su se potrudili kod nas, da rade sa Novostima, Politikom cak su delili i onaj vaucer do 5 evrica!!! Veruj te mi, otidjite na sajt i videcete da je najbolji od svih odradjen!!! Imam jedno pitanje na koje ocekujem odgovor, da li mogu da kazem gde mogu u srbiji da se kupe     p a y s a f e c a r d ????!!!?????? To je neki vid vaucera za placanje u internetu, ja sa njima placam preko neta ima vredosti od 10, 25, 50, 100  evra!!! Ako mogu da kazem i nije zabranjeno uradicu to!! Ne bih nesto protiv pravila foruma jer nov sam ovde tako da ih ne znam najbolje!!!! Ima jos tu mnogo toga ali nebi da smaram!!! Moj savet je www. bet-at-home. com  imaju ogromnu ponudu, 100% bonus na prvu uplatu, 50evra dele svaki dan, znaci ima svasta, ajde ako Vas interesuje gde mogu da se kupe karte reci te mi!!! Sa kartom kad uneses pin u sve jednu kladionicu, u roku od par sekundi ti je iznos na racunu!!! Pozzzzz svim prijateljima ovde  :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pozz svima.
Ajde da ja nesto kazem jer mislim da imam najvece iskustvo sto se tice online kladionice, igram ih mozda preko 4 godine!!! Sve sam obisao i mogu za sve jednu da kazem koja je kakva ako Vam interesuje pitajte slobodno, mogu Vam na maltene sva pitanja odgovoriti.  Od svih mogu da kazem da mi se najvise svidja bet-at-home. com!!! Ima mali milion pogodnosti, i sto moram da kazem imaju podrsku na srpskom!!!! Znaci ne na hvatskom nego na srpskom!!! Nemam nista protiv hrvatskog jezika ali ako neko zeli moje pare onda mora da se potrudi i da mi bar odgovor i telefonske pozive ponusi na srpskom jeziku!!! Zar ne?? Kod njih sam vec godinu dana, isplata im je uvek korektna, ne uzimaju proviziju na uplatu ili isplatu!!! Kao prvo vidim da su se potrudili kod nas, da rade sa Novostima, Politikom cak su delili i onaj vaucer do 5 evrica!!! Veruj te mi, otidjite na sajt i videcete da je najbolji od svih odradjen!!! Imam jedno pitanje na koje ocekujem odgovor, da li mogu da kazem gde mogu u srbiji da se kupe     p a y s a f e c a r d ????!!!?????? To je neki vid vaucera za placanje u internetu, ja sa njima placam preko neta ima vredosti od 10, 25, 50, 100  evra!!! Ako mogu da kazem i nije zabranjeno uradicu to!! Ne bih nesto protiv pravila foruma jer nov sam ovde tako da ih ne znam najbolje!!!! Ima jos tu mnogo toga ali nebi da smaram!!! Moj savet je www. bet-at-home. com  imaju ogromnu ponudu, 100% bonus na prvu uplatu, 50evra dele svaki dan, znaci ima svasta, ajde ako Vas interesuje gde mogu da se kupe karte reci te mi!!! Sa kartom kad uneses pin u sve jednu kladionicu, u roku od par sekundi ti je iznos na racunu!!! Pozzzzz svim prijateljima ovde  Smile

U potpunosti se slazem sa tobom u vezi bet-at-home kladionice.Veoma su brzi i pouzdani iako to nije bio slucaj ranijih godina sa tom kladionicom cije je sediste na Malti.Bili su veoma malo zastupljeni u Evropi,igraci su imali dosta problema ali to se promenilo i to veoma.Sada su postali jedna od boljih kladionica iako im je rejting i dalje veoma nizak D!Mana ove kladionice su nesto slabije kvote ali isto tako se ponekad mogu naci zaista dobre i to bolje od konkurencije.U svakom slucaju sve preporuke!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja ih znam nekih godinu dana ali zadnjih 6 mesecu su kao ni jedni!! Pitanje jedno jer smem da napisem gde ima da se naruce paysafecard u Srbiji?? Mislim da je to odlicno za sve one koji koriste online kladionicu a ne zele da koriste kreditnu karticu, ili je nemaju kao jaa :cry:
Ako hoce mogu i da objasnim kako se koriste i ostale stvari :[115]:
Moram da dodam da sam mislio da je onaj vaucer od 5 evra glupost ali dobitak koji sam preko njega dobio, to su mi isplatili i to bez problema!!!
Sediste jeste na malti zbog licence ali obavljaju posao iz Austrije!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
pozz foto-graf, aj malo vise infoa oko paysafecard-a, ok je varijanta za igranje(ja licno znam veoma malo oko PSC-a ali sam cuo, no posto imam virtuonku nije me preterano ni interesovalo Smile ). Kakva je procedura kad se pare dizu sa racuna kladionice, pa sve do fizicke isplate na devizni racun?

ps:sto se PSC-a tice i "firme" koja se bavi njima kod nas, nek ti se javi na PP kad nekome zatreba Wink
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 19:40:12 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ja ih znam nekih godinu dana ali zadnjih 6 mesecu su kao ni jedni!! Pitanje jedno jer smem da napisem gde ima da se naruce paysafecard u Srbiji?? Mislim da je to odlicno za sve one koji koriste online kladionicu a ne zele da koriste kreditnu karticu, ili je nemaju kao jaa Smile
Ako hoce mogu i da objasnim kako se koriste i ostale stvari Smile
Moram da dodam da sam mislio da je onaj vaucer od 5 evra glupost ali dobitak koji sam preko njega dobio, to su mi isplatili i to bez problema!!!
Sediste jeste na malti zbog licence ali obavljaju posao iz Austrije!!!!

Evo malo detaljnije:
 BET-AT-HOME - DETALJI O KOMPANIJI
Naziv kompanije: bet-at-home.com Internet-Services Ltd.
Brend: bet-at-home.com
Adresa: Durisolstrasse 7, 4600 Wels, AUSTRIJA
Država: Austrija
Telefon: +43-7242/9001330
Fax: +43-7242/9001331
Kontakt E-mail: service@bet-at-home.com
BET-AT-HOME - PROFIL KOMPANIJE
Osnovana: Oktobar 1999
Na Internetu od: Februara 2000
Jurizdikcija: Austrija
 BET-AT-HOME - O KLAĐENJU
Dozvoljeni singlovi: Da
Minimalni depozit: Nema minimuma za transfer depozita bankom, 10 EUR preko kreditnih kartica
Opcije deponovanja novca: transfer bankom, Kreditne kartice MoneyBookers
Prihvatljive kreditne kartice: VISA, MasterCard, Diners Club
Pravna ograničenja: Ne
Troškovi depozita: Nema troškova
Minimalna uplata: 1 EUR
Maksimalna uplata: Zavisi od lige
Maksimalni dobitak: Zavisi od lige
Maksimalna isplata: Nema ograničenja
Načini isplate: transfer bankom, čekom
Troškovi isplate: Nema troškova
Valute: EUR, USD, GBP, CHF, DKK
Ostalo: Besplatno SMS obaveštavanje, Kviz, Sportske vesti, Statistika

A sto se tice bonusa,mislim da nisi u pravu da je glupost,veoma lep nacin reklame ali i lep nacin da napravis nesto para bez ulaganja.Neki su napravili i po 1000 eura,malo li je...!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:02:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.