Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Inter na Mihinom oproštaju u Novom Sadu!  (Pročitano 19377 puta)
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Treba da igra taj mec na marakani najvise iz jednog razloga,sve sto se zaradi od prodaja karata ide u dobrotvorne svrhe.Marakana bi bila puna,i prikupio bi se trodubli iznos za ljude kojima je pomoc potrabna,pre svega deci..I na kraju krajeva na Marakani bi bio pravi oprostaj,kakav zasluzuje Miha...kad se setim samo protiv Bajerna kad je raspalio onu loptu sa preko 40m..kad je prosla milimetar pored stative... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko navija za Vosu taj mora biti spreman na zrtve!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 207
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D600
ja stvarno nemam nameru da se raspravljam vise oko ovoga dovoljno sam reko vi iznosite vasa misljenja mene je vise smorilo da se sa vas 50 prepucavam oko ovoga ja sam svoje reko.
IP sačuvana
social share
Mozda slaninari ne zive zauvek,al ovi ostali ne zive uopste

Izadji iz mraka...budi deo nas

Red Firm 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 639
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bas me zanima kako ce "firmasi delovati" Smile Smile Smile povodom oprostaja Sinise Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Sramota jedna bre....
Firmas??a sto vam Bata Kan=Kan sve zivo placa, kad ste se bunili kad je dosao, a onda vas toliko neustrasive, postene, nadrkane pravi huligani dresirao...a sada ce te uraditi ne ono sto vam on kaze, nego cete kleknuti da mu popusite Smiley

Vidimo se u kragujevcu, a i usput.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Miha legenda.
Vedilo bi prisustvovati tom dogadjaju.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Bas me zanima kako ce "firmasi delovati" Smile Smile Smile povodom oprostaja Sinise Smile

Kenjace po forumima eto kako. Zar stvarno mislish da oni mogu tako neshto da spreche?  Smile

Lupetaju gluposti,a da nije bilo njega ne bi znali ni shta je titula. Vecina njih se nije ni rodila kad je vojvodina poslednji put obradovala svoje navijache i sad im smeta Miha.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko navija za Vosu taj mora biti spreman na zrtve!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 207
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D600
Mnogi zloupotrebljavaju naš stav vezan za S.Mihajlovića.Svi ističu kako je to vrhunac bezobrazluka,nezahvalnosti... kako je to posledica poremećenog sistema vrednosti koji je zastupljen na našoj tribini. Nemam pojma šta vam nije jasno u celoj priči? On se oduvek izjašnjavao kao navijač crvene zvezde(u jednom periodu je još uvek nosio naš dres), i to je savršeno njegova stvar(on nije dete FK Vojvodine,nije novosadjanin pa mogu da razumem). On je FK Vojvodinu uvek spominjao kao lepu uspomenu,odskočnu dasku do njegove najveće želje u životu-zvezde. Pa prema tome, G-dine Mihajloviću neka vam oproštaj prirede ljudi iz ''vašeg'' kluba na ''vašem'' stadionu!!!
Ja ću uvek kao navijač Vojvodine neizmerno ceniti to što je on uradio kao fudbaler za nas,a kao čovek ću ceniti njegov angažman što se tiče humanitarnog rada(naročito ''Dečije selo'' u Sr.Kamenici), ali nećemo mešati babe i žabe!
Svaki pravi navijač našeg kluba,siguran sam,ima identičan osećaj vezan za za ovaj dogadjaj. Meni iskreno nije jasno zbog čega on hoće da se ta manifestacija odigra u NS? jel' zbog toga što je dobio priznanje ''počasni gradjanin N.Sada(sigurno ga nije zaslužio tragom koji je ostavio u FK Vojvodina).
IP sačuvana
social share
Mozda slaninari ne zive zauvek,al ovi ostali ne zive uopste

Izadji iz mraka...budi deo nas

Red Firm 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6300
Jadina Mihina mana je to sto je zvezdas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Jadina Mihina mana je to sto je zvezdas

A tvoja sto si grobar Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Mnogi zloupotrebljavaju naš stav vezan za S.Mihajlovića.Svi ističu kako je to vrhunac bezobrazluka,nezahvalnosti... kako je to posledica poremećenog sistema vrednosti koji je zastupljen na našoj tribini. Nemam pojma šta vam nije jasno u celoj priči? On se oduvek izjašnjavao kao navijač crvene zvezde(u jednom periodu je još uvek nosio naš dres), i to je savršeno njegova stvar(on nije dete FK Vojvodine,nije novosadjanin pa mogu da razumem). On je FK Vojvodinu uvek spominjao kao lepu uspomenu,odskočnu dasku do njegove najveće želje u životu-zvezde. Pa prema tome, G-dine Mihajloviću neka vam oproštaj prirede ljudi iz ''vašeg'' kluba na ''vašem'' stadionu!!!
Ja ću uvek kao navijač Vojvodine neizmerno ceniti to što je on uradio kao fudbaler za nas,a kao čovek ću ceniti njegov angažman što se tiče humanitarnog rada(naročito ''Dečije selo'' u Sr.Kamenici), ali nećemo mešati babe i žabe!
Svaki pravi navijač našeg kluba,siguran sam,ima identičan osećaj vezan za za ovaj dogadjaj. Meni iskreno nije jasno zbog čega on hoće da se ta manifestacija odigra u NS? jel' zbog toga što je dobio priznanje ''počasni gradjanin N.Sada(sigurno ga nije zaslužio tragom koji je ostavio u FK Vojvodina).

Pa vi nemojte dolaziti na njegov oprostaj, ionako se vecina vas nije ni rodila kad je on igrao u Vojvodini niti ste ga ikad videli u njenom dresu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.