Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 04:21:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Insajder  (Pročitano 62423 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
ne verujem da iko sme da ih pozove ni na informativni razgovor.

pa ne mogu sami sebe da zovu  Smile vise vole da drze informativne razgovore sa Legijom.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
jbla im je Brankica kevu. samo napred, do kraja, do istine!

Smile

jedva cekam da dovuce Jocica!

koliko su prljavo igrali Kostunicini ljudi. odgovarace svi! pravda je spora, ali dostizna!
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
ja bas i ne mislim da im je jebala kevu! naprotiv, cak se i lose osecam posle emisije jer polako gubim nadu da ce se ista promeniti u ovoj zemlji! provali ti onog milosevica, covek samo sto nije poceo da se smeje, koliko se oseca nedodirivo!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Uvek prvo pocistim djubre u svom dvoristu, a zatim ponekad pogledam kod komsije. Samo oni koji misle da smo mi Srbi uvek u pravu, pljuju po emisijama ovog tipa, a time na Studio B i B92. Zasto ne bih verovao u ono sto oni iznesu? Problem nastaja kod onih ciji bi se stavovi drasticno promenili kada bi zeleli da dublje proanaliziraju izneto u emisiji i vrate se u blizu istoriju, jedno 10-ak godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Zasto ne bih verovao u ono sto oni iznesu?
Zato sto je sve u domenu "rekla-kazala". Neka argumentovano dokaze svoje "tvrdnje" pa cu joj i ja verovati.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Tijanic je bio tamo te noci kad je uhapsen Legija. Vala bas, fina skupina. Jocic, Milosevic, Bulatovic, Tijanic, Legija. Samo je Kostunica falio, ali je bio sa njima u mislima.

Sta mislite ko je smislio pricu Komercijalna banka i 600 kg heroina? Tipujem na Tijanica?

Nadam se da ce svedocenje Bagzija biti otvoreno za javnost u cetvrtak, bas cu tad imati vremena, i ima da opet krenem da pratim sudjenje do kraja!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
"Jočić-Ulemek bez beleške"

Beograd -- Službena beleška o susretu ministra policije Dragana Jočića s Miloradom Ulemekom ne postoji.

Generalni inpektor MUP-a Srbije Vladimir Božović izjavio je da službena beleška o tom susretu ne postoji, odnosno da je to rečeno pripadnicima Generalnog inspektorata MUP-a Srbije u II opštinskom sudu.

Prema njegovim rečima, razgovor koji je Ulemek obavio s Jočićem u noći svoje predaje nigde nije zaveden i samim tim ne postoji.

Božović: Ta službena beleška u stvari i ne postoji.

B92: Čekajte, ne razumem, ko je rekao da ne postoji?

Božović: To je rečeno ljudima koji su postupali po tom predmetu, da je to osnov da se povuče...

B92: Ko je rekao?

Božović: Neko iz Tužilaštava je rekao da službena beleška ministra policije o tom razgovoru ne postoji i da je onda bespredmetno voditi neki istragu jer je to bilo po krivičnoj prijavi za falsifikovanje službene isprave.

B92: To znači samo jedno. Ako su vam u Tužilaštvu rekli da službena beleška ne postoji, to znači da je službena beleška sostavljena Insajderu po nalogu poverenika za onformacije od javnog značaja falsifikat.

Milošević: Ja to ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem. Govorimo o službenoj belešci ministra. Ja sam je video kada su je objavili mediji.

Božović kaže da je na osnovu zahteva II opštinskog suda generalni inspektorat počeo istragu. Pošto je obavljen razgovor sa Ulemekom, pripadnici Inspektorata trebalo je da obave razgovor i s generalom policije Miroslav Miloševićem i komandantom Žandarmerije Goranom Radosavljevićem, kaže Božović.

