Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Informacije - Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 357615 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Interesuje me da li se mogu prebaciti tablice sa PR na NI ili neki drugi grad u Srbiji, a da vlasnik nije prijavljen kao gradjanin tog grada, ali ima zeleni karton, ili mora da bude prijavljen kao gradjanin tog grada, ako neko razume sta hocu da kazem?

Нисам баш сигуран шта си хтео да питаш али колико знам мораш бити пријављен у месту. Например не можеш у личној карти имати Суботицу а да ауто региструјеш у Нишу. Кад би се тако радило држава би тешко имала било какву контролу.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung neki
Dozvola ,,b" kategorije mi je istekla pre 5 meseci.
Sta mi je potrebno od dokumentacije da je ponovo dobijem posto staru ne mogu vise da obnovim?Da li mi ponovo treba lekarsko uverenje,ili,da ne daj Boze,da ponovo polazem?!
Nista ti nije potrebno osim stare dozvole. Moze i bez nje ukoliko si je izgubio, samo sto tada dobijas duplikat koji je produzen.
Lekarsko uverenje ti je potrebno samo ukoliko ti je ogranicena sposobnost (kratkovidost i dr.).
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Get rich, or die tryin'

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Legend
Interesuje me da li se mogu prebaciti tablice sa PR na NI ili neki drugi grad u Srbiji, a da vlasnik nije prijavljen kao gradjanin tog grada, ali ima zeleni karton, ili mora da bude prijavljen kao gradjanin tog grada, ako neko razume sta hocu da kazem?

Нисам баш сигуран шта си хтео да питаш али колико знам мораш бити пријављен у месту. Например не можеш у личној карти имати Суботицу а да ауто региструјеш у Нишу. Кад би се тако радило држава би тешко имала било какву контролу.  Smile

U pravu si, ali sam pomislio da ima neka caka pa ako neko zna, da kaze Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 20:41:39 od mightyboban »
IP sačuvana
social share
Bio sam mlad, nista nisam znao, sad sam stariji, opet nista ne znam. Tek sad znam da nista ne znam!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung neki
Na jugu 55 '89 godiste mi je crkao motor(izgoreo treci klip), a posto mi je i glava kriva a blok ispucao resio sam da kupim drugi motor.
Nasao sam fiat regatu sa odlicnim motorom i menjacem a sa propalom limarijom za 150 evra ali mi nije jasno kako dolazi menjac - odnosno poluge za menjanje brzina koje idu od rucice do samog menjaca jer nisu iste kao na jugu.
Takodje me interesuje dali bi posle ovoga morao da uradim atest posto taj motor ne postoji u zastavinom programu.
Cenio bih svaki savet, neko uputstvo na nekom sajtu, ili najbolje ako je neko vec imao iskustvo sa time.

Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Soda ™

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Desire
sprint FVision ... 125cc interesuje me koliko trosi iskustva i tako to... ne treba niko da mi ponavlja da je to :kineski: skuter i sta je bolje uzeti nego me interesuje kako se pokazao kod osoba koje ga poseduju... !
IP sačuvana
social share
"Bolje znati mnogo i chesto nego nikad i nishta povremeno i koje kude!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 695
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N73
Mislio sam da ova tema nije za takvo pitanje... Smile

Odlucio sam da uzmem woofer za auto, pa me zanima shta je najbolje za oko 100-120e?
Dajte neke predloge!
Razmisljam o aktivnom wooferu, tj.wooferu sa ugradjenim pojacalom...

Najbolje shto sam nashao je ovo:

SAL - Aktivna sub bas tuba - 12 Inch
XB-12/A

Zvučnik: 300mm, 300Wmax
Težina magneta: 50 Oz
Kalem od 2 sloja
Integrisano pojačalo snage: 80W
Podešavajuća skretnica: 20-80Hz / 20-180Hz
Dodatno: zaštitna mrežica, pojačalo sa Hi and Low Input
9,412.90 Din
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

KITAN

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Motorola milestone
e ovako ja bi kupio ovoga to ce mi biti prvi motor ali zabrinjava me njegova snaga od pazi sada 46kw i bitno je naglasiti da ima 690 ccm i jedan cilindar
pa bi me zanimalo sta mislite o tome i kako to ide koliko km/h i tako ako netko nesto zna

hvala
IP sačuvana
social share
Lijep Zgodan Pristan
Edit by niko79: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Unlimited

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 628
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson P990i
Znaci pitanje je sledece:koliko bi ovako nesto vredelo kod nas,kolika bi mu cena bila?dobro razmislite pa onda odgovorite!
Karakteristike:VW Buba 1200(1.2) - normalno benzin,ima oko 30-35KS(konjskih snaga).
znaci motor je bubuin,a skoljka je ovo...-normalno vozilo je registrovano!!!(moze da se vozi po putu,bez cimanja od murje itd.)

a evo sta moze da se radi sa ovim vozilom...
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=ew9vI85SFmU
hvala na razumevanju!!! i opet kazem dobro razmislite!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
da li neko zna kako se pokazao skuter Keeway F-ACT 50,koliko je izdrzljiv,kvalitetan i ostalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Unlimited

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 628
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson P990i
dobro se pokazao,skuter je super,a do koliko para planiras da kupis skuter?
za 1.200e do 1.700e imas da nadjes Yamahu Aerox i to dobru...a za keeway-dobar je skuter!

a da li ce neko meni odgovoriti?najposeceniji srpski forum i u roku od 20a-k sati nikog nema da mi odgovori?!strasno!nisam trazio profesionalno misljenje,nego da mi bio ko kaze koiko bi to vredelo!

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.