Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:18:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Inglourious Basterds (2009)  (Pročitano 25293 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Najjaca scena:"vi ste manji nemac nego ovaj viski" i kastracija lugerom.
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
Odlican film.Christoph Waltz je za ovo zasluzio Oskara.Maestralna gluma.Neke scene su mozda malo duze nego sto bi trebale biti,ali to se da zanemariti,jer je celokupan film sjajan.Po meni,jedan od njegovih najboljih filmova i najbolji film koji sam gledao u poslednje vreme.9.5/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Nisam neki ljubitelj Tarantina i njegovih filmova (Petparačke priče su po mom mišljenju njegov najbolji film) tako da me ovaj film sa teme nije mnogo razočarao.U nastavku  imate tekst koji se tiče ove teme i daljih Tarantinovih planova.

nedelja, 04. okt 2009, 13:11 -> 15:08
Tarantino planira "Kil Bil 3"

Čuveni režiser najavio snimanje trećeg dela "Kil Bila" za 2014. godinu. Kventin Tarantino planira i nastavak "Prokletnika", kao i snimanje savremenih verzija vesterna iz dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka.

Kventin Tarantino potvrdio je da će snimiti i treći film serijala "Kil Bil", piše Varajeti.
Kventin-i-Uma-box.jpg
Reditelj sa junakinjom prva dva "Kil Bila" Umom Turman

Tarantino, čiji je film "Prokletnici" otvorio međunarodni filmski festival u Moreliji, u Meksiku, naveo je da je želeo da Umi Turman i njenoj ćerki Bibi da deset godina mira, pre nego što snimi novu krvavu epizodu, što projekat pomera za 2014. godinu.

Režiser "Petparačkih priča" je dodao da će pre novog "Kil Bila", snimiti još jedan film i da je "potpuno otvoren" za ideje.

Takođe, naveo je da bi voleo da napravi nove verzije filmova kakvi su bili vesterni iz 1920-1930-ih godina i dodao da ima i dovoljno novog materijala da snimi još jednu priču o "Prokletnicima", bilo da to bude nastavak ili "prethodak".

Izvor : http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/Film/203851/Tarantino+planira+%22Kil+Bil+3%22

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Odlican film ! kao i uvek, sve kod njega je preterano ! Mozda je malo i preterao u preterivanju koje mu je inace svojstveno (onakav kraj rata me bas i nije odusevio) ali suma sumarum, odlican film ! Bred je*e kevu (scena kada govori Italijanski ! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2009, 20:23:57 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Kako ce tacno da nastavi Basterdse? Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 04:32:22 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  To još ni on ne zna pošto je više nego očigledno da je upao u ono što se zove "stvaralačka kriza" pa mora da obrađuje tuđe filmove u budućnosti.Verovatno tu ima još nešto što se zove poštovanje ugovora koji ga obavezuje da odštanca još par filmova u zakazanom roku.Kad saznam nešto više i ako nađem neki tekst sličan ovom javiću i postaviti ovde.Za sad imam samo ovaj tekst koji potkrepljuje ovu moju (za sada) pretpostavku.A to da li je u pravu kad kaže da ljudi ne trebaju da snimaju posle 60.-te je najobičnija glupost.Nabrajanje primera bi mi uzelo mnogo vremena i mesta.

Film
Home>Tarantino se povlači
Tarantino se povlači
Sa 60. godina više nema filmova
Tarantino se povlači

Čuveni režiser Kventin Tarantino najavljuje da se povlači iz posla kada napuni 60 godina. "Reditelji ne postaju bolji, postaju grozniji! Kad počneš da snimaš filmove kako bi platio svojoj deci školovanje u najboljim školama i sve što treba svojim bivšim suprugama, ne može se pričati o nekakvoj umetnosti. To je njihov posao. Ja ne želim gledati svoje filmove kojima sam platio bazen", kaže za GQ 46-šestogodišnji Tarantino.

Izvor : http://www.dominomagazin.com/article/3089/film/tarantino-se-povlaci

k.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Sve mi nesto govori da ce se u "nastavku" baviti nekim drugim "pokretom otpora", posto cenim da je iz ovih likova izvuko maksimum... Osim ako ne resi da ga sili, kao u Kill Billu...
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 05:44:54 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Ne mogu da pišem napamet jer nemam informacije i samim tim nemam polaznu tačku u razmišljanju o nastavku.Činjenica je da je Tarantino već neko vreme bez ideja i da uglavnom koristi tuđe utabane filmske staze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Da li je jos neko primetio jezivu slicnost prve scene ovog filma sa "scenom upoznavanja" lika Angel Eyes (The Bad) iz filma The Good, The Bad and The Ugly?
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Naravno da sam primetio.Zato i pišem da Tarantino koristi tuđe ideje i rešenja u nedostatku svojih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:18:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.