"Onda se dogodilo nešto vrlo neuobičajeno i nešto na šta, po meni, Tužilaštvo mora da da odgovor, a to je jedan kratak imperativan dopis u kom se kaže da treba obustaviti svaku aktivnost po tom predmetu i kompletne spise hitno i neodložno vratiti Tužilaštvu, koje nam je to poslalo", rekao je Božović.

Kako saznaje Insajder, u II opštinskom tužilaštvu je zavedena beleška da se istraga o noći u kojoj se Ulemek predao obustavlja zbog naredbe sa vrha.

Prema rečima bivšeg načelnika Javne bezbednosti i bivšeg pomoćnika ministra policije Miroslava Miloševića, u noći kada se Ulemek predao u MUP Srbije došli su savetnik Vojislava Koštunice Aleksandar Nikitović i generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić. Tijanić u izjavi za B92 kaže da je u noći Ulemekove predaje bio u zgradi MUP-a, ali negira da je s njim bio Nikitović.

"Užasna je laž da je Nikitović bio, on nije bio tamo te večeri. Mene su zvali iz Vlade Srbije i rekli da se dogodilo nešto krupno i da bi bilo dobro da odem sa ekipom i snimim izjavu generala Miloševića. Čitava moja ekipa može da posvedoči, ja sam došao nekih pet minuta pre nje, sačekao sam njih, a onda mi je Milošević saopštio da se Ulemek predao. Ekipa je snimila njegovu izjavu, on je potom opet otišao gore, pa se posle vratio, rekavši da je Ulemek, kada je čuo da sam ja tu sa ekipom, rekao kako bi voleo da se upozna sa mnom i popriča. Ja sam rekao da se celog života borim protiv Bebe i Čede i da ne želim da budem kao oni i da ne želim da ga vidim pre istražnog sudije. (Smile) Potom sam otišao iz zgrade MUP-a", kaže Tijanić.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
 Bura posle emitovanja „Insajdera“
Jočić lagao i falsifikovao

Slučaj službene beleške o sastanku vrha MUP-a s Miloradom Ulemekom Legijom u noći kada se predao pripadnicima Žandarmerije poprima nove dimenzije. U emisiji „Insajder“ izrečene su ozbiljne sumnje da je taj papir koji je poslat B92 autentičan i da li uopšte postoji.

Vladimir Božović, generalni inspektor policije, za „Insajder“ je rekao da je njegovim ljudima u Drugom opštinskom tužilaštvu u Beogradu rečeno da „beleška o tom razgovoru ne postoji i da je bespredmetno voditi istragu“ koja je pokrenuta po krivičnoj prijavi Liberalno demokratske partije za falsifikovanje službene isprave.

Božović kaže za „Blic“ da je tužilaštvo od Inspektorata tražilo da dostavi belešku.

- Mi je nismo imali, a očito ni tužilaštvo. Mojim ljudima su rekli u tužilaštvu da nema beleške, ali to možda samo znači da je oni nemaju. Kada je tužilaštvo nama tražilo da dostavimo belešku, mi smo se obratili kabinetu ministra, ali nam je oni nisu dostavili - rekao je Božović.

On je rekao da je na osnovu zahteva Drugog opštinskog suda u Beogradu Inspektorat započeo istragu i, nakon što je obavljen razgovor s Ulemekom, trebalo je da uslede razgovori i sa bivšim nečelnikom Resora javne bezbednosti, generalom policije Miroslavom Miloševićem i komandantom Žandarmerije Goranom Radosavljevićem koji su te noći pričali s Legijom.

- I onda je usledilo nešto vrlo neuobičajeno i, po meni, nešto na šta tužilaštvo mora da da odgovor, a to je kratak interaktivan dopis u kojem se kaže da se obustavi svaka dalja radnja i aktivnost po tom predmetu i da se pokretni spisi predmeta hitno i neodložno vrate u tužilaštvo, koje nam je to i poslalo - kazao je Božović.

