Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 07:17:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Insajder  (Pročitano 62554 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa zar ti stvarno misliš da je tip ove emisije rešenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Resenje za sta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Najbitnija stvar u svemu ovome, sto je i poenta emisije, je da se o kriminalu u fudbalu javno govori. Do sada su se price vodile kuloarski.
Hvala k... da postoji ovakva emisija

čitaš li ti šta pišeš ili onako ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70

Naravno, uvek ce se naci neki Twice da palamudi... Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Citat
Najbitnija stvar u svemu ovome, sto je i poenta emisije, je da se o kriminalu u fudbalu javno govori. Do sada su se price vodile kuloarski.

čitaš li ti šta pišeš ili onako ....  Smile
Umes li ti da odgovoris na pitanje ili mislis da su ti misli citljive?
Ako mislis da ti pomognem da ukapiras zasto sam te to pitao, onda odgovori. Ako neces, nadji drugu zrtvu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nemoj se ljutiti,ja sam citirao tebe,čini mi se...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
..e ako si procenio da bez pogovora verujem brankici ili bilo kome, onda se stvarno džaba trudim. ja sam ti baš tipičan primerak sumnjičavca..

delom jesi u pravu..rashodi jesu naduvani. to je takođe rečeno u emisiji, i da si pažljivo pogledao čuo bi i to. ali nisu ni prihodi čisti kao što si zapeo da isteraš. oni su umanjeni preko dvojnih ugovora, tj. lažnih koji su prezentovani domaćim organima, dok su pravi van zemlje.

nađeš 2 primerka istog ugovora, ustanoviš koji je validan, i taj tvoj pravnik koga si se uhvatio je nemoćan.  (usput, da nisi možda pravnik po struci? Smile )

jesi pogledao lenarda ponovo?kakvo je objašnjenje dao za to što fss nema primerke ugovora?

Hvala k... da postoji ovakva emisija. Naravno, uvek ce se naci neki Twice da palamudi... Smile

X
..ma, twice je pravnik 100%..  Smile

Јесам правник зато ти и говорим да је та фора коју она пласира обично срање. Успут уопште ме не читаш.
Она је приписала комплетне трансфере у касу клубова што је бесмислено јер по томе испада да су сваки играч и сваки менаџер остали без свог дела. Та прича на суду пада.
Да спомињу се расходи који јесу надувани и управо то и покушавам да ти објасним да се ту треба тражити лоповлук ако имаш намеру да им нешто заиста нађеш. Например конкретно ''нематеријални трошкови''.

Па и онај тупави Бинић је објаснио зашто су поједини трансфери надувани и да се те паре враћају назад ономе ко их је уплатио а бранкица и даље комплетан износ приписује клубовима. Практично она терети домаће клубове за паре које нису узели већ су их вратили. Истина то јесте кривично дело али везе нема са делом које се њима приписује.

Ленард се искењао нешто у смислу поверења, шатро се оставља могућност савезу да верује клубовима. Па шта ти мислиш да уефа не мува?  Smile

Hvala k... da postoji ovakva emisija. Naravno, uvek ce se naci neki Twice da palamudi... Smile

Ако ја паламудим ти ми дај неки контра аргумент па ме исправи кад си тако паметан.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25

Evo, da i ja malo sebe citiram...
Ako mislis da ti pomognem da ukapiras zasto sam te to pitao, onda odgovori. Ako neces, nadji drugu zrtvu... Smile

Sta je nejasno? Smile

@twice

Tvoje misljenje ja da je Brankica #$%&/(". Ja tako ne mislim jer je autorka emisije zahvaljujuci kojoj se mnogo vise zna o fudbalskoj mafiji nego ranije. Mozda gresim? Ne znam kako drugacije da te demantujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Evo, da i ja malo sebe citiram...

Sta je nejasno? Smile

@twice

Tvoje misljenje ja da je Brankica #$%&/(". Ja tako ne mislim jer je autorka emisije zahvaljujuci kojoj se mnogo vise zna o fudbalskoj mafiji nego ranije. Mozda gresim? Ne znam kako drugacije da te demantujem.

Шта се зна? Шта је то у емисији ново речено? За мене је једина новина та глупост како су све паре припале клубовима.
Иначе бранкица није ништа открила или разоткрила, она је само направила емисију када јој је ''неко'' доставио те податке којима располаже и када је добила зелено светло да је пусти у јавност то је и учинила а све непосредно пред хапшења. Зар мислиш да је полиција кренула да хапси због њене емисије, она је као нешто открила?  Smile

Ја само покушавам да објасним да конкретно та глупост пада на сваком суду, ма не треба им чак ни адвокат да себе одбране од такве оптужбе.

Иначе мислим да је Бинић баш споменуо како је држава (у време Слобе) једне године узела клубовима ако се добро сећам око 50 милиона марака од трансфера и уложила их у како он каже фабрике. Да ли ће и то да се истражи и да се клубовима врате паре?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa zar ti stvarno misliš da je tip ove emisije rešenje  Smile
reko...
Resenje za sta?
pa onda ti reče...
Citat

čitaš li ti šta pišeš ili onako .... Smile
pa opet ja kao...
nemoj se ljutiti,ja sam citirao tebe,čini mi se... Smile

i šta je nejasno...  Smile
na pitanje pitanjem nije,ali nje poenta,a opet možda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 07:17:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.244 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.