Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:16:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Insajder  (Pročitano 62416 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
I PINK i FOX i Studio B su izvestavali o pljackama i spaljivanju ambasada kao udarnu vest, jedino na RTS su bili neobavesteni tek do kasno uvece.
Jedno je objavljivati pljackanje i spaljivanje kao udarnu vest, a nesto sasvim drugo posvetiti tome ceo program.
Bas to,znaci upravo to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

b 92 je fasisticka televizija Smile

Bas preterujes... Smile
nema preterivanja...cak sam ih nazvao sa najlepsom mogucom recju koje sam se uspeo setiti Smile

bolje da ne citas moje postove kad pocnem da preterujem Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
I PINK i FOX i Studio B su izvestavali o pljackama i spaljivanju ambasada kao udarnu vest, jedino na RTS su bili neobavesteni tek do kasno uvece.
Jedno je objavljivati pljackanje i spaljivanje kao udarnu vest, a nesto sasvim drugo posvetiti tome ceo program.
Ja sam bar dva sata gledao na FOX o neredima uzivo jer ostali nisu informisali o tome toliko, ali hajde pronadji mi dnevnik B92 iz tog dana gde nisu javljali nista o mirnom skupu?
Zasto se ne pitate kako to da je RTS bio toliko neobavesten?
Ako to nikome ne smeta onda znaci de smo jedan narod koji voli da guta lazi, sto je dokaz i to da je sloba 10 godina preziveo na vlast jedino lazima i tek kada ljudi od bede i nemastva su se otreznili, onda su ga skinuli!
Svi znamo sta se desilo te noci. Dakle, stvarno mi nije jasno kome je bilo upuceno, i sa kojim ciljem,to njihovo "obelodanjivanje istine".
Svaka poruka, kako sa ulica, tako i sa medija, je bila upucena inostranstvu, jer se tamo odlucuje o nasoj sudbini.
Kome je u koristi da se prikaze sto losija slika nase zemlje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
Bas to,znaci upravo to.
Daj dokaz neki dnevnik B92 gde su pricali samo o tome izx tog dana pa da vidimo istinu!
Niko ne odgovara zasto vam ne smeta neobavestenost RTS-a iz tog dana?
Cenite to sto vam neko servira samo ono sto volimo da slusamo, kao kod Slobe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
Kome je u koristi da se prikaze sto losija slika nase zemlje?
Jednom nasem tajkunu odgovara izolacija zemlje i odrzavanje monopola na srpskom trzistu, a ostale patriote su nesvesno produzena ruka toga!

Citat
Svaka poruka, kako sa ulica, tako i sa medija, je bila upucena inostranstvu, jer se tamo odlucuje o nasoj sudbini.
Znaci slazemo se, da onaj koji je povukao policiju i dozvolio da se to desi je jedini krivac za takvu pogresnu poruku koja je poslata u svet.
Da li iko misli da ako bi zatvorili sve medije tog dana i ostavili samo RTS i Kurir, slagali bi ceo svet bez problema i rekli bi puj pike ne vazi?
Da se ne lazemo, imamo strucnjake za prebacivanje krivice, a imamo i narod koji naseda na to!
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 17:55:46 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Cinjenica je da je Kostunica odgovoran za to sto se desilo, ali nije trenutak kada treba jedni drugima da odsecamo glave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
A jos manje je sada trenutak za pogresne poteze!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
twice nisi dobro slusao, rekli su ono za Tadica, a ono za zastave rekli su da su navijaci dosli sa srpskom zatavom bez stranackih obelezija, mada to znaci da insajder stiti radikale Smile
A tvoj post vidim kao jos jedan pokusaj da se nadmetne javnosti uvrnuta slika protiv jedne tv kuce. Ako ti se ne svidja, zasto ne menjas kanal nego pratis sve.
A ova mrznja protiv B92 stvarno ima jednog tajkuna iza, sta mislite kome najvise smeta B92?
Recimo da se zatvori B92, ljudi bi gledali kao kod Slobe samo ono sto vole da cuju na TV, i nakon par godina jednostavno bi se probudili da su izgubili sve teritorije i  da opet nemaju ni za hleb, Srbiju su kupili par tajkuna uz podrsku patriota a na TV-u tece med i mleko.
Meni jednoumlje ne treba!

