Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 358876 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ne znam ja to sam da ugradim, mislim mogu da probam, ali mogu da napravim neko sranje:)) koliko kostaju otprilike te led diode?

idi na bubanj potok .. ja tamo video te tackaste, skupe nisu! poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
Posto za moju Astricu mora da se ugradi sekvent plin (620 evra, 700 sa tocak bocom), od toga nema nista za sada pa me zanima sledece - kako da vozim (po gradu) da bih trosio sto manje goriva? Ono, na koliko obrtaja da menjam ili sta vec? Pitanje je glupo ali jebiga, vozim tek od pre 10-15 dana a i generalno nemam pojma o autima, niti me je do sada zanimalo bilo sta u vezi istih... Jos uvek nisam utvrdio koliko trosi ovaj moj jer stalno sipam za hiljadu dindzi, i to uglavnom kad doguram do rezerve... a bitan mi je svaki dinar.

Drugo pitanje je u vezi cd/mp3 plejera. Imam Kenwood KDC W0341 koji radi dobro ali nece da mi pamti memorisane stanice nego se stalno "resetuje". Neko mi je rekao da to ima veze sa nekim kablovima ili tako nesto... Sta da radim? Smile

« Poslednja izmena: 11. Avg 2009, 16:45:23 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung s3
Posto za moju Astricu mora da se ugradi sekvent plin (620 evra, 700 sa tocak bocom), od toga nema nista za sada pa me zanima sledece - kako da vozim (po gradu) da bih trosio sto manje goriva? Ono, na koliko obrtaja da menjam ili sta vec? Pitanje je glupo ali jebiga, vozim tek od pre 10-15 dana a i generalno nemam pojma o autima, niti me je do sada zanimalo bilo sta u vezi istih... Jos uvek nisam utvrdio koliko trosi ovaj moj jer stalno sipam za hiljadu dindzi, i to uglavnom kad doguram do rezerve... a bitan mi je svaki dinar.

Drugo pitanje je u vezi cd/mp3 plejera. Imam Kenwood KDC W0341 koji radi dobro ali nece da mi pamti memorisane stanice nego se stalno "resetuje". Neko mi je rekao da to ima veze sa nekim kablovima ili tako nesto... Sta da radim? Smile

za prvo pitanje shaltaj kad ti instikt kaze, bez obzira sta ce ti ostali reci.
A za drugo, kad izvuces radio (cd player) iz kucista u kom je smesten, iza postoje mnogo zica. Osnovne su crvena i crna. Plus i minus. Pored crvene na kom je osigurac (izgleda kao sijalicica, ali ne mora do bude povezan) postoji jos jedna zuta ( a moze biti i crvena ( opet)). Ona treba biti povezana za zicu koja ima stolnu struju ( + ), ili izvuci direktno sa akumulatora (srovedi) pa postavi osigurac od najmanje 5A. radio ti verovatno radi samo kad ti je dat "kontakt" odnosno prvi polozaj na start bravi.

To ti  je najjednostavniji nacin, ali ne i najstrocniji  Smile
Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
Da, radio radi samo kad je dat kontakt... receno mi je danas i za te zice ali nema sanse da ja to sam odradim tako da cu pitati nekoga ko zna. Sto se tice saltanja, radim ja to po instinktu nego ne znam da li ima nekih trikova za manju potrosnju... mada, kad malo razmislim, nije ni bitno... s obzirom da vozim od pre 15 dana, samo mi jos treba da u toku voznje mislim o broju obrtaja i brzini prilagodjenoj ekonomicnoj potrosnji Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Tattoo
Što se tiče uštede u vožnji,nema neke posebne taktike ili nekih trikova,poenta je da auto voziš bez nekih cimanja,ne u velikim obtajuma,znači lagana vožnja,ali ne valja ni da isprebacuješ u 4 i 5 pa da se auto muči kada dodaš gas,ako me kapiraš šta hoću da ti kažem,tada troši više nego da u manjoj brzini voziš. Smile

Nemoj da razvlačiš auto između semafora,pa onda naglo zakočiš na sledećem,tu potrošnja ubija,takvu vožnju izbegavaj ako hoćeš da uštediš an gorivu.
kad staješ,nemoj da izbaciš u ler,pa da kočiš,nego koči i motorom,to je bocko ranije pisao,a ja proverio na mom autu,kad voziš i pustiš gas,a motor je u brzini auto ne troši ništa,ali bukvalno ništa,nula,a kad bi se zaleteo i izbacio auto u ler i pustio da se kotrlja ili da kočiš u leru tada troši gorivo i to nekoliko litara na sto kilometara,ovo mi nije bilo jasno i sada mi nije jasno,ali tako je,proveravao ja sto puta kod mene na bordu.  Smile Smile

Jednostavno,lagan gas i manja potrošnja goriva,a i auto će bolje da te služi,ako ga ne cimaš. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

novi avatar - novo ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N73
E ljudi kako najlakse i najbrze skinuti onaj natpis troslovni znak zemlje ???
Ne bih da lepim preko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 5800xpress

treba ti stalni napon na player-u.posto ga trenutno nema u nemogucnosti je da "drzi" memoriju nakon prekida kontakta.rtv servis i 5 min posla,max 5 eura...
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
Hvala na odgovorima ali drug mi je sredio za dzabe, prespojio je neke zice i proradilo je kako treba Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung s3
I obavezno pocni da nosis aparat za gasenje, da se ne upalite  Smile

Mala sala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ljudi treba mi pomoc, burazer kupio reno clio 2006.god ali nema uputstvo za komande na tabli i razne oznake...zna li ko gde to moze da pronadje,hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.