Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Info: MobiFun.Soft.Smart.Settings.v1.11.S60.SymbianOS7/OS8.1  (Pročitano 28923 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC ONE
 Smile  ljudi ja sam se ....... od sreće kad su mi Nina i Marko88 rekli za ovaj program , bolji program za symbian nisam dugo imao , ljudi "burek" je čudo Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Jeste dodali u "start meni" neke programe koji nisu standardno na telefonu ( tj. koji se naknadno instaliraju ) ?

Mozda je radi toga doslo do nekog konflikta.. Mene uzasno zanima radi cega vam se to desava..  Smile

kod mene ravno 22 programa u start meniju i sve radi ok,vjerovatno će mi riknut kad budem negdje na putu,obično tako bude... Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Meni vec ceo dan radi normalno.  Nesto mi tu cudno Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ajde valjda neće ili će trebat format opet radit sedmično Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Psychoactive

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 8.1
mob
Nokia 6680
Meni radi sve normalno, nisam nista dodavao u start meni.. Kak` sam instalirao tak` je ostalo i za sad nema problema.
Volio bi da tako i ostane, al sam proizvodjac je naveo da program nije kompatibilan sa nekim "3rd party" aplikacijama, a i prva je verzija softwarea i jos uz to krekana, tak da se nebi cudio da pravi problema  Smile
Program je preje**n, jedan od boljih sto je izdan u zadnje vrijeme, ako ne i najbolji  Smile Smile

Jedino sto mi jos fali u ovom programu je opcija da mozes namjestit zvuk kad se tipkovnica zakljuca i odkljuca, al to i nije toliko veliki nedostatak. Smiley
Mozda bi to gutalo previse memorije i usporavalo phone pa je i bolje da nema..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
Meni sve super radi...a u start meni sam dodala 9 programa, i sve su dodatno instalirani programi... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung Galaxy 3
probajte ovo!!!  Smile

MobiFunSoft.SmartSettings.v1.00.S60.SymbianOS7.Cra cked-SyMPDA.Bugfixed-JazzyB

friends,
i am glad to tell u that i have managed to fix problems with the SyMPDA version of Smart Settings.

the problem with SyMPDA version was a wrong arguement for uninstallation exe file.

it was runing during installation of the app along with the exe for installation while it was actually supposed to run during uninstallation process.

this is the reason why illusion mentioned killing some process to uninstall the app.

bcoz of incorrect arguement for uninstall people were getting error on restarting after replacing it with a BWOPDA version.

i have tested the app and so far it has not shown any problems. my patches are also running fine.

since it is to be installed on phone memory i have removed support for languages other than english to reduce the app size by a few bytes to conserve space.

try it and let us know how it is working on your phones.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
i kod mene dobro radi ja imam u start meni 13  i to dodatne aplikacije 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Meni živce pojede večeras ovaj prog. Došli prijatelji, ja da se pohvalim "mašinom" kad ono - pri pritisku na "Start" umesto da mi podigne listu programa koje sam sam odabrao(i radilo je savršeno) on podigne sam program "Smart Settings". Smile
Nemate predstavu koliko sam pop***eo!
Posle deinstalacije pa restarta, pa ponovne instalacije(restart) opet ista priča(pride sve proanalizirano,  pobrisano, bla, bla), otišli prijatelji, ja ponovo radi baksuza deinstalirao pa po treću put instalirao i gle čuda - radi normalno!!!  Smile
Kad te neće, onda te neće!

za svaki slučaj nije loše imat aplikaciju u tel pa kad zapne samo ponovo instalirat,tako se Cigla ne bi osramotio,kaže idem na wc i tamo je časkom instalira i onda pokaže moćnu aplikaciju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Cigla to isto što i tebi se meni dogodilo jutros samo ja ništa nisam htio deinstalirat i brisat nego prebacio novu aplikaciju i sad radi ok samo neznam do kada.za svaki slučaj instalacioni fajl aplikacije i one nove ikonice stoji u message/inbox/My folders pa ako izda odmah spičim novu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.