Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 358294 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
nešte sam čitao po netu i ima raznih mišljenja! Neko kaže sipaj D2 radi boljeg podmazivanja pumpe a neko kaže sipaj evrodizel iako je suvlji. Koja li je ustvari razlika izmedju jednog i drugog? Smile
d2 je "obicna" nafta sa velikim postotkom sumpora,koji je cini posnijom.koliko me sjecanje na brojke sluzi mislim da ima 10 puta vecu koncentraciju sumpora od eurodizela koji bi po normama trebao da ima oko 50 mg.sad,sumpor u nafti pravi "cuda" u samom sistemu za ubrizgavanje,pocev od pumpe,brizgaljki,preko katalizatora.d2 se inace koristi na dizele starije koncepcije,konstruisan je tako da se sama pumpa podmazuje iz derivata nafte.
ako su ispostovane sve norma kvalitete nafte,a znamo kakva se nafta trosi na nasim pumpama,nebi trebalo da se sipa d2 u motore novije koncepcije.iz razloga lose nafte u kojoj se moze naci i dosta vode,losa nafta nema efekat podmazivanja pumpe,razne strane cestice i sl.,preporucuje se sipanje malih kolicina d2 zajedno sa eurodizelom.
problem je u tome sto je nas narod needuciran,primitivan,pa sipa pun rezervar Smile
sustina,sipaj eurodizel na provjerenim pumpama.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 711
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 7610
Kupio sam pre par dana Fiat Bravo 1.6 16V 1998 godiste benzinac i nigde ne mogu da pronadjem koji mu je kapacitet rezervoara.Ako neko zna neka mi javi.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 14:49:13 od Mookey »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 2030
hvala za ifo o d2
IP sačuvana
social share
ma bjaži
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Kupio sam pre par dana Fiat Bravo 1.6 16V 1998 godiste benzinac i nigde ne mogu da pronadjem koji mu je kapacitet rezervoara.Ako neko zna neka mi javi.

50 литара
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 2030
dali znate nekog vrh vrhova bošistu u bosni negdje mi pušta na semerngu gorivo pa da pumpu predihtuje? Smile
IP sačuvana
social share
ma bjaži
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
dali znate nekog vrh vrhova bošistu u bosni negdje mi pušta na semerngu gorivo pa da pumpu predihtuje? Smile
imas firmu u tuzli koja odradjuje visokotlacne pumpe.neznam tacno ime,znam da ovlasneni za wv-audi salje gore.samo preuzimanje pumpe,cistecenje i zamjena gumica je oko 1000 km-500 e.tesko da ce se iko drugi uhvatiti posla predihtavanja,treba tu dosta znanja,spec alata...cuo sam da ima i neki lik u visokom koji moze odraditi pumpu.nemoj porediti ove pumpe sa starijim pumpama.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony Xperia Neo L
Koja je maksimalna brzina audija b5(prva generacija a4)sa motorom 1.9tdi,oko 130ks,110ks?
Citat
Zna li iko? Smile
Motor od 110 konja,fabrički podatak je 193 km,a ovaj od 130 konja ne znam tačno,ali mislim da je negde malo iznad 200 km,ali i taj od 110 konja ide sigurno 200 km na sat. Smile
a od 180 konja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Koja je maksimalna brzina audija b5(prva generacija a4)sa motorom 1.9tdi,oko 130ks,110ks?
Citat
Zna li iko? Smile
Motor od 110 konja,fabrički podatak je 193 km,a ovaj od 130 konja ne znam tačno,ali mislim da je negde malo iznad 200 km,ali i taj od 110 konja ide sigurno 200 km na sat. Smile
a od 180 konja?
Nema TDI 1.9 sa toliko konja,mislim na fabričke modele.Mislim da je najači sa 150 ks. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony Xperia Neo L
Citat
Zna li iko? Smile
a od 180 konja?
Nema TDI 1.9 sa toliko konja,mislim na fabričke modele.Mislim da je najači sa 150 ks. Smile
pa ne fabrički čipovani.Otprilike koliko maksimalno i koliko 0-100km/h
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
E,to stvarno ne znam,ovo što sam ja napisao je iz vw knjige.

Ali,trebalo bi da ide 7-7.5 do sto,ovo je neka moja procena,otprilike,pošto motor od 150 ks ide negde oko 8.5 do sto. Smile  A max. brzina je sigurno 230 km,tu negde. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.