Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:18:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Insajder  (Pročitano 62530 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Tacno tako.

Mada, od Jocica i Bulatovica se bolje i ne ocekuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Prvo, Kosovo nije nezavisno.

Drugo, jos nismo zavrsili ni sa fudbalskom mafijom, a ti bi vec da predjemo na privrednu... Smile
Mi jos nismo ni poceli 2008 godina je.Znaci sve do kurca.

Ajd a stavim ovde mada je ima i na sportskoj strani.

BOŽE, ZAŠTO MI OVO RADE
Branka Džajić govori o hapšenju svog supruga i prepričava detalje posle prvih pola sata provedenih sa Draganom iza rešetaka

Branka Džajić u intervjuu za Kurir tvrdi da njen suprug leži nevin u zatvoru, da je potpuno miran i da mu jedino nije jasno kome je trebalo da ga toliko ponizi i pusti u svet snimak sa lisicama na rukama kao da se radi o hapšenju najokorelijeg ubice.
Kada je pre deset dana došlo do Džajićevog hapšenja, Branka je već bila na putu ka aerodromu, trebalo je da otputuje za Ameriku i prisustvuje molitvenom doručku sa predsednikom SAD.

- Dragan i ja smo zajedno izašli iz kuće, krenula sam na aerodrom, a on na bazen. To mu je terapija zbog bolova u leđima. Odlazim levo, on desno. Posle nekoliko minuta zove me i kaže - došla policija treba da obave neki informativni razgovor. Vraćam se kući i zatičem pet policajaca u civilu iz Odeljenja za privredni kriminal Beograda. Pitam ih da li imaju neki poziv, neki nalog za privođenje. Oni su bili vrlo pristojni i rekli su da nemaju nalog i da čak nisu morali ni da dolaze, već da su mogli da pošalju poziv i da Dragan sam ode tamo. Rekli su da treba da im da informacije u vezi sa Drulićevim transferom. Džaja je rekao: „Ma, nema problema, trebalo je da pošaljete poziv i ja bih sam došao“. Policajci su popili kafu, bilo je tu desetak članova moje porodice, sve je bilo u najboljem redu. Čak mi je Dragan rekao: „Ti putuj“, ali sam imala još vremena.

Šta se onda desilo, pa su policajci morali da upotrebe lisice?
- Dragan je u jednom trenutku ustao i rekao - predlažem da odemo i obavimo to. Oni su sve vreme nekom telefonirali i dobijali upute šta da rade. Kad su krenuli, videla sam ispred nekoliko policajaca u uniformi, jedan je rekao Draganu da se okrene da mu stavi lisice. Dragan ga je pitao: „Pa, pobogu, zašto, zar baš mora to?“ Rekli su da moraju i da im to treba samo za njihovu arhivu. Čim su isključili kamere, otvorili su maricu i skinuli mu lisice. Da bi samo sat kasnije taj „snimak za njihovu arhivu“ obišao čitav svet.

Šta vam je Džajić rekao pre nego što je ušao u maricu?
- Rekao je: „Čuvaj sebe i decu. Ovo je potpuno smešno, biće sve u redu.“ Bio je u čudu, nije mogao da veruje da se to dešava.

Juče ste bili u zvaničnoj poseti kod supruga?
- Da. Dobila sam dozvolu od istražnog sudije i videla sam ga. Bio je vidno zabrinut za mene i decu. Rekao je da moramo da budemo pametni i mirni, da sve ovo nema veze i da će sve proći. Ostala sam pola sata kod njega, a u jednom trenutku je uz poluosmeh rekao: „Bože, zbog čega sve ovo. Zašto im smetam?“ Ja sam mu rekla da ćemo videti kome smeta i da je sada najvažnije da što pre izađe. Rekao mi je da bi bilo dobro da što pre dođe Drula (Goran Drulić, prim. nov.) i da im sve objasni! Rekao mi je i da je u grupnoj sobi, kao i da su ostali zatvorenici vrlo korektni prema njemu.

