Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 358321 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson K - 700i
Pa diskovi su ti na pogonskim tockovima uvek ne znam da li ti se ispllati da stavis na zadnje, rucnu samo dotegnes i okreces ga lepo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Uvezi kocnica?Ima disk kocnice i plocice valjda?
(imam golfa 4) dali ja imam napred diskove a nazad plocice?
I dali mogu da se stave sva cetiri diska jer onda bolje koci,i koliko je to para?
Hvala svima unapred na odgovorima
Pobrkao si nešto,diskovi i pločice idu zajedno,pločica pritiska disk i tako se koči,mislio si na doboše i diskove.
Svaki golf IV ima diskove napred i pozadi.Znači,menjaš pločice i napred i nazad,sad,na nekim golfovima ti javlja u kabini da su ti otišle pločice napred,i za njih se kupuju pločice sa kablom,a  neki to nemaju.Zadnje pločice su iste za sve i nemaju dojavu da su otišle.Zadnje menjaš na 60000 a prednje na 30000,mada to dosta zavisi i od stila vožnje.

To možeš i da vidiš na samom točku,vidi se disk lepo,zadnji diskovi su manji i dosta su jeftini 30-40 evra,a prednji su oko 70-80 evra.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2008, 18:48:01 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mislim,sta reci...

Zodijak
Pol
Poruke 1852
Zastava [spam]
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Sony 
auuu 80 evra prednji mamu im je***
menjao sam zadnje izaslo me 2400 dinara
sad cu da radim servis na 10000km pa mi je majstor reko da treba i prednje jer su otisle kaze
a vozio sam se sa ortakom koji ima golf 5 i mnogo mu bolje koci auto,jednostavno kopa,bukvalno u mestu
Jel su bolji dobosi ili diskovi?
I dali moze da se menja ako imas diskove da stavis dobose i obrnuto i koliko je to pametno i naravno Smiley)) koliko para?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
vozio sam se sa ortakom koji ima golf 5 i mnogo mu bolje koci auto,jednostavno kopa,bukvalno u mestu

bolje koci jer je moderniji sistem abs-a.kod golfa koliko me sjecanje sluzi stisak kljesta na disk kod abs-a je oko 6 puta u sec,dok je kod nove generacije nesto veci broj.aproksimativno tome,golf mk5 je tezi model od golfa mk4,znaci treba da ima "bolje"kocione osobine,jos kad vidis da ime esp...

I dali moze da se menja ako imas diskove da stavis dobose i obrnuto i koliko je to pametno i naravno Smiley)) koliko para?
sta je bolje?za manja auta sigurno nisu potrebni diskovi nazad.dobori jako dobro obavljaju funkciju.pogledaj samo polo 9n i ostala manja auta,svaki ima dobose.naravno,disk nazad je bolja varijatna.
ako imas dobose a hoces diskove nazad,ima dosta prepravki.precnik diska nazad mora biti manji od prednjeg,kada bi bilo obrnuto ili isto pri kocenju mogao bi da osjetis ringispil :mrgreen:koliko je pametno uraditi?pa ako investicije dozvoljaju ok.para?puno Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
auuu 80 evra prednji mamu im je***
menjao sam zadnje izaslo me 2400 dinara
sad cu da radim servis na 10000km pa mi je majstor reko da treba i prednje jer su otisle kaze
a vozio sam se sa ortakom koji ima golf 5 i mnogo mu bolje koci auto,jednostavno kopa,bukvalno u mestu
Nije to mnogo,sa obzirom da traju sigurnih 100.000 km,i nemoj ništa da čačkaš i menjaš i da izvodiš neke zahvate,ništa nećeš dobiti,a samo ćeš pući lovu.Znači,diskovi su bolji od doboša i mnogo su efikasniji u kočenju.Evo ti poređenje,golf III nema diskove pozadi,dok svaki golf III GTI ima diskove i napred i nazad fabrički,to ti valjda govori koliko su diskovi bolji od doboša. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mislim,sta reci...

Zodijak
Pol
Poruke 1852
Zastava [spam]
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Sony 
Hvala svima na pomoci posebno @hupajupa i @diletantu
Neverujem da cu nesto menjati,ne bacaju mi se nesto pare  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 2030
Dali mi neko ko se u to razumije može reći koje gorivo da sipam u Passat TDI 110 ks 1997 god Dizel D2 ili Euro dizel? Ima boš pumpu
IP sačuvana
social share
ma bjaži
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Dali mi neko ko se u to razumije može reći koje gorivo da sipam u Passat TDI 110 ks 1997 god Dizel D2 ili Euro dizel? Ima boš pumpu
Sipaj samo evro dizel,nemoj d2 da sipaš.Ionako nam je euro dizel lošeg kvaliteta,možeš da zamisliš koliko je tek d2 loš. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
skoro svaki "njemac" ima bosch pumpu,bilo da se radi o matorim niskotlacnim pumpama koje se nalaze u tromim dizelimabilo da se radi o savremenijim elektronski regulisanim visokotlacnim pumpama.sipas euro dizel.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 2030
nešte sam čitao po netu i ima raznih mišljenja! Neko kaže sipaj D2 radi boljeg podmazivanja pumpe a neko kaže sipaj evrodizel iako je suvlji. Koja li je ustvari razlika izmedju jednog i drugog? Smile
IP sačuvana
social share
ma bjaži
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.