Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Instant pomoc: Treba mi skripta za ...  (Pročitano 513202 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
ima li mozda neka skripta koja bi izbacila spisak stranicanadjenih na googlu koje su slicne sa nekom stranicom na mom sajtu.Skripta kao sto je ona sa slicim sadrzajem na sajtu ali meni bi trebali nesto kao slican sadrzaj na vebu 
Smile
I trebalo bi mi jos nesto.Voleo bi da mi se iznad teksta pojavlju fotografije koje se nalze u galeriji i koja je odvojane skroz sa stranicom,naravno slike su u istom folderu.Moze li neka skripta da cita slike iz tog odredjenog foldera i ubaci na stranicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC Tytn
Hvala...JS sam našao, preradio i radi mi  Smile al ne mogu dobiti Full page background Smile kad stavim sliku .jpg on mi je isprelama ...muči me jedino da ta slika bude preko celog ekrana !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Hvala...JS sam našao, preradio i radi mi  Smile al ne mogu dobiti Full page background Smile kad stavim sliku .jpg on mi je isprelama ...muči me jedino da ta slika bude preko celog ekrana !
Moras da napravis takvu sliku koja ce moci da se prikaze kako treba... to nema veze sa kodom...

ima li mozda neka skripta koja bi izbacila spisak stranicanadjenih na googlu koje su slicne sa nekom stranicom na mom sajtu.Skripta kao sto je ona sa slicim sadrzajem na sajtu ali meni bi trebali nesto kao slican sadrzaj na vebu 
 Smile
 I trebalo bi mi jos nesto.Voleo bi da mi se iznad teksta pojavlju fotografije koje se nalze u galeriji i koja je odvojane skroz sa stranicom,naravno slike su u istom folderu.Moze li neka skripta da cita slike iz tog odredjenog foldera i ubaci na stranicu?
Za pretragu, moze da se iskoristi google search...
Za slike... gotovo svaki album donosi takvu mogucnost...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Za slike... gotovo svaki album donosi takvu mogucnost...
Znam za to ali sam zaboravio da napomenem da meni treba nesto sto ce da cita nove slike koje se ubace u taj folder..

Citat
Za pretragu, moze da se iskoristi google search...
Moze li neko pojasnjenje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Znam za to ali sam zaboravio da napomenem da meni treba nesto sto ce da cita nove slike koje se ubace u taj folder..
Svejedno, svaki album moze da ti pusti latest...

Citat
Moze li neko pojasnjenje....
Google ima svoj trigger related: .... to doduse ima vise smisla za jake sajtove, za nove ne postizes nista...
Opet, ti imas njihovu bazu, imaju dokumentaciju, mozes koristiti kljucne reci koje sam izvuces iz teksta, da prikaze pretragu po tim recima ispod...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.258.0
Pozz svima,
Treba mi skripta slicna ovoj vasoj za "http://www.conquiztador.rs/" ali recimo da mi ovaj prozorcic stoji u donjem desnom uglu bez obzira na skrolovanje. Da napomenem treba mi za website koji pokrece wordpress.
Nasao sam vec jednu stvar u ovoj temi ali mi nije odgovarala. Smile
Unapred hvala na pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.258.0
SF hvala puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.258.0
Joj, znaci moram jos jednom da ti se zahvalim SF, ovo je stvarno ono sto mi je trebalo i editovao sam je bez problem. HVALA puno, ziv mi bio 100 god. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple IPhone 3GS,
Pozz,
Nisam neki fanatik za blog ali me interesuje sta je sve potrebno obeybetiti korisnicima bloga sto se tice sistema, mim u planu da uradim to za korisnike da mogu da imaju u sklopu jednog portali i mogucnos za licnim blogom.
Unaprijed hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.