Tužilac Snežana Bogdanović, šef Drugog opštinskog tužilaštva, kaže za „Blic“ da je tužilaštvo postupilo po prijavi LDP i da je na osnovu prijave, saslušanja Legije i izveštaja Generalnog inspektorata donelo odluku da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv Jočića i Bulatovića.

- Tražili smo da nam se dostavi beleška ministra Jočića koja se pojavila u medijima, ali ona nam nije dostavljena. Mi smo doneli odluku i bez toga - kaže tužilac.

Međutim, ekipa „Insajdera“ je u Drugom opštinskom tužilaštvu došla do beleške u kojoj stoji „da se istraga o noći kada se Ulemek predao obustavlja zbog naredbe s vrha“.

Sam događaj, susret ministra policije i direktora BIA koji sami dva sata iza zamandaljenih vrata razgovaraju s čovekom optuženim za ubistvo premijera Đinđića, izazvao je skandal. I umesto da se ta afera razreši, dobijamo novu: da li je službena beleška falsifikat ili ne, i na kraju - da li uopšte postoji.

Dan posle tajanstvenog razgovora ministra Jočića i Legije, u Specijalnom tužilaštvu vladao je šok. Kako kaže sagovornik „Blica“, jedan od tadašnjih članova tima Specijalnog tužilaštva, u zgradi MUP-a su se tada našli svi oni koju tamo nisu tamo trebali da budu, ali „ne i oni koji jesu, ljudi iz suda“.

- Osećali smo se kao krpe. Doživeli smo to dovođenje Legije kao direktan atak na optužnicu. Zbog toga je tadašnji specijalni tužilac Jovan Prijić na sastanku kolegijuma saopštio da podnosi ostavku. Međutim, zamenici su ga ubedili da mora da istraje u odbrani optužnice i da bi njegovo povlačenje u tom trenutku moglo da bude tumačeno kao ostvarenje namere onih koji su se sastali s Legijom - izjavio je za „Blic“ jedan od tadašnjih članova tima Specijalnog tužilaštva.

Naš sagovornik smatra da je službena beleška napravljena naknadno i da je sačinjena kada je javnost žestoko reagovala što Legija nije odmah odveden u pritvor, već je nekoliko sati ostao u MUP-u i razgovarao s Jočićem i drugima.

Sada niko ne može da sa sigurnošću kaže da li ta službena beleška postoji ili ne, kao i da li je papir koji je „Insajder“ od ministra Jočića dobio po nalogu Rodoljuba Šabića, poverenika za informacije, autentičan.

Miroslav Milošević je za „Blic“ rekao da to ne zna i da to može da se proveri u arhivi ministra Jočića, gde mora da bude zapisano da li je beleška zavedena i kada.

Rodoljub Šabić, poverenik za informacije, kaže za „Blic“ da onaj ko tvrdi da nema službene beleške o razgovoru sa Ulemekom, ili da ona nije verodostojna, to mora i da dokaže.

- Video sam belešku i Brankica Stanković je videla - i ona postoji. Jedno je da li postoji, drugo je da li je verodostojna. Onaj ko tvrdi da nije verodostojna, ili da ne postoji, to treba i da objasni. Koliko sam razumeo, to je u ovom slučaju tužilaštvo - rekao je poverenik za informacije.

Advokat Ivan Bajazit, nekadašnji sudija Okružnog suda u Beogradu, kaže za „Blic“ da je u konkretnom slučaju to teško dokazivo delo, jer falsifikat mora da se uporedi s originalom.

Ako je sačinjena lažna službena beleška, to bi moglo da se dokazuje saslušanjem čoveka koji je predmet beleške, u ovom slučaju Ulemeka, koji bi morao da kaže da sadržaj nije tačan.

- Naravno to ne znači da je istinita službena beleška jer možda ni Ulemek ne govori istinu - rekao je Bajazit.

