Treba mi skripta za pravljenje nekog media playera koji će imati izbor u gornjem delu sa više kanala(tv) i neki meni, i da li mora da se pravi preko visual basica ili može skripta da se kuca u notepad++
Sad je popularno na ovim silnim "popust" sajtovima, ali ne mogu da nadjem kako da napravim. Treba mi skripta koja ce da pokupi iznose (cene) iz odredjenih polja i da ih sumira (to znam da uradim) i onda da onome ko klikne na submit dugme iskoci pop-up slika sa primerom uplatnice gde su sva polja default popunjena (vase ime i prezime, ziro racun... i ostalo), a da se menja suma... da li je to moguce?
Zavisi sta bi dalje radio sa tom uplatnicom. Optimalno bi bilo phpom izgenerisati pdf file pa musterija moze dalje sa njim raditi sta treba. A mozes i staticnu stranicu u popupu staviti sa odgovorajucom pozadinom i pozicioniranjem.
Moze naravno ali ne nuzno, nema potrebe za wpom. Nisam se puno igrao sa ovakvim skriptama, ali kapiram da codeigniterom mozes lako doci do resenja. Za gotovo resenje ne znam.
Ja se nadam da sam potrefio pravu temu za pomoc. . .
onako iz dosade sam bezze pravio neki forum na free hostu bla bla. . . phpbb3 je i sve je ok. . . ali kada hocu da instaliram neki mod ili nesto. . npr obavjestenja ili ajax chat dodje stalno do neke greske. . i to u language/en/common. php kada treba da poslije
//-- mod : AJAX Chat ---------------------------------------------------- //-- add 'CHAT' => 'Chat', 'CHAT_EXPLAIN' => 'Chat Center', //-- fin mod : AJAX Chat ------------------------------------------------
e ja to sve izmjenjam kako treba. . . ali uvjek na kraju dodje do iste greske. . nestane mi AP. . kao na slici. . i to se desava na svim temema sto sam probao. . .
i usput kako da promjenim text pored favicona? valjda znate na sta mislim. . dje se nalazi to
Posto kazes da je na free hostu,mozda je bas to problem...