Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Instant pomoc: Treba mi skripta za ...  (Pročitano 513274 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Jednostavnije od toga, esko.. narocito ako treba da bude integirsano u forum.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k310i
da li je moguce nekako napraviti neku galeriju kao sto ima za slike ali samo sa video zapisima.Hoca da postavim nekoliko video zapisa sa youtuba ali tako da imam mogucnost njihovog umanjenog pregleda.I neku navigaciju.Nesto poput onoga sto se pojavljuje na kraju yutuba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Sve je moguce napraviti, ali nisam siguran da postoji neka kvalitetna gotova skripta koja to nudi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Gdje mogu naći skriptu sličnoj ovoj http://www.writesomething.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k310i
znam da je vecina trazila skriptu za salanje mejla direktno sa stranice ali nisam video da je neko trazio da se doda atacment.Da li ima negde takva skripta?

Sve je moguce napraviti, ali nisam siguran da postoji neka kvalitetna gotova skripta koja to nudi...
Naravno da je moguce napraviti kada znas.A da li moze da se napravi neki scrol ali malo nesto lepse.Da postavim tih vise video zapisa u stranici koja ce mi biti u samoj stranici i onda da samo spustam na dole ili gore.A moze i levo desno.Na koju ce stranu biti nije mi vazno ali mi je bitno da bude lepo.Ovakav obican scrol znam da napravim ali mi treba neki obicniji.Video sam da ima za tekst i prepostavljam da to moze za video?Moze li?

edit:

Nasao sam ovaj fazon http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex2/pagescroller.htm

Samo cu da napravim stranicu u stranici.Jedna ce da bude staticna a ta gde su filmvi ce da se pomera.Ako imas nesto bolje posalji Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 07:56:56 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Osnovni problem je sto pravis Frankenstajna bez plana i ideje, a petljas se sa stvarima koje uopste nisu jednostavne i vecina njih nosi neki svoj problem.

Skripta za mail sa attachmentom postoji, ima ih par na hotscripts, toliko mozes naci sam...

Sto se scrolla tice, samo ti znas sta hoces, ja zaista ne vidim cemu bi na takvom sajtu sluzio scroll sa linka koji si poslao...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Sto se scrolla tice, samo ti znas sta hoces, ja zaista ne vidim cemu bi na takvom sajtu sluzio scroll sa linka koji si poslao...

Ajd da pokusam jos jednom da objasnim a posle cu morati da crtam Smile Bez uvrede ali jako je tesko da objasnim sta zelim jer kao sto rece jedini ja znam sta hocu i imam ideju za tog frankestajna Smile Ali ne mogu to ovako jednostavno da prenesem.Evo sto se tise scrolla.Hocu da imam jednu stranicu na kojoj je negde oko 5-6 video zapisa a sve to da bude u glavnoj stranici koja je staticna a ta unutrasnja stranica da se menja.Kao sto ovde na foruu ima jedan veliki scrol i mali ovde de se pise.E u tom delu gde su mi klipovi ja bi stavio ovaj scrol jer ne zelim ovako obican.

Ako me opet nisi razumeo postavicu sliku koako bi me bolje shvatio  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Pa eto, imas taj scroller... zameni strelice i to je to...

Ili ovako nesto:
http://www.brightsoftsolutions.com/article-dhtml-news-scroller.php

Ima takvih skripti koliko hoces + imas pluginove za to u okviru svakog javascript frameworka (mootools, jquery, prototype i sl)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia najbolji
Potrebna mi je skripta za setovanje pozicije kursora na nekom elementu.
Imam <div> i potrebno mi je da kada se klikne na njega, pozicija kursora bude za 5 px pored tog div...
Poz
IP sačuvana
social share
Ako ti se dese dva sranja docice i trece sigurno!!!
Pametniji popusta...  Zato budale vladaju svetom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 6s
Treba ti cursor focus na neki element ako sam shvatio?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.