Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
e stvarn..prvo treba da se prijave interesenti..ko otje sve da ucestvuje..i onda da pocnemo....raspored igara...ko sa kim....pa onda ..koji sistem da primenimo..grupe?,,ako nas ima puno..ili eliminacija..i tako....ima tu...
Deco sunce vam ala ste se raspisali, pa cek samo kad ja ne odem u grad pa da vam dodjem uvece ima da vas oderem sve redom. Uplasili ste se tu zbog Rudareve Kcerke.. c cc ... KAD NEKO OD VAS ODERE DVOJICU A DA OVI NISU NIJEDNU KUGLU UBACILI nek MI se JAVI da izadjemo na crtu. eee..