Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 358301 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
Na kojem dijelu motora mu je ukucan taj broj-tacno?

---------------------------------------------------------------------------------------
Edit by slatkis_ml - Na Burek Forumu je zabranjeno:Pisanje teksta ili delova teksta velikim slovima jer se time smanjuje preglednost teme
procirtaj mi broj iz saobracajne dozvole.prva 3 simbola moraju biti slova
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Peugeot 1.6 16V, kakva su vam mishljenja? Chuo sam da je pored 2.0 motora jedan od boljih u 206-ici...

Idem da pogledam jednog sada...Jel realno dati oko 6000e za njega?

I jel ima neshto na shta treba posebno da obratim paznju?  Smile

Hupa...?
« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 15:46:21 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 2030
nema jarane nikakvih slova samo ta 3 broja zato mi je to sumnjivo? na kojem dijelu motora se nalazi broj?
IP sačuvana
social share
ma bjaži
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Peugeot 1.6 16V, kakva su vam mishljenja? Chuo sam da je pored 2.0 motora jedan od boljih u 206-ici...

Idem da pogledam jednog sada...Jel realno dati oko 6000e za njega?

I jel ima neshto na shta treba posebno da obratim paznju? Smile
Hupa...?

Imao sam pre par godina Peugeot 206 1.9D i osedeo sam u njemu! Smile Bio je u odlicnom stanju i uzeo sam ga od
dobrog drugara kome je bila frka da ga proda... Kod mene je bio samo dva meseca i za to vreme nisam imao nikakvih
problema (ako izuzmem smor u toku voznje) Smile Ono sto mi se jos nije svidelo je da je (po meni) prerano palio ABS...

Mozda pomogne ovaj clanak iz Auto Express-a Smile

What to check 

Spare wheel: make sure there's still a spare wheel underneath the boot floor. It should be held in the cradle, but these items are easily stolen. If you want to keep your spare then buy a £40 lock, which should mean it's there when you need it.

Instruments: indicator stalks are prone to breaking on post-July 2001 cars. They were often forced by ham-fisted owners, so check they are still working. Stronger parts were used from January 2003, so later 206s should be fine.

Engine: mounts often fail on 1.4-litre petrol variants, while all models in the range are prone to lower balljoint wear in the front suspension - which is an MoT failure point. Electronic management systems can cause trouble with automatic gearboxes.

Central locking: if water gets into the control box, which is located in the footwell, the central locking system is known to fail. Examples produced before spring 1999 are the worst affected by this problem, so check potential buys for water ingress.

Practicality: five-door models fetch a small premium. Expect to pay £150-£200 extra, although sporty GTi is three-door only. Lower-spec cars get a sunroof instead of air-con - but check these for rattles as they're impossible to fix.

Peugeot's diesels are highly acclaimed, but avoid the unrefined 1.9-litre - available from October 1998 to November 1999 - as the 2.0 HDi which replaced it is much better. Post-January 2000 cars got a three-year warranty. Don't pay too much for special editions; these often offer little more than a fresh paint job and a better stereo over standard trim. And don't think the 206 CC is a four-seater - space is minimal in the rear. 
« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 20:57:24 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Hvala Bocko...  Smile

Pa taj 1.9 je dosta inache, evo i ovde u tekstu pominju da nije neshto...

Nemam pojma ni ja, ishao sam da vidim na brzaka dve 206-ice 1.6 16V, u dobrom su sutanju ovako na prvi pogled, treba ih pogledati kako treba al' zadnja cena je oko 6300... Smile

Kupio sam oglase malopre, ima ih za 6000e al' to cu da zovem posle praznika da vidim, i nashao sam par 2.0 HDI oko 6000e...

Nisam vishe pametan, zapala mi za oko ta 206-ica, nude mi ford pumu 1.7 za 5500e, ima par Corsi itd.....

Bocko imash ti neki predlog za neki auto oko 6000e? Smile

« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 21:10:54 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zavisi od godista i motora koje gledas... Posto vidim da gledas i francuze pogledaj Saxa i Clia. Imas Clia 1.5 DCi a Saxa mozes da
nadjes i u zivahnoj 1.4 VTS verziji (2001. za oko 5.000 Evra). Ono sto bih ja gledao je Nissan Almera. Sjajan "polovnjak" koga
mozes da kupis od prvog' vlasnika i u dobrom stanju...
« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 21:46:08 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Ma ja gledam sve, pa shta zadovolji neke moje zahteve to uzimam...

Saxa sam hteo da uzmem neko vreme ali auto je dosta mali, a ne daj boze da se slupash negde s'njim....

Shto se tiche Almere, gledao sam i nju al' imaju motorchine, sve su sa 2.2 motorom... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Shto se tiche Almere, gledao sam i nju al' imaju motorchine, sve su sa 2.2 motorom... Smile

Almera ima sjajne 1.5B i 1.5D motore... Jel' si to gledao u nekoj auto-kuci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
nude mi ford pumu 1.7 za 5500e,

Не буди луд!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Pa nisam lud...  Smile Smile

Ma jok samo kazem shta ima u tom cenovnom rangu, puma je mnogo skuchena nazad, jako mala zadnja klupa, siromashan je unutra, problematichno je nabaviti delove itd...

Obilazim placeve, listam oglase, naletece vec neshto.. Smile

Samo sam hteo da znam kakav je taj motor 1.6 u 206-ici posto mi deluje ok, pa da znam da ih gledam uopshte ili da ne gubim vreme...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.