Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 358314 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
@Sale_S    ti si za skupstinu  Wink

Samo trebam da resetujem komp, jer je stavljen drugi deo - druga sonda!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
nisam pricitao o kojem automobilu je rijec.jesi li uzeo zamjensku ili original sondu?sondu pri instalaiciji prvo treba "nauciti",motor na ler i mjere se izduvni parametri.za signalizaciju na tebli,dijagnostika pa vidjeti sta tacno prijavljuje.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
nisam pricitao o kojem automobilu je rijec.jesi li uzeo zamjensku ili original sondu?sondu pri instalaiciji prvo treba "nauciti",motor na ler i mjere se izduvni parametri.za signalizaciju na tebli,dijagnostika pa vidjeti sta tacno prijavljuje.

peugeot 206 1.1 2000god.   sonda je skinuta sa drugog istog motora, ali sonda je malo drugacija na vrhu, ovu sto sam stavio je obla na vrhu a stara ima vrh kao stub kockasti, kraci je kabl od stare... radi odlicno nema da zeza na gasu niti nista..samo sto posle pola sata upalila se lampica dijagnostike. koliko sam ja razumeo da moram na resetovanje board kompjutera.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2009, 13:23:56 od malimisa_123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
prvo dijagnostika,otklonice mnoge sumnje.nakon brisanja postojecih gresaka provozaj 4-5 km automobil,onako u preko 3k ob. i nek dostigne rad. temperaturu.ponovo na dijagnostiku pa vidi sta prijavljuje.buni me ovaj kabl,kazes kreci je.da nisi slucajno uzeo univerzalnu sondu.neznam tacno je li na ovom motoru sonda na katalizatoru?!
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC Touch Pro
Da li neko moze da mi kaze nesto o Dodge Journey.
Vidio sam ga na sajmu i bas mi se svidio pogotovo sto ima dobru opremu i cijenu od oko 26k eura. Dizel je motor 2.0 140ks i prodavac mi rece da je vw motor.
Slabo znam o ovom marki auta pa me interesuju misljenja vlasnika i sl.
Garancija je 2 godine i 7 god na koroziju.
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
prvo dijagnostika,otklonice mnoge sumnje.nakon brisanja postojecih gresaka provozaj 4-5 km automobil,onako u preko 3k ob. i nek dostigne rad. temperaturu.ponovo na dijagnostiku pa vidi sta prijavljuje.buni me ovaj kabl,kazes kreci je.da nisi slucajno uzeo univerzalnu sondu.neznam tacno je li na ovom motoru sonda na katalizatoru?!

sonda je na izduvnoj grani.! evo sutra bi trebao da odem do partner peugeot servis, u dimitrija tucovica, 1200din res kompa, pitali me kao sto to radim, ja rekao da sam menjao sondu i da se upalila lampica, tako da sutra bi trebao da odem do njih..pa sta znam drugo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

kada ruzno postaje predivno. Animal

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Nokia 
Ljudi koliko staje najobicnijih zvucnika u fiat palio weekend. Treba da kupim prednja 2 ali rece mi drug da neka kola imaju 10 zvucnika pa sad razmisljam dal me vadi da kupujem uopste 2 prednja ili ne. Koliko uopste staje zvucnika u njega, ako je samo 4 onda cu da uzmem 2 pa posle jos 2. Ae please pomozite i odgovorite  Smile
I da jos nesto za koliko mogu da nadjem neke obicne smao da imaju cist zvuk i da bass ne krci da budu negde od 40-45w...pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ljudi koliko staje najobicnijih zvucnika u fiat palio weekend. Treba da kupim prednja 2 ali rece mi drug da neka kola imaju 10 zvucnika pa sad razmisljam dal me vadi da kupujem uopste 2 prednja ili ne. Koliko uopste staje zvucnika u njega, ako je samo 4 onda cu da uzmem 2 pa posle jos 2. Ae please pomozite i odgovorite  Smile
I da jos nesto za koliko mogu da nadjem neke obicne smao da imaju cist zvuk i da bass ne krci da budu negde od 40-45w...pozz

Pa bate ako imas taj auto onda bi trebalo da znas koliko ima mesta za zvucnike i koliko uopste zvucnika ima...2 pozadi 2 napred i mozda ima 2 na zadnjim vratima ili ima samo mrezice bez zvucnika. Vise nema a i Italijani su ti stipse tako da verovatno ima samo 4 zvucnika! sve to da proveris u svoj auto mozes vizuelno!

A za kupovinu imas na http://www.tehnomanija.rs/katalog/auto-zvucnici pa pogledaj, ima dosta povoljno a na kontakt pisu adrese!! Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

kada ruzno postaje predivno. Animal

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Nokia 
Hvala da ti kazem znam da ima 4. Dva napred i 2 nazad kod gepeka ne na vratima...Ali mi drug rece sto vozi ovu corsu 2008 godiste, kaze da on ima 4 i jos neke dodatne sad meni to cudno gledam da kod mene toga nema ali izgleda da ne jbg 1998. Hvala u svakom slucaju. Samo jos nesto, jel ima veze sa dimenzijama kad kupujem ili je za sve isto, posto mi je ovo prvi put da ih uzimam, jel moram da merim dimenzije?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2009, 01:17:42 od maketa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Hvala da ti kazem znam da ima 4. Dva napred i 2 nazad kod gepeka ne na vratima...Ali mi drug rece sto vozi ovu corsu 2008 godiste, kaze da on ima 4 i jos neke dodatne sad meni to cudno gledam da kod mene toga nema ali izgleda da ne jbg 1998. Hvala u svakom slucaju. Samo jos nesto, jel ima veze sa dimenzijama kad kupujem ili je za sve isto, posto mi je ovo prvi put da ih uzimam, jel moram da merim dimenzije?  Smile

Pa bre ono bi trebalo da budu standarne dimenzije ali ja bi opet izmerio  ipak sta je sigurno sigurno je! pa dobro fabricki ima 4 a ja na mom autu imam mesta na zadnja vrata samo da ih stavim Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.