Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Instant pomoc: Treba mi skripta za ...  (Pročitano 513441 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sinak, te poruke svakako neko placa...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
A kako se odvija poslovanje sa sms provajderima ... nemoguce mi je da neko pusti sms poruke totalno za dz ne znam kakav marketing na stranici to moze da isplati ... npr. http://smsmonster.co.cc/ po citav dan sto sam ja gledo ima oko 600 do 1100 online korisnika.  iako nema upisana crna gora stavio sam srbija izabrao mobtel i mjesto +381 stavi +38269 i poruka je stiga. cak nisam mogo da vjerujem da je stigla iste sekunde Smiley kolko kostaju te poruke ... prije par godina nasao sam provajdera koji je bio vise nego dz uzeo sam paket ali koristio sam ga samo u licnu upotrebu i samo je jednog dana nestao ... Smile
Kolko su sad sistemi za to, posto nesto sto sam nalazio izgleda i previse skupo cak preko 0.02E kosta poruka to je svakako neispativo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Dovoljno je da samo malo progooglas cene za bulk sms, naicices na mnogo povoljnije uslove... recimo ja sam nasao 100 000 poruka za ~ 240$ a cena ide jos dole za vece kolicine...
Indija, Indonezija, Kina, Juznoafricka republika...

Problem je sto se to ovde cak ni sa takvim cenama ne isplati, jer je broj poruka koji se posalje dnevno stravican...
Pa mi smo zezanja radi stavili pre par godina free sms skriptu, i posle nedelju dana je doslo na 5000 poruka dnevno... danas, sa ovakvim stanjem neta je to bar 3-4 puta vise...
A za velike sisteme to nije problem... google salje free sms notifikacije, sada i facebook...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
Citat
recimo ja sam nasao 100 000 poruka za ~ 240$ a cena ide jos dole za vece kolicine...
Ja kolko sam god trazio sad nisam nasao nikakvu slicnu ponudu a da radi kod nas ... do prije god dana sam imao acc u nekoj svajcarskoj firmi u kojoj sam dobio za nekih 50 60 e na godinu dana neograniceno poruka da saljem ... mada sam imao dosta limita da radim ka sto sam planirao npr imao sam ogranicenje 2500/min stim ako za 4 minuta posaljem 10000 narednih sat vremena nemogu... ali za licnu upotrebu mene i mojih drugara to je bilo jako dobro
Citat
A za velike sisteme to nije problem... google salje free sms notifikacije, sada i facebook...
za google ne znam ali za fb zanm da igra vrlo lijepu igru... meni fb notfikacije stizu preko promontea i besplatne su mi ali ne snosi fb troskove naprotiv on cak i zaradjuje jer je dao mogucnos promonteo da obezbedi korisnicima da preko sms poruke salju komentare, poruke ... a te poruke se naplacuju ko standarne... jako mudro Smiley

e sad me zanima da li recimo registrujes kao provajde sms poruka npr da je licenca za to 10000 e  godinse i da su mi poruke koje saljem u svijet dzbe ili nesto extra jeftine ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Nisu, naravno. Mada to pre svega zavisi od politike operatera.
Rekao sam ti kako da trazis, mozda neces naci po tako niskoj ceni kao ja, ali ces naci svakako nekoliko puta nize nego sto ces dobiti od nasih operatera.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Sensation XL
Elem necim se mucim zadnjih par dana...rijec je o php...
Da li se moze iz funkcije vratiti lista ako je argument funkcije array ali direktno...?? (return list)
Ja sam pokusavao ali mi ne ide...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple iPhone 4
Daj konretan primer sta zelis da ti funkcija vrati pa da pogledam... nisam najbolje razumeo sta te muci Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
Ja nisma najbolje svatio kakva lista da se vrati

Usput da nema ko kakav saj sa primjerima js efekata ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Sensation XL
Pa lista promenljivih  Smile
Hocu da svakoj promenljivoj iz liste dodelim vrednost elementa niske...
Naime napisao sam funkciju koja radi sa arrayom, (ogromna je pa necu da je ovdje pisem) tj uradi odredjene stvari sa elementima arraya no kad uradim na zadnjoj liniji funkcije ovo
Kod:
return list ($niz[kljuc], $niz [kljuc1]);
nece da radi....
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
nisam stvarno imao priliku za takvim da se sjecam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.