Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 357110 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
pa, mozes da odes u ovasceni VW serivis, da oni urade procenu, i naprave ti predracun, a ako kazu da nije za zamenu, mozda da das koju kintu tom ko je pogledao auto, da kaze da mora nova i to odneses u osiguranje, i uzmes novu haubu... a posto je nov auto misilm da bi to bilo ok...
ne preporucujem da sam ostecujes, al posto je tako malo ostecenje, mozda ce prvo probati da je isprave malo, pa da gituju, a onda farbanje cele... i trazi da farbanje radis ili u Porsche SCG, ili ako znas nekog odlicnog farbara...

Mislim da bi procenu morao da uradi procenitelj iz osiguravajuće kuće, i da mi neće dati odštetu samo na osnovu računa. Isto tako ne verujem da bi mi dao novu haubu zbog ovakvog oštećenja koje nije veliko, ali zaista bode oči.

Zbog svega toga razmišljam da je dodatno oštetim (možda čak da mi to uradi majstor u VW-u)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
jao, da... totalno sam zaboravio za osiguranja... oni izlaze na teren... al znam da se kod sudara trazi zapisnik iz policije, pa onda tek oni izlaze na teren, ne znam kako je kad je takvo ostecenje u pitanju... uostalom, okreni pa pitaj...
aj postuj sliku da vidim kakva je steta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
normalno da izlaze na teren.trebas unaprijed biti spreman sa pricom i SVOJIM slikama koje ces napraviti.sad,koliko je pametno da naknadno ostecujes automobil prepustam tebi.u svakom slucaju prvo islikaj sam,procjenu ostavi da obavi strucni vjestak.opet kazem,ostecenja na haubi samo prikriva vrstan limar.raspitaj se malo kolika je cijena popravke i farbanja,budi spreman!pozzzz
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ovako... Bio sam u servisu i rekli su mi da...

Novu haubu bi dobio jedino u slučaju da je oštećen ram haube (koji se nalazi između spoljašnjeg i unutrašnjeg dela).

Tako da jedino što bih mogao da izvučem od kasko osiguranja je gitovanje i farbanje celokupne haube.

Tako da mi se ne isplati da sam pokušavam da je dodatno oštećujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
pa dobro... moze to dobro da se uradi... trazi to od osiguranja, daj kola dobrom servisu i to je to... koja je boja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Ovako... Bio sam u servisu i rekli su mi da...

Novu haubu bi dobio jedino u slučaju da je oštećen ram haube (koji se nalazi između spoljašnjeg i unutrašnjeg dela).

Tako da jedino što bih mogao da izvučem od kasko osiguranja je gitovanje i farbanje celokupne haube.

Tako da mi se ne isplati da sam pokušavam da je dodatno oštećujem.

Ako dobiješ od osiguranja neke pare,idi vidi koliko košta polovna hauba,pa nju kupi,ofarbaj i postavi na kola,jebeš gitovanje,a ako je dobro udarena,moraće da natrpaju brdo gita,pošto mi se čini da je zbog duplog lima mnogo zajebana za peglanje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
ma njemu je neko bacio pikslu na haubu, malo je ostecenje... samo treba malo da se ispravi i izgituje i ofarba... nece oni njemu dati para da on ima i za polovnu haubu i za farbanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
ma njemu je neko bacio pikslu na haubu, malo je ostecenje... samo treba malo da se ispravi i izgituje i ofarba... nece oni njemu dati para da on ima i za polovnu haubu i za farbanje...
Nije mi jasno,kako oni odrede kolika je šteta,da li imaju neke cenovnike i na osnovu čega ih formiraju,jer,ako formiraju cenu na osnovu ovih iz "autokomerca",može da ispadne slična cena kao polovna hauba i farbanje.A ako je auto u nekoj standardnoj i češćoj boji možda može da nađei i haubu u istoj boji,i samo da je ispolira i postavi.I ja imam na haubi na tri-četiri mesta,sve od kamenčića iz kamiona,i ja nešto planiram da uzmem drugu haubu,jer treba ova da se gituje na dosta mesta,a ne volim git.I još pre neki dan mi kamenčić pogodio levi far i far pukne  Smile .Sve u svemu,bespotrebni troškovi.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
jbg...
pa kad je mene udario onaj degen i policija napisala zapisnik, odneo sam to u osiguranje, oni izasli na teren, slikali auto, oni procene da li je neki deo za zamenu ili popravku i preporucili mi servis Peugeot-a sa kojim oni saradjuju.. e, bilo je par stvari koje ja nisam hteo da popravljaju nego da menjaju, dao majstoru 20 evra, on okrenuo osiguranje i rekao im da ne moze da popravi, nego mora novi deo... lepo njemu lepo meni... ne znam kako to ide kod tih malih ostecenja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

SHIT HAPPENS....Mostly to me, so don't worry!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 900
kako da odg na poruke???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.