Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 358346 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Sony Xperia Neo L
o jbt. mene zanima sta ima,recimo classic nema bocni air bag,dok elegance ima,itd...lupam,mozda classic to ima,samo navodim kao primjer...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.2
Koliko bi kostalo za fiat-a palio weekend: zatamljivanje stakala, neki sportski auspuh (moze neki predlog), i neke felne solidne...HVALA Smile
pa gde je to auto za budzenje.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N8
Koliko bi kostalo za fiat-a palio weekend: zatamljivanje stakala, neki sportski auspuh (moze neki predlog), i neke felne solidne...HVALA Smile

zatamljnivanje stakla u auto glassu oko 100e (sva sem prednje soferke)
sportski asupuh od 4000-6000 hiljada u zavisnosti kakav hoces, da li sa jenom izduvnom granom,sa 2 grane (spojene ili odvojene) itd.
dobre felne ispod nekih 200e tesko da ces naci
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

kada ruzno postaje predivno. Animal

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Nokia 
pa gde je to auto za budzenje.    Smile

Sto, pa idi na google i ukucaj fiat palio weekend tuning i videces da nije tako lose  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
evo da ti dam jedan predlog i to ti je najbolje da vidis pa ti posle kako oces
imas u bulevaru gang land tako se valjda zovu i oni budze sve pa odes i pitas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70
Gde može Taksista početnik da nabavi povoljno Taksi tablu?

Gde se one uopšte i prodaju?  Smile

Hvala unapred.  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC Tattoo

Hvala unapred.  Smile
Taksi tablu ne možeš tek tako da kupiš,table se dobijaju u sekretariijatu za saobraćaj,govorim o Beogradu,znači,kad dobiješ dozvolu,ili je već imaš,odeš u sekretarijat i oni ti daju tablu,tj.tu tablu uzimaš ako nećeš da radiš u udruženju,već radiš kao samostalni taksista,a one table koje pripadaju udruženjima(Beo,Pink,lux...),to ti daje udruženje kad se učlaniš kod njih.
Može neki taksista kog znaš da ti proda svoju tablu,a on da izvadi sebi novu,možeš i kod onih što ugrađuju taksimetre,oni imaju table na prodaju,ali ne možeš od njih da kupiš zvaničnu tablu grada,ili od nekog udruženja,nego neke bez veze table.
Neka udruženja primaju taksiste i bez dozvole i kod njih možeš da se učlaniš i oni ti daju tablu,primer,u BG-uAlfa taxi to radi,košta 300 evra da ti daju tablu i naravno možeš i kod jnih da radiš sa stanicom

A možeš jednostavno i da oladiš nekog taksistu,tj. da mu ukradeš firmu,i onda da na tu firmu staviš brojeve koje ne postoje u tom udruženju,ili da staviš brojeve od nekog prijatelja koji taksira.

Taksisti uvek imaju neke table na prodaju,pa ako imaš nekog prijatelja taksistu,on može da ti se raspita i da ti nađe tablu,cene same table su 50 evra,ovo ti govorim kad hoćeš da radiš bez dozvole,a ako imaš dozvolu,onda nemaš problema sa uzimanjema table,i možeš da uzmeš tablu u bilo kom udruženju,i na bilo kom mestu,samo pokažeš dozvolu.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2009, 19:41:01 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70

Hvala unapred.  Smile
Taksi tablu ne možeš tek tako da kupiš,table se dobijaju u sekretariijatu za saobraćaj,govorim o Beogradu,znači,kad dobiješ dozvolu,ili je već imaš,odeš u sekretarijat i oni ti daju tablu,tj.tu tablu uzimaš ako nećeš da radiš u udruženju,već radiš kao samostalni taksista,a one table koje pripadaju udruženjima(Beo,Pink,lux...),to ti daje udruženje kad se učlaniš kod njih.
Može neki taksista kog znaš da ti proda svoju tablu,a on da izvadi sebi novu,možeš i kod onih što ugrađuju taksimetre,oni imaju table na prodaju,ali ne možeš od njih da kupiš zvaničnu tablu grada,ili od nekog udruženja,nego neke bez veze table.
Neka udruženja primaju taksiste i bez dozvole i kod njih možeš da se učlaniš i oni ti daju tablu,primer,u BG-uAlfa taxi to radi,košta 300 evra da ti daju tablu i naravno možeš i kod jnih da radiš sa stanicom

A možeš jednostavno i da oladiš nekog taksistu,tj. da mu ukradeš firmu,i onda da na tu firmu staviš brojeve koje ne postoje u tom udruženju,ili da staviš brojeve od nekog prijatelja koji taksira.

Taksisti uvek imaju neke table na prodaju,pa ako imaš nekog prijatelja taksistu,on može da ti se raspita i da ti nađe tablu,cene same table su 50 evra,ovo ti govorim kad hoćeš da radiš bez dozvole,a ako imaš dozvolu,onda nemaš problema sa uzimanjema table,i možeš da uzmeš tablu u bilo kom udruženju,i na bilo kom mestu,samo pokažeš dozvolu.

Hvala puno...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ljudi imam peugeot 206 1.1 2000god. kad prelazim preko lezeceg cuje mi se kod prednjine da skripne ko kad otvoris stari ormar ili vrata!! dal su to selen blokovi i koliko oni kostaju  ??
Muci me jos da mi je volan lak, skido sam ga i nisam vratio bash u milimetar pa sad ko da ima luft cim idem brzo mnogo mi seta volan pa neznam dal da idem zbog toga na reklazu trapa ili gde sta vec i kako ili sta da radim i koliko ce da me kosta??  Za svetla, levi far mi bije malo gore, vidi se linija na asfaltu, a desni far mi bije malo dole nisu isti, pa neznam jel to treba tako ili nesto tu ne valja, menjao sam sijalice sa levog na desni i isti djavo..desni far je drugi, nov, kupljen u yu-lucas d.o.o. !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N8
ljudi imam peugeot 206 1.1 2000god. kad prelazim preko lezeceg cuje mi se kod prednjine da skripne ko kad otvoris stari ormar ili vrata!! dal su to selen blokovi i koliko oni kostaju  ??
Muci me jos da mi je volan lak, skido sam ga i nisam vratio bash u milimetar pa sad ko da ima luft cim idem brzo mnogo mi seta volan pa neznam dal da idem zbog toga na reklazu trapa ili gde sta vec i kako ili sta da radim i koliko ce da me kosta??  Za svetla, levi far mi bije malo gore, vidi se linija na asfaltu, a desni far mi bije malo dole nisu isti, pa neznam jel to treba tako ili nesto tu ne valja, menjao sam sijalice sa levog na desni i isti djavo..desni far je drugi, nov, kupljen u yu-lucas d.o.o. !!!

za farove idi kod elektricara da ti ih nasteluje
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.