Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:40:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: infrastruktura srbije  (Pročitano 12183 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Nikom se ne dize kosa na glavi od pomena reci "Srbija"....problem je u tome sto vi pogresno shvatate rec "patriotizam". Smile
Mozda mi shvatamo pogresnu tu rijec, dok je neki uopste nemaju u svom rijecniku....
Putarina bi trebalo da je niza naravno, ali sada to nije moguce vrsiti regulaciju cijene. Putnici koji prolaze srpskim putevima sigurno nemaju alternativu, inace bi davno otisli zbog visokih putarina.....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Mozda mi shvatamo pogresnu tu rijec, dok je neki uopste nemaju u svom rijecniku....

Zato neki koriste rec izdajnik isuvise cesto da okarakterisu pola srbije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ne razumete vi neke stvari...nije protiv Srbije ako je konstruktivno kritikujes i govoris ono sto jeste.

I kako onda da vas covek ne smatra zatucanim i neobrazovanim kad sve gledate, ne onako kako jeste, vec kako vama odgovara.
da to konstruktivno je da u srbiji zive vecinom zatucani debili kao sto smo mi, i da treba americi i eu lizati supak kako bi nam udjelili milostinju, e pa vidis malecka to u nasoj ponosnoj i postenoj srpskoj kuci tako ne ide.....ti radi sta hoces ,ali mi cemo i dalje ostati "zatucani" i "neobrazovani"!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Banjac,

U ponositoj i poštenoj Srbiji jedini auto-put koji imamo je izgrađen od američke milostinje date drugu Joži pre 30 i kusur godina. Ali opet to nije razlog za ovakvu svađu i nepotrebno skretanje sa teme.

Imaš temu o EU, imaš temu o SAD pa tamo piši do mile volje šta misliš. Ovde pričamo o infrastrukturi.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 18:22:08 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Banjac,

U ponositoj i poštenoj Srbiji jedini auto-put koji imamo je izgrađen od američke milostinje date drugu Joži pre 30 i kusur godina. Ali opet to nije razlog za ovakvu svađu i nepotrebno skretanje sa teme.

Imaš temu o EU, imaš temu o SAD pa tamo piši do mile volje šta misliš. Ovde pričamo o infrastrukturi.

Danilo, ovo nije tačno. Autoput je napravljen od kredita, koji se servisiraju i vraćaju, a ne od nekakve američke "milostinje".
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ne razumete vi neke stvari...nije protiv Srbije ako je konstruktivno kritikujes i govoris ono sto jeste.

I kako onda da vas covek ne smatra zatucanim i neobrazovanim kad sve gledate, ne onako kako jeste, vec kako vama odgovara.
da to konstruktivno je da u srbiji zive vecinom zatucani debili kao sto smo mi, i da treba americi i eu lizati supak kako bi nam udjelili milostinju, e pa vidis malecka to u nasoj ponosnoj i postenoj srpskoj kuci tako ne ide.....ti radi sta hoces ,ali mi cemo i dalje ostati "zatucani" i "neobrazovani"!!!

Banjac, pa svi znamo i nemoj da se pravimo blesavi da nije razlog taj koji si naveo (lizanje i glodanje necijeg dupeta). Drugi su tu razlozi u pitanju...

O kakvom ti to ponosu i postenju pricas? Da li si ti svestan koji je trenutno stil zivota u Srbiji (kakvu je ti volis, onda sa tobom definitivno nesto nije u redu) "podplaticu nastavnika moje cerke u skoli, da bi moja cerka prosla godinu" ili "daj panduru mito od 1000 din, da ti ne bi pisao kaznu od 3000" ili "doktor koji je licno odgovoran za smrt pacijenta se izvuce uz usmeno upozorenje" ili "     "   ili "    " ...dakle, tebi ovakva situacija ili odgovara, jer se i ti sam bavis time ili si prosto, kao sto rekoh zatucan itd

Kako ti sad posle svih ovih cinjenica imas hrabrosti da Srbiju u ovo vreme zoves "ponosnoj i postenoj srpskoj kuci". Izvan granica izigravate neke "vitezove", "heroje", "patriJote" a u sopstvenoj zemlji pravite picvajz, tucete zene, j.bete majku i sve po spisku suvozacima u saobracaju itd. Zar si toliko glup da mislis da oni to ne vide, da ne vide sta neki u ovoj zemlji rade?

Ode u off, ali se nadam da sam te prosvetlila....mada sumnjam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Putarina bi trebalo da je niza naravno, ali sada to nije moguce vrsiti regulaciju cijene. Putnici koji prolaze srpskim putevima sigurno nemaju alternativu, inace bi davno otisli zbog visokih putarina.....

Ako ste vi Srbi ja sam miki maus! Ovo nije Srpski jezik! Bar tako kaze gramatika!  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 19:32:27 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
vratite se na temu. mislim da bi srbija trebalo amlo da uredi i plovne puteve,  iaerodrome. ima li ko šta o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Tu se slazem! Ne mozemo da puteve sredjujemo samo za strance! Postoji mali milion sporednih puteva, koje mi redovno koristimo a koji su u haos stanju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Citat
Kako ti sad posle svih ovih cinjenica imas hrabrosti da Srbiju u ovo vreme zoves "ponosnoj i postenoj srpskoj kuci". Izvan granica izigravate neke "vitezove", "heroje", "patriJote" a u sopstvenoj zemlji pravite picvajz, tucete zene, j.bete majku i sve po spisku suvozacima u saobracaju itd. Zar si toliko glup da mislis da oni to ne vide, da ne vide sta neki u ovoj zemlji rade?

Ode u off, ali se nadam da sam te prosvetlila....mada sumnjam
Opet ti o nama...pobogu...samo je u Srbiji picvajz,samo u Srbiji postoji porodicno nasilje,samo su u Srbiji vozaci neotesani...
Izvan kakvih granica neko izigrava heroje???
Opet ti nekog prosvetljujes....Nemoj da pocinjes opet,nastavi po starom i sve OK... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:40:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.