Šta je Džajić rekao istražnom sudiji?
- Rekao je da nema veze sa tim i da nikada nije čuo za tih pet miliona. Kontaktirali su i sa Saragosom, a ovi su rekli da je za njih to završeno. U Zvezdi je bilo bezbroj finansijskih inspekcija koje su sve proveravale i ništa nisu našle.

Imate li vi odgovor na pitanje zbog čega?
- Moje mišljenje je da se sve ovo sračunato radi urušavanja sporta, pre svega Crvene zvezde i svih njenih vrednosti, kako bi joj stavili etiketu. A sa etiketom i novu cenu pogodnu za kupovinu od ovih što su „pošteno“ zaradili novac.

DRULIĆU, NE KRIJ SE!

Kako će se sve to završiti?
- Sigurna sam da će Dragan dokazati da nema nikakve veze sa tim. Bez obzira na sve moćnike i mračne sile koje su se udružile da ostvare svoj cilj. Iskreno se nadam da neće odugovlačiti sa procesom, mada su za prvog svedoka pozvali čoveka koji je pet godina mrtav, pa dok se dokaže da je čovek mrtav, da Džajića što duže drže u pritvoru. Ja javno pozivam sve svedoke, posebno Drulića da se ne krije i da dođe što pre da da izjavu kako bi Džaja mogao da izađe na slobodu.

Kurir
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 14:13:10 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Нема Булатовић везе са овим није њих хапсила биа него муп.

Citat
Rekli su da moraju i da im to treba samo za njihovu arhivu. Čim su isključili kamere, otvorili su maricu i skinuli mu lisice. Da bi samo sat kasnije taj „snimak za njihovu arhivu“ obišao čitav svet.

Џукеле!
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 14:17:57 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25

.....
NA METI I NAVIJAČI

Izvori Kurira tvrde da se „sablja“ nalazi u rukama ministra MUP Dragana Jočića, direktora policije Milorada Veljovića i direktora BIA Radeta Bulatovića i da postoji politička volja da se u operaciji „poseče“ „fudbalska mafija“. Najavljeno je još hapšenja fudbalskih sudija, ali i navijača koji su, navodno, povezani s krupnim dilerima droge."

Jedan od tekstova koji se provlace kroz stampu ovih dana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Ма добро новине ко новине, мада ја ипак мислим да биа ко биа има паметнија посла него да блати Џајића. Ајде ово за дрогу и ок јер између осталог и то раде али да се петљају и губе време са фудбалском мафијом...па шта ће онда да ради полиција?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

Citat
Rekli su da moraju i da im to treba samo za njihovu arhivu. Čim su isključili kamere, otvorili su maricu i skinuli mu lisice. Da bi samo sat kasnije taj „snimak za njihovu arhivu“ obišao čitav svet.

Џукеле!

Dzukele jesu, i to se slazem, ali mojne sad ovako teatralno o Dzajki, te vezuju ga za radijator, te ovo, te ono...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
ali pazi pozvali su mrtvog svedoka vec 5 godina da svedoci  Smile Smile Smile Smile Smile  hahhaa  banana drzava (vlast)
« Poslednja izmena: 14. Feb 2008, 15:16:17 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Citat

Џукеле!

Dzukele jesu, i to se slazem, ali mojne sad ovako teatralno o Dzajki, te vezuju ga za radijator, te ovo, te ono...

У мом посту нема ништа театрално. Театрално је било хапшење.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Ма добро новине ко новине, мада ја ипак мислим да биа ко биа има паметнија посла него да блати Џајића. Ајде ово за дрогу и ок јер између осталог и то раде али да се петљају и губе време са фудбалском мафијом...па шта ће онда да ради полиција?
Mislim da je nacin na koji su uhapsili Dzajica poruka nekome drugom. Dzaja je samo zrtveno jagnje.
Sto se tice Bulatovica, zna se da je on tata i Jocicu i Kostunici. MUP je hapsio, ali nalog i organizacija dolaze sa nekih drugih nivoa.
To je moje misljenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Zrtveno jagnje, sa sve pronevernih 5 miliona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:18:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.