Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 359384 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Za cenu ne znam,ali gde da mozes brzo prodati znam,hehe.Na bubanj potok ga oteras i ima za dan da ga prodas  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Cao svima

Cuo sam nedavno da u Srbiji trenutno ima mogucnost da se u naredna 3 meseca uvoze vozila bez starosne granice.  .  .

Ako je tako, mislim da bi mi bilo povoljno da prodam svog audija u Srbiji u naredna 2 meseca.
Evo prvo informacije o audiju:
Audi A6 (c5), 2.  5TDI, 150PS, decembar 1999, 155000km, salter, tamno plava boja, bez ostecenja, ogrebotina itd, stvarno veoma dobro ocuvan za njegovu starost, motor bez kapi ulja, uostalom ubacit cu par slika.

Ee sada da ja pocnem sa pitanjima:  :D

1.   Koliko realno moze da se dobije za ovog audija u Srbiji?

2.   Koje su najvece pijace i gde bih ga mogao najbrze da prodam?

3.   Do kada traje ta akcija sa uvozom vozila bez starosne granice?

Ja sam u Dijaspori, inace rodjen sam u Republici Srpskoj, tako da mi nije bas jednostavno otici u Srbiju pa prodavati ga nekoliko dana, traziti kupce itd.   Najjednostavnije bi mi bilo kada bih mogao doci u Srbiju na nekakvu veliku pijacu u i odmah to prodati.

Da cujem vase misljenje, gde je najbolje prodati, kada, kako.  .  .   itd.    I naravno ono najvaznije, koliko moze da se dobije za ovakav audi.   Eto da napomenem ako je od vrednosti, nove letnje gume sam kupio pre 1 mesec, hehe :)
AUDI A6 1.8 (2000), registrovan, sekvencijalni plin, klima, metalik, ful, 8.450 EUR, može zamena.   
AUDI A6 1.9TDi (2000), uvoz 2003. god, vlasnik, NI table, 3 ključa, hrom paket, digitalna klima, tel, 290000km, 9.500 EUR.
AUDI A6 2.5TDi Quattro 180KS Restyling (2001), biksenoni, Webasto, kožne kadice, el.šiber, hitno, 9.950.   
AUDI A6 limuzina 1.9TDi (1999), metalik, klimatronik, vlasnik, 9.000 EUR, može zamena.   
AUDI A6 Quattro karavan (1999), ful oprema, 10.000 EUR, može zamena za jeftiniji.
AUDI A6 1.9TDI 130KS (2002), 155.000km, dupla klima, fabrički el.šiber, radio CD, grejanje sedišta, alufelne, kožni volan, 12.200 EUR.   
AUDI A6 1.9TDi 130KS (2002), siv metalik, 13.700.   
AUDI A6 1.9TDi 130KS Multitronic (2004), automatik, ksenon, grejači sedišta, tel, parking senzori, alufelne 17, iz Nemačke, 13.700, može zamena.   
.   
AUDI A6 2.5 TDi (2003), ful oprema, 12.800, može zamena.   
AUDI A6 2.5TDi (2002), ksenon, klima, automatik, 10.500.   
AUDI A6 2.5TDi (2002), sve sem kože, BG table, uvezen na invalida, subvencija na registraciju, 11.500 EUR.   
AUDI A6 2.5TDI 180KS karavan (2000), automatik, tiptronik, koža, dupla klima, urađen veliki servis, komplet trapova, nove gume, 11.500 EUR.   
AUDI A6 2.5TDI 180KS Quattro (2001), sivi metalik, zatamnjen, koža, grejači, šiber, tel, biksenon, Zeder, nove gume, BG tablice, 13.100 EUR.
AUDI A6 2.5TDi karavan (2001), ful oprema, registrovan do 3.2010, 10.600 EUR.   
AUDI A6 2.5TDi V6 179KS (2000), automatik, tiptronik, ful, koža, GPS, Bose ozvučenje, registrovan godinu dana, Zeder, vlasnik, 10.900, može zamena.   
AUDI A6 3.0 TDi Quattro, alufelne 17-ice, nove gume, registrovan, BG table, 22.600 EUR, može zamena za jeftiniji.   
AUDI A6 Allroad 2.5TDi 216KS (2002), crn, 18.900 EUR, može zamena.   
AUDI A6 Bi turbo 2.7T (2000), 12500 EUR