Nenad Jaćimović - Vuk Cvijić

Ilić: Sud je morao da odmah bude obavešten

Goran Ilić, profesor na Pravnom fakultetu, kaže za „Blic“ da je Milorad Ulemek mogao osam sati maksimalno da bude zadržan u policiji, ali da je sud morao isto tako da bude momentalno obavešten.
    - Tu sud nije ispoštovan.

Sudija Marko Kljajević je bio jedini pozvan da bude obavešten, i on je mogao da odluči šta da se radi sa optuženim. Sudija je morao da bude obavešten kada su za to saznali načelni Resora javne bezbednosti, ministar i direktor BIA - kaže profesor Ilić.

Tijanić i Nikitović

Prema rečima Miroslava Miloševića, nakon što je Dragan Jočić obavio razgovor sa Ulemekom u zgradu MUP-a Srbije, dovedeni su šef kabineta srpskog premijera Aleksandar Nikitović i direktor RTS-a Aleksandar Tijanić. Tijanić je negirao da je to veče s njim bio Nikitović i objasnio da su ga „zvali iz Vlade Srbije i rekli da se dogodilo nešto krupno i da bi bilo dobro da sa ekipom ode i snimi izjavu generala Miloševića“, što je i učinio.

- Milošević mi je rekao da Legija hoće da me upozna. Odgovorio sam da bi sve što sam pisao o Čedi i Bebi palo u vodu ako bih ja otišao i nisam se upoznao s njim - rekao je Tijanić za „Blic“.

„Insajder“: Postoji, ne postoji...

Božović: Ta službena beleška, u stvari, i ne postoji.
    B92: Čekajte, ne razumem, ko je rekao da ne postoji?

Božović: To je rečeno ljudima koji su postupali po tom predmetu, da je to osnov da se povuče...
    B92: Ko je rekao?

Božović: Neko iz Tužilaštva je rekao da službena beleška ministra policije o tom razgovoru ne postoji i da je onda bespredmetno voditi neki istragu jer je to bilo po krivičnoj prijavi za falsifikovanje službene isprave.

B92: To znači samo jedno. Ako su vam u Tužilaštvu rekli da službena beleška ne postoji, to znači da je službena beleška dostavljena „Insajderu“ po nalogu poverenika za informacije od javnog značaja falsifikat.

Milošević: Ja to ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem. Govorimo o službenoj belešci ministra. Ja sam je video kada su je objavili mediji.
    Ministar sve negirao

Ministar Jočić je u početku negirao da se uopšte sastao s Legijom nesposredno posle njegove predaje, ali je ubrzo rekao da je ipak bio tamo, ali da oni nisu ništa pričali. Tek nakon godinu dana ministar je priznao da su razgovarali i da je na to imao pravo kao službeno lice. Tada je rekao:

„Nisam vodio intimne razgovore, niti bio intiman s njim, iako je bilo ljudi koji jesu bili u takvim odnosima sa njim. S obzirom na to je Ulemek bio najtraženiji čovek sa poternice, neprijatelj države broj jedan, prebačen je u zgradu MUP jer je bila najbezbednija u tom trenutku. Nismo razgovarali o bilo kakvim detaljima dela za koje je optužen. U zgradi je proveo dva sata dok nismo omogućili da se izda sprovodnica i bude odveden u Centralni zatvor“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jao, to Vucko, tacno si je sad sjebao, kako je ispala glupa i videlo se kako lazu i ona i B92, kako su oni placenicka televizija!

Jao, kako je poludela, kako je pozelenelaaaaa Smile

Hahahahahaha!
« Poslednja izmena: 27. Nov 2006, 21:22:41 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Aplauz za Rajka Danilovica  Smile

Vucic brani Seselja fotografijama Djindjica  Smile

Covic je nevidjena bitanga, i sve govori samo ne ono sto treba.

A Kajganicka je ipak mala riba, i mislim da ce zasluzeno najebati, u pravnom smislu, naravno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 04:21:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.