Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:00:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toshiba c850-1CJ  (Pročitano 989 puta)
30. Sep 2013, 03:55:58
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ovako, imam problem sa navedenim laptopom posto sam ga dobio bez operativnog sistema, pa su mi nakon instaliranja istog verovatno potrebni drajveri koji ne dolaze sa njim na cd-u, vec se iskljucivo skidaju sa neta.

Ono shto mene interesuje jeste gde mogu naci te drajvere? i ukoliko je to iskljucivo ovde - koje drajvere preuzeti i kojim redom ih instalirati.  Smile

P.S. Imam i problem da mi doticni laptop ne detektuje postojecu Wi-fi mrezu u kuci, moze li to biti do drajvera ili trebam da izvrsim neka manuelna podesavanja?  Smile

Zaista hvala svima unapred na pomoci  Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2013, 03:56:44 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
SonyEricsson T630
prvo mrezna kartica pa kad imas izlaz na internet onda ostalo.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Apple 13pro
PRVO chipset pa sve ostalo..
skini drajvere sa nekog drugog kompa pa PRVO chipset pa restart pa sve ostalo jedno po jedno po zelji i posle svakog instala restart
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ok momci, sad vec pocinjem da panicim, ceo dan se bakcem sa wi-fijem i nece. Sad procitao na netu da treba da se ukljuci i neko dugme fizicki, ali nikako ne mogu da ga nadjem.

Od neinstaliranih drajevera mi stoji - Other:
Ethernet Controller
Network Controller
PCI Simple Communications Controller
Universal Serial Bus (USB) Controler
Unknow device

Probao citac kartice, bluethoot, usb, sve to radi, ali wi-fi-ja nema pa nema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Potrazi na tastaturi medju funkcijskim tipkama gde je ikonica za vajerles.
Kad ga nadjes, idi na kombinaciju FN tastar i taj taster u isto vreme, pa vidi da li ima promena:

Uz napomenu da moras instalirati vajerles drajver i dodatnu aplikaciju, ukoliko je imas medju drajverima na sajtu proizvodjaca.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
SonyEricsson T630
ubaci drajvere za mreznu kartu, proradice. ne znam zasto se zajebavas toliko s tim. prije reinstala uvijek skini i sacuvaj drajvere za mreznu kartu i prvo sto uradis nakon podizanja sistema je drajveri za mreznu kartu pa sve drugo.

ovdje neko rece chipset...moze i chipset prije ali ako ga imas vec na hdd, cd, dvd ili usb.
ako nemas drajvere onda mreza pa skidanje drjavera, apdejta i zajebancija.

sta je tu sad nejasno? taj wifi nece proraditi
« Poslednja izmena: 30. Sep 2013, 15:28:16 od akreca »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Samsung Galaxy S Advance
Uf, fala chelavi, prvi put se susrecem sa laptopom (da radim na njemu) pa nisam ni izvalio to FN dugme.

Medjutim problem nije bio samo do toga, ali uspeo sam da ga resim instalacijom jedno drivera koji nije bio na sajtu proizvodjacha i pokretanjem wlan autoconfig. u servisima (control panel - administrative tools)

Sve u svemu, I'm back online  Smile

Hvala i momcima iznad, u panici nisam stigao da im zahvalim na ukazanom redosledu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ziv bio, bitno da si resio, a i ostaje upisano nekome u buducnosti ako bude trebalo.  Smile  Smile

Ako bude nesto dalje trebalo, cimaj, a do tada:

[lock]
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:00:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Toshiba
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.171 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.