Ovo si ti cene kod nas u oglasima i to su ti najrealnije cene,ti bi za tvog mogao da dobiješ 9000-10.000,tu negde,jebe ga što je 99 godište,da je preko 2000 to bi bilo mnogo bolje,drugo,sad su kod nas uveli nove poreze za automobile za preko 2000 cc,tako da je registracija za auto sa 2500cc dosta poskupela,tako da prodaja neće ići baš glatko.

Što se tiče prodaje,jedino pijaa u bubanj potoku,ali to je po meni gubljenje vremena,oglasi su keva,oglasiš se u halo oglasima i novosti oglasima i na netu imaš par sajtova i tako ćeš ga prodati,samo ne znam za koliko vremena

Akcija traje još 2 meseca,imaš temu ovde o preregistraciji crnogoraca pa ćeš tamo naći do kod datuma tačno traje.
« Poslednja izmena: 18. Maj 2009, 21:26:27 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6120
Jel ima neko ideju gde mogu da uzmem prednja i zadnja sedista za Punta 3 ?
Kupio sam Van pa se sad cimam, video sam puno ljudi po gradu koji su ugradili sedista...
Nesto nisam uspeo da nadjem na netu ko radi enterijere ??

« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 14:50:19 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Jel ima neko ideju gde mogu da uzmem prednja i zadnja sedista za Punta 3 ?
Kupio sam Van pa se sad cimam, video sam puno ljudi po gradu koji su ugradili sedista...
Nesto nisam uspeo da nadjem na netu ko radi enterijere ??

Ne treba tebi neko ko radi enterijere nego neko ko rastura automobile,halooglase u ruke,rubrika delovi,i tamo mora da ima neko ko rastavlja fiate,ili neki odpad,a možeš i u Šabac da odeš,tamo bi trebalo da ima,mada,verujem da je potražnja sedišta velika,baš zbog kupovine van-ova. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
kupio bi uredjaj za auto dijagostku, za malo siri dijapazon vozila.  sta ko predlaze koji od uredjaja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 5800xpress
kupio bi uredjaj za auto dijagostku, za malo siri dijapazon vozila.  sta ko predlaze koji od uredjaja?
jel u pitanju hobi alat?malo siri dijapazon tesko je definisati.vagcom sa pripadajucim interfejsom radi vag gupaciju,opel op-com,......
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
pa ne bas hobi nego profesionalni. Pod siri dijapazon podrazumevam vecinu vozila koja se voze u nasoj drzavi a treba ih popravljati u pasivnijim mestima gde nema specijalistckih servisa za njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 5800xpress
zavisi koliko mozes da odrijesis kesu.ima tu dosta dobrog alata,da sada ne ispadne reklama za pojedine uredjaje.texa,vagcom hex can kao i k can,launch X-431 koji bi bio sasvim dovoljan za pristojan rad.sad,zavisi koji je domen tvog posla,da li je dijagnosticki aparat samo za iscitavanje gresaka ili trazis malo "naprednije" funkcije.naravno,za ovakvu dijagnostiku opremu potrebno je i malo znanja......
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
a meni treba neko da mi kaze gde je filter za gorivo na peugeot 206 i jel to mora u pezou panter da mi menjaju ili mogu ja (bem ti pare)

i interesuje me info za one diplomatske tablice kako se dobijaju itd. kazu da se to pita tamo preko puta sportskog centra sumice al neznam gde tacno preko puta..ima neka ulica!

Hvala Svima Unapred!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N73
Jedno pitanje....

Imam reno klio i radio sa kasetom,i one funkcije pored volana tj pored rucice od brisaca. Interesuje me da li mogu da sacuvam te komande ako zamenim radio i stavim neki koji nije renoov original? Cuo sam da to nije moguce,al reko da proverim.

Hvala na odgovoru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.