Ниси ти довољно паметан да би ти један овакав пост прошао.  Smile

Ја сам сасви м добро чуо тенденциозну причу из поменуте емисије и у мом посту се сасвим јасно види који део саопштења је избачен. Лош и неуспешан покушај да нас као навијачку групу сврстају међу радикале. То можда може да прође код тебе пошто си политички затуцан али већина народа зна да су навијачи а поготово Делије били један од највећих противника режима Слободана Милошевића са којим су и радикали били у власти.

Што се тиче извештавања у92 на дан протеста и ''објективности'' ако ти нешто није јасно ти погледај њихов програм тог дана. Пре свега погледај вест колико је људи било на протесту. Чак су и си ен ен и би би си били 10 пута објективнији. Да не причамо о томе да су читав програм те вечери као и сутра посветили пљачкама не би ли у јавност послали слику да су сви на протест дошли да би пљачкали.   Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 00:27:10 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
Nisi ni ti dovoljno pametan da bi odgovorio jednom ovde na formu bez vredjanja, ali ako ti se to dopusta samo tako nastavi! Smile
Pogledajte u trecem minutu kako jasno kaze:
"nema to veze ni sa srtpstvom ni sa snagom.... navijaci su na protest krenuli mirno bez obelezija sa srpskom zastavom"
Cinjenica je to da su politicari duboko gurnuli svoj nos u svim granama sporta, i zadnji primer toga je ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić izabran je za novog predsednika Atletskog saveza Srbije. Strucno, nema sta!
Jos kada vidim da twice lozi ljude slobinim forama ovde na forumu sa slikama navijaca koji nas podrzavaju i time hoce da stvori laznu sliku da nam je pobeda blizu dodje mi da povracam. Jadni mi kada imamo takvu podrsku a albance podrzavaju najrazvijenije zemlje sveta, i mi umesto da te zemlje gledamo kako da ih okrenemo u nasu korist, mi uz pomoc takve demagogije guramo zemlju u poraz za porazom.
Sto se objektivnosti tice, objasni mi kako to da ti uopste ne smeta neobavestenost RTS-a iz tog dana, nisam video da si se igde bunio?
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 14:57:35 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Nisi ni ti dovoljno pametan da bi odgovorio jednom ovde na formu bez vredjanja, ali ako ti se to dopusta samo tako nastavi! Smile
Pogledajte u trecem minutu kako jasno kaze:
"nema to veze ni sa srtpstvom ni sa snagom.... navijaci su na protest krenuli mirno bez obelezija sa srpskom zastavom"
Cinjenica je to da su politicari duboko gurnuli svoj nos u svim granama sporta, i zadnji primer toga je ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić izabran je za novog predsednika Atletskog saveza Srbije. Strucno, nema sta!
Jos kada vidim da twice lozi ljude slobinim forama ovde na forumu sa slikama navijaca koji nas podrzavaju i time hoce da stvori laznu sliku da nam je pobeda blizu dodje mi da povracam. Jadni mi kada imamo takvu podrsku a albance podrzavaju najrazvijenije zemlje sveta, i mi umesto da te zemlje gledamo kako da ih okrenemo u nasu korist, mi uz pomoc takve demagogije guramo zemlju u poraz za porazom.
Sto se objektivnosti tice, objasni mi kako to da ti uopste ne smeta neobavestenost RTS-a iz tog dana, nisam video da si se igde bunio?

Пре него што наставиш да се правиш паметан прочитај саопштење Делија, а затим погледај тај трећи минут емисије и тако једно 200 пута док не схватиш.
Ја не покушавам да створим никакву слику, имаш и слике навијача марсеја и фенера који подржавају шиптаре. Због тог исламизма марсејове навијаче мрзе све навијачке групе у француској а и шире. Немој да паламудиш о стварима у које нит си упућем нит о њима знаш основне ствари.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:16:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.